11

Гламчо

преди 3 години

До Анонимен Човече, прочете ли въобще за какво иде реч, бе?

10

ъъъ

преди 3 години

Практикувам го, откак се помня. Периодът ми на хранене е между 20.00 и 1.00 часа. През останалото време - само кафета без захар. Категорично не действа.

9

Кренвирш с месо

преди 3 години

Периодичното гладуване се прилага от пенсионери и работещи в бг, около една две седмици преди получаване на пенсия/заплата.

8

Ямбол е трагедия

преди 3 години

Мда

7

Активист на БСП

преди 3 години

Периодично гладуване е да те управляват ГЕРБ! А лечението е 50 бойколева за пенсионерите !

6

Анонимен

преди 3 години

Лечебното гладуване е изключително полезно, но мноооого опасно средство.Преди всичко трябва да бъде провеждано с постоянно медицинско наблюдение ако не и в болнична обстановка.Много внимавайте, периода на захранване може да бъде и фатален.

5

Тетра-пак-пак

преди 3 години

До Анонимен"Забавя метаболизма", ама дръжки! Напротив, включва яко автофагията в самата клетка и така се постига изчистване на организма на клетъчно ниво до 12-ия час от гладуването. А от 12 до 16-ия организма работи разграждането на мастните депа. Който реши да опита ще усети ефекта още след първия месец и може така да продължи с години, щото е приятно и полезно за тялото и духа.

4

Тетра-пак-пак

преди 3 години

Интервалното гладуване по схема 16/8 е доста по-лесно за спазване от всяка друга диета. По време на 16-те часа, когато не се яде нищо може да се консумират течности с малка калорийност до 50 кКал - общо за периода на гладуване. Примерно: вода, кафе или чай без захар, но НЕ и: алкохол, плодови сокове, фрешове, смутита. Ако се пие силен алкохол, интервалът от 16 часа започва да тече от края на изпиването на последната чаша. 16/8 дава ефект, ако се спазва и ти стане "начин на живот" - не е трудно.

3

Хитър Петър

преди 3 години

Тъкмо научих магарето да не яде а то взе, че умря!

2

Анонимен

преди 3 години

"този начин на хранене предполага стимулиране на храносмилането и ускоряване на метаболизма." Не е много вярно. Пероидичното гладуване наистина стумулира храносмилането но ЗАБАВЯ метаболизма. Това е защитна реакция на оганизма за самосъхранение! Всъщност периодичното гладуване може и да навреди ако не се храниш здавословно тоест разнообразно..!

1

MaйMyнaтa

преди 3 години

Знам го аз това, кога дeбeлия затвори сичку. И ядох ориз и лук, и пих ракия, че ме почерпиха прияттеле