167

До 173

преди 3 години

В министерството на правосъдието също вземат пенсия плюс заплата.Хората не са виновни, че ги вземат,виновни са тези,които им ги дават.

166

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Овньовци от Бантустан, разбрахте ли сега, за какво бяха "дръпнати" последните пет милиарда външен заем:)))?!?

165

Анонимен

преди 3 години

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! СРАМОТА!!!

164

До 43

преди 3 години

Не идват комунисти и чалгари а партията на безпартийните

163

АЗ ИСКАМ РАБОТА

преди 3 години

До Анонимен Е КАК ДА ПОЧНЕМ КАТО ТЕ ДЪРЖ АТ МЕСТАТА ИСКАМ ДА ПАЗЯ И СЛУЖА НО НЯМА ТЕ НЕ ПУСКАТ КОКАЛА ,ТРЯБВА ДА НАПУСНА ТЕРМИНАЛ 2 И СБОГОМ РОДИНО МОЯ

162

ПЕНСИОНЕРИ

преди 3 години

ВЪН ОТ МВР И АРМИЯТА НЕКА МЛАДИТЕ ДА РАБОТЯТ И СЪЗДАВАТ СЕМЕЙСТВА КАКВО Е ТОВА ВЗЕМАШ ПЕНСИЯ ЗАПЛАТА И БОНУСИ КЪМ ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА ЩОМ СИ ПЕНСИОНЕР ЗА КАКВИ ФУНКЦИЙ ГОВОРИМ ЩЕ НИ ПАЗИШ ЛИ ТИ СИ ВЕЧЕ С ПРОМЕНЕНО МНЕНИЕ ЗА ТИЯ СТРУКТОРИ ТИ СИ ПЕНСИОНЕР ТОВА СА ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА КОЙТО ДА СЕ СЪЗДАДЪТ И ИЗДЪРЖАТ ИМА МАЛДИ ЩЕ РАБОТЯТ

161

Анонимен

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ има много служители на заплата и пенсия едновременно-МВР,МО,учители ,депутати,доктори които освен пенсия работят в държавни болници-имат си частни кабинети където бръснат на сухо и още много други с таван 1200лв като им удариш чертата някои сигурно надвишават-5000лв,защото система е направена за наши и ваши,никой не мисли за обикновения работник,който с честен труд се опитва да храни семейство.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,ЗАТОВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ НАС г-н БОРИСОВ!!!

160

западнала страна

преди 3 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИособено западната

159

Анонимен

преди 3 години

Нека купуването на гласове започне СЕГА!

158

пенсионери и власт

преди 3 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИКогато пенсионерите измрат и герб паднат от власт няма за кога!

157

парите обратно

преди 3 години

До АнонименТвоите учители трябва да върнат заплатите си, не показваш, че си грамотен

156

Българин

преди 3 години

Заплатите растат, комунистите ***!

155

Некъф

преди 3 години

Баце се опитва да си купи милост ама мя,а да му се получи!!!На ония михлюзи в бюрото по труда и тем подобни мързеливи държавни *** им вдигнал заплатите със 30%

154

Борисoff

преди 3 години

Да нахраним и други гласоподаватели на герп.... с обещания

153

Анонимен

преди 3 години

Тая раздута администрация, дето Томи Дончев излъга мазно и измисли 100 начина за забогатяване на негови хора.Един от най- противните в ГЕРП .

152

2-15

преди 3 години

Недейте да пискате, защото досега няма правителство със социална политика за повишаване на доходите. От 94-2001, Иван Костов, после Царя и Станишев. Винаги е имало недоволство и стачки. Да не забравяме 92-94 г. на безвремието Беров. Ако не помните, били сте в забавачката, но може да питате или да видите архив. Така че годините на развитие на БГ не са 30, а започват от Костов, който пръв изкара пълен мандат. До Бойко.

151

Анонимен

преди 3 години

държавната и общинса адм е нахално раздута , само броя на държ. администрация е 142000 за 2019 . за общините никой не знае изследване правено спрямо 1000 жители и излиза че 8 човека обслужват 1000 жит те са гласуващите

150

Анонимен

преди 3 години

За 30-години се наблюдава тенденцията за вдигане на заплатите на МВР, МО и определени агенцийки и комисийки. Има държавни администраций които ги спукват от работа, а служителите им взимат по 690 лв. чисто.Разделиха хората на държавни служители и нисши специалисти за да има раздор и завист. Нека държавните служители сами да си внасят осигуровките както го правят другите работници.

149

+++

преди 3 години

Стига с тези лъжи.Спрете да настройвате хората един срещу друг.Увеличение за общинските служители, другия път,догодина или кой знае кога.Увеличават само в министерства и агенции.

148

Анонимен

преди 3 години

А пари откъде?