62

Handel

преди 3 години

"Разчитаме на науката да започнем да лекуваме коронавируса"Т.е. най-сетне някой от докторите призна това, което отдавна се подозираше - в българските болници не лекуват коронавируса, а само дават парацетамол и някакъв антибиотик евентуално да спрат бактериални усложнения, а от самия вирус - кой оживял, оживял, кой умрял, умрял.

61

Анонимен

преди 3 години

"Предходните дни не е имало спад на броя на заболелите. Така че днешният рекордно голям брой няма как да се дължи на закъснение на данните...За да създадеш убедителна лъжа, е необходима ерудиция по конкретната тема, висок интелект, съобразителност и изключителна памет."За да се изказваш за щяло и нещяло-също. Очевидно вие притежавате висок интелект и съобразителност, но с изключителната памет се е получила засечка. Иначе щяхте да помните в рамките на 24 часа-вчера положителните тестове бяха 83

60

Анонимен

преди 3 години

"Предходните дни не е имало спад на броя на заболелите. Така че днешният рекордно голям брой няма как да се дължи на закъснение на данните."--- ---- Напротив, има. Вчера бяха само осемдесет и няколко.

59

25178

преди 3 години

Предходните дни не е имало спад на броя на заболелите. Така че днешният рекордно голям брой няма как да се дължи на закъснение на данните. Първо се научете да мислите логично и после се упражнявайте да лъжете. За да създадеш убедителна лъжа, е необходима ерудиция по конкретната тема, висок интелект, съобразителност и изключителна памет.

58

кон Стипаций

преди 3 години

до 57 (до кон Стипаций)И ти ли си мислиш ,като твоят еднокнижник ,че като те плюят от Европа , дъжд вали ?!Посто краката на Боко се заклатиха твърде силно и влиза вдействие втора точка от плана за оцеляване , като отново се измести центъра на тежестта (на събитията) ! ТРЕБЕ ДА ИМА ШАШ ! Така се командори по-лесно !Но , както казах , напразно се хАбите !

57

Анонимен

преди 3 години

Доц. Мангъров беше гост в БНТ при заразения с коронавирус Георги Любенов.Сега да видим сухата съчка Мангъра-където се подиграва на вируса дали ще даде положителна проба.Дали изобщо ще се карантинира или ще продължи да се прави на ударен с мокър п.ар.цал!!!Нали щеше да си скъса дипломата ако не изчезне вируса през юни?Лакардии разтяга като локуми... а не е излекувал нито един болен от Ковид19.К.овид.***.отите стана повече от пясъка на плажа.

56

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха закъснели данните нямаше да има болни и починали от Ковид.

55

Аман

преди 3 години

Кво ме интересува Чехия ве. Те там взимат 800 евро минимална заплата ама нали.... Явно тук нещата са други.

54

Анонимен

преди 3 години

Днес срещнах най-добрия детски уролог хирург , той е на 65 г . - Да е жив и здрав !Та,искам да ви кажа на Младите - Пазете Старите Доктори,Учители,Баби и тн , че без тях няма кой да ви лекува и обучава Децата !

53

иначе казано

преди 3 години

днес излиза "джакпотът"Смешнииииииииии, жалкииииииииии

52

Анонимен

преди 3 години

Дайте по скоро да се затворят училищата че там направо е страшно

51

Анонимен

преди 3 години

Чехия затваря ресторанти, барове и училища.Скоро и в Бг.

50

Анонимен

преди 3 години

"Закъснение на данните е причина за рекордния брой нови болни".....?!?!?Предполагам, в цяла Европа данните "закъсняват" та е същото мазало като в Бг.....ХА-ХА-ХАКомични сте !!

49

до кон Стипаций

преди 3 години

Къде е вируса? Какъв Бойко те гони пък теб! Къде е Тръм?! Боже!

48

Анонимен

преди 3 години

Може и 5000 на ден да обявят, може и нито един, толкова за "смъртоносния" медиен вирус :)))

47

Анонимен

преди 3 години

*** няма угодия, като го затвориха през пролетта - реве, защо ни затворихте, не сме ***, сега като има много заразени - вземете мерки, какво чакате. Сега ако го затворят пак ще започне - ще умрем от глад няма какво да ядем.... Хубава работа, ама ц...

46

Lan

преди 3 години

:) Е, те като казах, че всички почват да работят в понеделник!

45

кон Стипаций

преди 3 години

Ха-ха , дали е това причината и дали толкова е броят на заразените ?!Всъщност причината е красивият доклад на ЕК за България и как хубавичко са ни изрисували в него - 1 към 1 ,както сме си !Е , нали бързо трябва да забравим за него , за оставки , моставки и др.подобни ?!На ви сега хиляди нови болни , мерки ,маски и прочее инструменти за отклоняване на вниманието !Всуе се хАбите - Боко ке падне !

44

Анонимен

преди 3 години

В петък 612 нови случаи и закъснение на данните нямаше. Сега 587 и имало закъснение на данните. Как пък не.

43

Анонимен

преди 3 години

Каква икономика - квартални кафенета и пицарии - това ли е икономиката на България?Е ти сега ли разбираш, че това ни е икономиката и че бизнесмените ни са мутри? А, добро ти утро :)