66

Пенсионер на 300 лев

преди 3 години

Другарката Нинова и сие обещават ,преизчисление на всички пенсии.Това значи ,че пари има.За това другари ,месец март вкупом гласуваме за БСП и другаря Радев, че да живнем и ние ,пенсионерите.Още от сега съм си резервирал почивка на Хавайските острови за догодина.Разбира се след преизчислението на пенсиите от БСП.

65

Един Българин

преди 3 години

Зле сте с математиката - има най различни видове осигурителни плащания и странното е , че всички идват от НОИ.Примерно - инвалидни пенсии, обезщетения при майчинство, вдовишки добавки, покриване на част от разходите за ток, телефон ( основно на инвалиди) , обезщетения за безработица, обезщетение (де факто субсидия) за трайно безработни, курсове за преквалификация, субсидии за започване на бизнес от безработни, разходи за издръжка на самата НОИ и други.

64

Анонимен

преди 3 години

Малко проcта аритметика2020 годинаКазват, че от отчисленията на 100 работещи се плащат пенсиите на 34,3 пенсионери.Среден осигурителен доход през 2020 година около 1100 лева. Отчисленията за пенсии на 100 човека са средно 21120 лева на месец. Разделено на 34,3 пенсионера, прави 616 лева средна месечна пенсия за 2020 година, а не 350 колкото май е сега.

63

Анонимен

преди 3 години

Важно е да има за самолети и радари

62

НАРОДЪТ

преди 3 години

ПЕНСИИТЕ НА БИВШИТЕ ВИСШИ ПАРТИЙНИ КАДРИ УДРЯТ ТАВАНА. ТОВА ПРАВИЛНО ЛИ Е СПОРЕД ВАС????

61

До 72

преди 3 години

ЩЕ ТЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ МИСЛИШ, КОГАТО ТИ САМИЯТ СТАНЕШ НА 60. О ХО ХО!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Намалете всички пенсии до плоско 350 лв на човек без оглед стаж и тн. В момента една тумба 120 000 *** военни , съдии прокурори и прочие държавни кърлежи които цял живот един лев осигуровка не са платили те са с тавани на пенсията и точно те създават дупката в бюджета за пенсии.Справедливоста изисква жертви.Натирете ги там където заслужават.Бойко да не се чуди още утре да намали с закон всички пенсии с таван до минималните 350лв.

59

Трансхуманист IT

преди 3 години

България е пъна догоре с ненужни старци нужен е Сталин. Да изпрати 2 млн държавна администрация с целите им родове до девето коляно в ЖП-Гулаг и 2 млн старци на фронта за да построи наново държавата с млади и кадърни хора! Тази прогнила вмирисана и болнава старческата сметлина изсмуква и унищожава България тези ско тове трябва да се унищожава евгенично безболезненно чрез ваксина при навършване определена възраст като 60г.иначе тя отравя България

58

Анонимен

преди 3 години

Хах Виц на деня

57

1234

преди 3 години

Тази държава си заминава както много други са изчезнали. Предишните два пъти са ни завладели с война, а сега ни завладяха краварите, соросогадите и малцинствата. Без война си заминаваме до 30 г. Ще ни пише в историята като ЕТРУСКИТЕ ! Имало ги голяма работа са били ама вече не

56

Глупости

преди 3 години

СПОКО, БЕ... ХАХАХАААБОКО,. НАЛИ ОБЕЩА ВЕЧЕ..???ВИЕ НА КОГО ВЕРВАТЕ.... НА БОКО, ИЛИ НА АГЕНТИТЕ НА Г-жа ЛЪЖА...???!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно ,Корнито ще оправи положението.Обеща пенсии на корем.Само,трябва да я изберем.

54

Боцка

преди 3 години

Короната ще коригира нещата

53

Анонимен

преди 3 години

Тъй, тъй, дръжте се за полата на боцка, па ще ручаме жабетата

52

Анти ГЕРБ

преди 3 години

ГЕРБ начело с тиквата отдавна откраднаха парите.

51

Анонимен

преди 3 години

Чакайте, а кой все разправяше, че в НОИ парите били на сигурно място и доходността била гарантирана, за разлика от частните фондове?Или някой пак лъже на едро?

50

Анонимен

преди 3 години

400 000 души раздута държавна администрация,голяма част от които не плащат осигуровки.Т.е. плащаме им ги всички ние.Накрая те ще си получат и пенсии и ще си спестят пари от осигуровките,а ние ще гризнеме дръвцето.

49

Гробокопач

преди 3 години

До Калеко АлекоДа не забравяме, че Бойко е Бог;))) Той ликвидира неговите съпартийци комунистите и уверено поведе България към "Светлото Европско Бъдеще". Никой вече не помни Виденов, нито Орешарски,а всички се покланшт на Вождът и Учителят на българският народ, Бойко Борисов! Само некви упадъчни комунистически елементи загрозяват нашишт мечтан земен рай и срещу тези народни врагове, ние трябва да се борим с всияки сили. Слава на ГЕРБ! Вечна Дружба с народите от ЕС!

48

До 50

преди 3 години

Ти си пълна трагедия.Тотал щета.Даже няма да те коментирам.Земи смени тоя потник,че осмърдя форума.

47

Анонимен

преди 3 години

Е, важно е да има до март месец - я за заплати на огромните маси бюджетари, я за по 50.00 лв. горница на наивните пенсионери, я за джип ситата помощи! Пък това, че държавата я фалираха предателите от ГРОБ - няма значение!