73

Анонимен

преди 3 години

Храненето е искуствено развъждане на още гладни.Тези гладни като им омръзне да плюскат тръгват към европа да изнасилват и убиват.

72

Анонимен

преди 3 години

Глупости.Помощи за Африка почти не е имало.Парите се крадат и на Западно и на Африканско ниво.А за това че те били глпави и тн. нямам думи тотална форма на примитивен расизъм.Африканците работят и се трудят когато бъдат обучени.Естесствено това не става често защото има войни а има войни за да се преразпределят ресурсите на този богат континент.Сега там се опитват да навлизат китайците.

71

Ляв+

преди 3 години

Сега, като дойдат Демократите на власт и ще отприщят наколко войни в борбата срещу Глада

70

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

До калтака по-долу! Нека парите на фЕС да са само за соц. помощи. После да не се чудите защо фЕС няма Гугъл, АМД, Интел, Макрософт, Хуавей, Самсунг, и т.н. Тука само едни коли правят, ама и това е до време, с новите ел. технологии. Прости хора, слаб САЮЗ.

69

Дарвин

преди 3 години

Африка.Континентът от който е тръгнала човешката цивилизация.Там за първи път са започнали да палят огън,да си строят колиби,да ловуват с лък и копие... От там е тръгнало заселването на другите континенти.След няколко хилядолетия излезлите от Африка се научили да обработват земята,да строят градове, да пишат и четат,да създават технологии... Тези които са останали в Африка са си останали с колибите,с лъка и копието,с огъня на открито.От 200 години помощите за Африка НЕ СПИРАТ. Без резултат .

68

бюджет БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

4 млр. за арм-лолиц. 1 млр. за кибуци, 1 млр за ферми малки, 1 млр за африка, 1 млр. за социално строит., 1 млр за енергетика, 9 млр. за соц пенс и помощи, 1,5 млр. за безпл. 5 супер болници, 1,5 млр. за 30 полеви болници, безпл. (приватизация на НОИ, НЗОК, само ДДС 20% за държ. бюджет 5% ддс за общината, акцизи и концесии, другите данъци се отменят, осигуровките са доброволни)

67

невинни в калта

преди 3 години

ЕС не хранете българите, те не хранят никого. Богатите пенсионери завиждат на бедните, бедните си заслужават бедността, те значи са против европейските пари, така и другите богати и бедни, значи казват бедните държави да не им се помага. Аз казвам, парите от ес да са само за социални помощи, а не за богатите - магистралите и фирмите. Но и от потреблението чрез социални помощи ще намажат его хората богатите. А трябва 1% от бвп да отива за държави под 5000 дол. бвп на глава, от тези с над 6000.

66

Реалист

преди 3 години

Хранете скакалците, за да се размножават.Днес 8 милиарда, утре 18.

65

Психиатър

преди 3 години

До 56"... можеш да заминеш до 110 други страни само с лична карта." - господине, елате на преглед - нужно ви е!

64

Анонимен

преди 3 години

До 2030 който е ваксиниран, чипиран и живее в умен град няма да има проблем с глада... ще бъде устойчиво развит

63

Анонимен

преди 3 години

Научете се да пишете заглавия, ***. Няма да се усети никаква разлика ако назначат първолаци на ваше място, неграмотници.

62

Ива

преди 3 години

"но също така предоставяме на хората необходимите знания и средства, чрез които сами да се справят с нуждите си в бъдеще"- нисък коеф на интелигент... никога няма се научат...- срещу мързела няма лекарство... ще седят и гладуват, но няма да почнат да копаят..па недай си боже някой почне, тогава ще им спрат доставките на храна и помощи..

61

Ива

преди 3 години

Колко от вас са видели забулените арабски нинджи да копаят на полето??

60

Ива

преди 3 години

Статията е грешна по минимум 2 точки:- "Мирът и изкореняването на глада са неотделими" - гледните не могат да мъкнат тежки оръжия и да изминават големи разстояния... гладни и война - няма такова нещо...трябва ти добре поддържана войска за война...- много статии от Арабия и Африка - и снимки - и на снимките едни хора носят едни чували... само дето около тях плодородна земя и зеленина... даже на тази тук се вижда в даличината .... въпроса - кой не работи? и нов световен ред....

59

Антифа

преди 3 години

Цяла България Е АНТИФА скоро ще ви изхфърлим и от България както го правим в Швеция.Нацистите в Сибир

58

Анонимен

преди 3 години

До БългаpЩо не видиш колко хора са умряли от глад в СССР преди да плещиш прoстoстии.

57

Анонимен

преди 3 години

До АнтифаИ тук ли вече се навъдихте бе марксистчета. Ама тук не е Западна Европа, ще ядете гьoстерицата.

56

Анонимен

преди 3 години

Като осигурите храна за всички ще се размножават още повече. Заедно с храната им раздавайте и презервативи. Тия са като скакалци и всичките искат в Европа да ходят.

55

Антифа

преди 3 години

Да предпочиташ китайци пред африканци си е чиста примитивн форма на расизъм типипен за българите

54

Анонимен

преди 3 години

До 58Европата също е нетен вносител на храни.Скандинавия също е пустиня.