10

Пeн

преди 3 години

Разбрахме ,че вървят имотите като топъл хляб! :) Стига сте го натяквали:))

9

toti

преди 3 години

Аз си играя тото и си пе4еля редовно като сънувам числата и за 10г имам къща в Бояна и малка вила на брега на морето,а колите не ги броя. Вземам по 100лв за тираж ако искате да печелите и никой не се е оплакал.

8

Хаха

преди 3 години

Ей това е да си БГ инвеститор.Купуват си активи,чиито цена реално спада (изненада?)Да, цената на НИ в София реално спада от 10 години спрямо ръста на средната работна заплата в София и този спад се задълбочава всяка година.Ако преди няколко години с една средна РЗ е можело да се купи Х кв.м. имот в столицата,с днешната средна РЗ може да се купи повече от Х.Прocто икономика - прогресивно намаляващо население и много празни жилища.А доходността от наем пада още повече спрямо цената на имота.

7

Германец

преди 3 години

А защо снимка от Алепо след бомбардировките?

6

Гастарбайтерче

преди 3 години

Бачкам в Англия вече 10 години,успях да купя два апартамента в София(които давам под наем) и един на морето, сега събирам пари за нещо по зимните курорти. Всичките ми познати тук правят същото, файда от пари в банка няма, ниски лихви и никаква възвращаемост.

5

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 1Лихвата е фиксирана само за 1 година. Останалите 30 е плаваща, ако се вдига лихва, тя е и за нови и за вече отпуснати кредити. На тези времена ако имаш цялата сума добре, но да теглиш кредит при вероятна силна последваща пандемията инфлация е рисково, ще има и ръст на лихви на стари и нови заеми.

4

GD

преди 3 години

До 3Ако са много умни не ги интересуват лихвите. Плащат си в брой и така

3

До умник 1

преди 3 години

Голям инвеститор си, щом за един коптор нямаш пари и теглиш кредити. Аз 2014 на един такъв инвеститор му взех апартамента от ЧСИ на цена много под пазарната. Следващото лято пак.

2

Анонимен

преди 3 години

Добре бе като ви се харчат толкова добре копторите,за какъв дявол всеки ден тръбите за това?

1

Анонимен

преди 3 години

Умните хора инвестират в имоти когато са ниски лихвите. Само наивниците чакат да паднат цените, без да знаят, че тогава ще се вдигнат лихвите и ще им излезе по-скъпо да купят тогава.