48

nimportequi

преди 3 години

Като не могат да си намерят хора да фалират.

47

Анонимен

преди 3 години

С една дума...обслужващ персонал.

46

к.44,

преди 3 години

И на тази "мандра" ще й дойде края. Вие се храните основно с външни поръчки, защото българската икономика във вещите ръце на Пожарникар Бойко и Бързорекият министър нещо я няма. Само в БГ ФКСТУ, ФМФ към СУ, МЕИ-Варна, ПУ, мисля че и НБУ и онези некадърници от ЮЗУ годишно произвеждат около 1000 ИТ специалисти. ЗА 7-8 г. БГ-пазарът ще бъде заситен с кадри. Навремето така беше с икономистите -глад, зор, та дори и БиБи ходи в УНСС да произнася "реч". Сега икономисти да ги ринеш с лопата.

45

Анонимен

преди 3 години

Щом и тая проста жена започна да прави прогнози, втасахме я! Не ни стига онзи неук и пр.ост пожарникар, който ни разсипа и ни води на бoклука, ами и Шкембе войвода ще продаде България за 3 млрд.лв. Щял да прави историкът му с историк една ескадрила Ф-ки?! Преди 10 ноември имахме 427 бойни самолети, ама Ф.Димито и *** Ванчо Костов ги нарязаха за скрап. Сега ще се бием с 16 броя F-16 срещу над 1000 самолети на рашъните...

44

Пен

преди 3 години

ХАхаахах Кадри му трябвали на бизнеса.... Ай стига бе.... И аз съм работил за "бизнеса" и се оказа ,че му трябват само РОБИ.

43

Щирлиц

преди 3 години

Бизнесът го движат бачкаторите,не разни измислени дипломи за висшО образование.Когато ...бизнесът се научи да цени труда,тогава и България ще тръгне напред.Засега със червени мутро-бизнесмени толкова.

42

Анонимен

преди 3 години

На бизнеса не му трябват кадри.. Ако му трябваха щеше да дава заплати.

41

Анонимен

преди 3 години

ще се търсят както винаги некадърни връзкари *** другите да се изнасят от епубликата на абсурдите и чалгата

40

Анонимен

преди 3 години

Ще се търсят нискоквалифицирани де били за непроизводителния сектор.

39

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбрах от статията.Очевидно писачът е писал някакви откъслечни фрази, които и той не е разбрал

38

Истукан

преди 3 години

Частниците си правят каквото си поискат с робите дето наемат да им работят. Някъде ги осигуряват на минимална заплата и им дават бонуси на ръка, другаде са решили да ги прекарат с отпуската да я загубят и да не им я платят. А има и такива дето преди пенсиониране прехвърлят работника в друга фирма, която е собственост на същия собственик, за да не получи работника 10 заплати при пенсиониране. Масово в производството се работи извънредно и не се плаща извънреден труд. Затова ще ставам даскал!

37

Анонимен

преди 3 години

Мога да кажа какво търсим в технологичния сектор и защо заплатите са в пъти над средната (на junior даваме 2800лв.- 3ти курс завършен искаме), след година заплатата е вече 3500. След 4-5 години говорим за сериозни суми. Кадри няма и това е факт. Имаме 25 отворени позици- едвам харесваме хора. Не стават. Добрите хора от моя екип едвам ги задържам- крадат ги други компании, въпреки че даваме над средните заплати за сектора. Просто хората в този бизнес си знаят цената. Това е. Учи, за да не работиш

36

Анонимен

преди 3 години

в същност на тях и матриал не им трябва, тяхната задача е да го унищожат с глад и мизерия. после по едно медалче от новите властници и еднопосочно билетче за некое гето в париж, лондон или стокхолм. после идват арабухите, земичката си стои.

35

Анонимен

преди 3 години

този гнусящ трансфрау да каже първо за кой бизнес говорим.... остана ли такъв в неоколонията до скоро известна като република България. за "бизнесо" на черепаков ли говорим или за алди и лидъл или за шоферите на камиони заливащи ни с третокласни стоки и дрехи 12та употреба. единственият останал бизнес е държавната администрация и мутряците от МВР. на тях им требва материал за бой и щавене не им требват кадри.

34

Обективно

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА *** НА ГЕН. ЛЮБЕН ГОЦЕВ???? ИЛИ ВИ Е СТРАХ????? ХА ХА ХА ХА!!!!

33

РАБОТНИК

преди 3 години

Това което е написано ВИЦ ли е ?Нараства на сачева *** - защото се взе много насериозно и си мисли че е Корифей .Нарастват позициите на ГЕРБ с Ниска Квалификация - Тоест Превод - Министрите на ГЕРБ са СКРАП - кой е Мръднал , Кой има Дефицит на Умствен Капацитет , Кой е Корумпиран , Кой е с Деменция - всички Зависими Министри от Болести и Лекарства .

32

Прасе с каска

преди 3 години

Роби им трябват не кадри.Абе вие защо не си е .............

31

нужни са роби

преди 3 години

а Грачева просто не може да бъде по-лицемерна

30

Шопо

преди 3 години

Епа тая,с купените дипломи,откъде че знае ?!

29

60667

преди 3 години

НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ ТАПУНГЕРИ! КОЛКОТО НА ПО ГОЛИЯМ ПОСТ ТОЛКОВА ПО *** . РАДОЙ РАЛИН.