64

Човек

преди 3 години

Градовете са създадени от хора за хора. Аз от моите данъци не искам да плащам за кучешки площадки. Нито да газя кучешки ***, заради мърляви стопани. Кучета, котки, змии, хамстери и други животни, който иска да си гледа вкъщи или да хваща гората, там е за животни или на село в двора. Обаче този спор само у нас се води между гражданите, в цяла Европа има правила и глоби.

63

Гост

преди 3 години

За това на хората все по-често им се пращат болести, природни катаклизми и прочие. Но хората не се осъзнават те са безгранично зли заблудени в собствената си арогантност. Същество толкова зло което иска само то да властва и не зачита нищо живо. За това човечеството ще бъде заличено от лицето на земята. Жестоки, зли, покварени, подли и т.н.

62

До 50

преди 3 години

Само един психично болен човек може да каже, че да учиш на любов и състрадание е провал в живота. Ти си провал и го пиша не с цел убида. От сърце ми е жал за такива като теб. Такива като теб са нещастни хора.

61

А защо...

преди 3 години

Никой не казва нищо за истеричните дечица които очевидно имат ментални проблеми. Защото не е нормално да се скупчват на едно място ето така и да се дерат ама дерат така сякаш някой буквално е хванал нож и ги дере на живо както правят двукраките с някои животинки. И това наистина по цял ден. И ти не можеш и да си помислиш уморен да легнеш да подремнеш м/у 2-ва и 4 часа. Защото нали са човешки деца как... Значи само двукраките могат да са шумни до безобразие?

60

С.

преди 3 години

И на мен кучетата не са ми любимите животни. И аз смятам че миришат зле, особено ако са в тесен апартамент. И се страхувам от тях, и определено препочитам тихи и чистички котки пред тях. Но никога не би ми хрумнало да правя петиция защото някой иска да си разхожда кучето пред блока ми. Или да ме е гнус. Софийския градски транспорт е къде-къде по мръсен и гнусен. Това да живееш в мърлява панелка, да носиш евтини китайски ***, да се храниш с боклучава храна но да имаш проблем с кучешки лай....

59

С.

преди 3 години

Хората които толкова мразят животните и напълно натурални неща като лай, мяукане, не дай си боже пикаене, мучене, тичане, играене и прочее имат някакви ментални проблеми. Не е нормално да си толкова чувствителен или пък такъв чистофейник освен ако не си отраснал в Бъкингамския дворец. Бог да опази всички живеещи в близост до истерични лелки за които е повод за гордост факта е че ненавиждат всичко що идва от природата и сигурно целите им кафеникаво-пожълтели соц апартаменти са застлани с найлон.

58

До №22

преди 3 години

До Не!Моето бяло, традиционно семейство има 2 деца, любимци не, чак пък и задължително. Добичето страда затворено, изнервя се, лае, мяучи, цапа. Гледам котките на някои комшии, все висят по первазите и блеят в птички, мухи и пр. Нямам против животните, но не и в апартамент. Ако имах къща с двор бих позволила някакво добиче.

57

давам съвет

преди 3 години

До чакам съветПозвънете на звънеца. Нямате ли телефон на тези хора? Домоуправителите със сигурност имат координати на всички.

56

от село съм

преди 3 години

Живея на село. Комшията има два-три мъника, нещо като пинчери. По цяла нощ не млъкват. През деня - също. Тичат по улицата и лаят. Много са досадни, ама човека си ги харесва

55

Животът е шумен

преди 3 години

И деца имам-2 броя, и домашен любимец имам-котка. Никой от тях не пищи, лае или мяучи. Дресирани са :РНо непрекъснато слушам истерясали деца, кучета, и дори майки пред блока. Под прозорците ми има детска площадка. Не ми е приятно, но...какво да се прави!И по селата не е рай - или е пълно мъртвило - като в Чернобил, или ако има съседи - пак кучета, петли, патки, трактори, някой си реже дърва за зимата :) Идилия :)Има ли живот - има и шум !!!А по аптеките продават тапи за уши. Обожавам ги :)

54

чакам съвет

преди 3 години

От ранна сутрин от съседния апартамент кучето лае и вие тревожно, как да помогна.

53

88

преди 3 години

И аз не понасям деца и неприятните им писъци, но като живееш в град е нормално да има шум.. ако не в гората на спокойствие!

52

Анонимен

преди 3 години

Абсурдно е да гледаш куче в градска среда. Първо - супер егоистично е - кучето се мъчи, висейки по цял ден заключено в апартамент, чакащо собственика си да го разходи за 30 минути. Второ - собствениците масово не чистят след кучетата си и гражданите буквално ходят по ***. Трето - повечето са отвързани, а хората няма как да знаят нрава на всяко куче, което срещнат. Който има къща и двор, да си го гледа там. По-добре е и за кучето, и за обществото.

51

Кучкар

преди 3 години

Какви *** има... Ако учиш дете на любов му проваляш животи.. О, боже. Доколкото за кучетата аз имам такова и всичко е въпрос на възпитание(както на животното така и мое), моето не лае и си събирам след него. Не ни слагайте под общ знаменател моля. На мен не ми е приятно да си събирам след кучето все едно съм в минно поле. Глоби трябват и може би закони първо да покриеш даден критерии и след това да гледаш куче.

50

Краси

преди 3 години

В блока в ,който живея нещастници едва преживяващи гледат кучета и цял ден разкарват асансьора за да ги разхождат.

49

Свещен Гущер

преди 3 години

А пък тук в Норге не чувам *** да джафка....щото службите дебнатАе поздрави от Норге

48

Анонимен

преди 3 години

до 51, ние просто сме една селска държава, с 90% селско население.Няма оправия.

47

Анонимен

преди 3 години

Кучкарството е вид психично разстройство, което в крайната си фаза се характеризира с пълна антисоциализация и агресивна ненавист към другите човешки същества.

46

Свещен Гущер

преди 3 години

До Анонимен 51А във Швейцария им махат на мастиите гласните струни оперативно и няма да чуеш къорав пес да лае,е с изключение на чужденци от Германия дошли за кратко в Швайц

45

Анонимен

преди 3 години

Живея до подобна градинка.. Не ме дразнят животинките, не ме дразни и събирането на хората там, не ме дразни и че цигарите които пушат ми влизат през прозореца(това последното не винаги), най ме дразни това, че отивайки до градинката оставят питомците си да се изхождат по тротоара и да препикават всяко стълбище или колче забито да не се паркират коли. Аз не ходя да се облекчавам пред вашите врати, моля не го правете и вие!