74

Коментар

преди 3 години

Това е библейски край!

73

GAME OVER !

преди 3 години

КуПоНа сВъРшИ ! GAME OVER!

72

Анонимен

преди 3 години

Харесва ми когато американците създадат проблем и се чудят как да го оправят Харесва ми че именно на Гейтс това където е допринесъл за компютрите Именно това нещо сега е срещу него в социалните мрежи пускат истини които Гейтс нарича лъжа и пречат на лъжливата информация която Гейтс бълва да ни е честит ЕС демокр-ята капитализма свободата която ни Подмениха от много по-доброто социалното за да може сега да ни контролират и решават съдбите на милиони хора по света като решават кой да жив и кой не

71

до 58

преди 3 години

Разработва ефикасна ваксина срещу русофилство.

70

GAME OVER

преди 3 години

Кажете истината на света ***, купона свъши ! връщане назад няма

69

Стар Уруд

преди 3 години

Линукса ви е напълно безплатен и идва в каквато си разновидност пожелаете. Там трябва да си техничар.Мака е тотално комерс - за него трябва да се самоуважаваш.Уиндоуса е за плебаса, който не се интересува от това какво се случва с него и му е важно да има нещо, дето да светка там.. и гошо да му го оправя после.Има нещо много специално в това как си избираме операционните системи.Не се говори за този модерен феномен.

68

Стар Уруд

преди 3 години

За ваша информация:- Mint е Linux базирана операционна система, която много наподобява Windows- OS X, което е Macbook, е доста по-потентна платформа. Освен това има Steam, което значи че можете да играете DoTA и CS:GO без никакви проблеми. Стар Мак можете да си закупите за 1000 лв и няма да съжалявате, а Linux (който и да е) можете да си инсталирате на АБСОЛЮТНО всяка машина. Дори на тази от която четете това съобщение в момента.OSX е на AppleLinux e Open Source, което значи "на народа"

67

Живота ми е Windows

преди 3 години

Дай ми антивирусната програма. Ако е платена ще си я вкарам от Русия, кракната.Стара българска традиция.

66

Същата Работа

преди 3 години

Тва Бил Гейтс да ти обяснява как ще те излекува от нещо е същото, като Сорос да ти обяснява как ти стабилизира държавата, като ти вкарва НПО-та. Същата история. Вкарват си ги НПО-та, ваксини и кви ли не простотии в остарелите и неадекватни политически системи, подхвърляйки по 20лв на политическия елит, а като ги питаш, дали не ги е срам, те ти казват че представляват корпорация и трябва да се обърнеш към отговорните лица... недай си боже да допуснеш да те изнасилят.Оруел 1948-*** година.

65

Троянски Кон

преди 3 години

Цялата му кариера се гради на това, че го използват, понеже яхна гребена на вълната и е некадърен.Напълни компютрите на хората с вируси, и антивирусни програми, а сега идва ред на това да ни излекува и от истинските вируси. Целта е потребителската маса да се докара до количества, които няма да създават риск от инфлация и нестабилност.Той човека го обяснява в пряк текст. Неуки сте, няма как да го разберете дори.Това е далеч от манипулация. Манипулацията е перце, в сравнение с това нещо...

64

1948

преди 3 години

Намираме се в романа на Оруел. Не виждате ли?

63

ИСТИНАТА 1948

преди 3 години

Ани Салич каза да се ваксинираме.Дори е подела благотворителна кампания, за безплатна ваксинация на всички българи. Голямо благодаря за ваксините како Ани!Аз обаче чакам Викторчо да ми рекламира мъжка ваксина (произведена по поръчка в завода на Домуза, разбира се), която да си набия с кеф, както се боцка хероинов наркоман.Живота с новини е чудесен! Чакаме ваксините. Искаме ги с кашони. Игли и спринцовки? Давайте насам? Нямам търпение да го турна в кръвта си.

62

Истината 2020

преди 3 години

Има човек, има проблем. Има ваксина, няма проблем.Да бяха живи Сталин и Хитлер днес.. сълзи биха им се стичали по лицата. Дори да не са, самия факт, че завета им стои на дневен ред в наши дни би трябвало да носи радост на душите им.А вече на избитите души не знам. Може би не им е толкова радостно, но важното е да сме живи и здрави и да се ваксинираме против квото ни кажат по новините.

61

Анонимен

преди 3 години

Връщаме се към нормалното .... разбира се при условие, че ВАКСИНА. Еми това говори. И нашите ниско интелигентни псевдо професори загатват, че ще се правим на луди, докато не се стигне до ваксинация. Но, нека се знае това, човек трябва да е не само простичък, а *** стахливец за да си сложи ваксина. Защото: ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ШАНС ДА ОЖИВЕЕ АКО ПРЕКАРА КОВИД ОТКОЛКОТО ДА ОЖИВЕЕ АКО СЕ ВАКСИНИРА (БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОВИД). Това е

60

Анонимен

преди 3 години

Ей тоя тутурутко не спря да коментира лекарства, ваксини, лечения, пандемии. Какво ти разбира главата от това бе, изкуфял?

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ИЗОБЩО КАК МОЖЕ ДА НЕ Е ВЪЛНУВАЩО ВЪЛНУВАЩО Е

58

Анонимен

преди 3 години

Бил ГЕЙ(тс).

57

Анонимен

преди 3 години

""Това е много вълнуващо."

56

fake news

преди 3 години

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии "Свети отец" Бил Гейтс с фланелка СССР бутик Болшевик и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.

55

Сърцераздирателно

преди 3 години

Много ми топли душата, като го видя да протрива ръце с блага физиономия, докато говори за масово изтребление и ни убеждава, че имаме нужда от това. Трябват ни повече като него.