204

Анонимен

преди 3 години

С коя ваксина се гордее Русия,с новичока ли?

203

Анонимен

преди 3 години

хахахах Тръмп да се ваксинира със Спутник, обичам вицовете за Тръмп

202

Анонимен

преди 3 години

Пече се тя една! Едно е сигурно руската ваксина е безопасна, поне в краткросрочен аспект. При нарочно заразяване на полит. Затворници в Сирия е дала 82% защита. 4 от 5 ваксинирани са устоели на вируса. Това го пишат арабите дето войната против Асад. Не случайно С.Арабия и ОАЕ първи се наредиха на опашката.По принцип когато се създава нов вирус /био оръжие/ първо се прави антидод. Интересен е и факта че вируса най-силно влиае на потомците на келтите . Т.н. генетическо оръжие явно работи.

201

Анонимен

преди 3 години

ЧРД, тов Путин!С най-добри пожелания от България.

200

Обективен

преди 3 години

Един от докторите,лекували Тръмп,е казал,че човека е имал диария , но са го объркали с коронавирус,защото е имал силни напъни.

199

Анонимен

преди 3 години

Портретът на младия Путин, който виси от стената на кабинета му, Александър Гинцбург получава като подарък за рождения си ден от свои приятели преди 14 години. По някаква случайност или неслучайност днес 07.10.2020 г. Владимир Путин има рожден ден. Държавният институт, който главният вирусолог ръководи, на руски език се изписва като институт "имени Гамалея", а на български език се превежда - институт "Николай Гамалеи". Значението на първата в света ваксина е космическо и името й е "Спутник В"

198

Важно съобщение

преди 3 години

Търсим фанатични русофили за изпитване на новата руска ваксина !

197

dmx

преди 3 години

Щом има портрет на Путин, да му пикам на ваксината

196

ванко

преди 3 години

До димсъкратили са ти нарицателното име е *** - ступед на англииски

195

димитър

преди 3 години

тръмп е *** като всеки немедик от герб и нфсб - такива *** са нсепоправими а и авторитета на американската ваксина и национализма оказва голямо влияние на неформатираня му мозък - стига сте се хабили това е трябва и такива хора да има - после да ги е......

194

куку

преди 3 години

Защо като е толкова ефекасна Руската ваксина Путин още се крие в бункера и,допуска посетители преминали през карантина

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 241"Ако тръгне целият свят да се ваксинира, коя бихте избрали? Китайска, Американска, Европейска или Турска?"Европейска или Американска.

192

Некъф

преди 3 години

Че кво пък му има на Тръмп?!Стига сте се опитвали да ни внушавате страх. Не ви се получава!!!

191

AltaraCredit

преди 3 години

Поради финансови ограничения, породени от пандемията от коронавирус, Altara Loans LTD предоставя финансови облекчения в размер от 10 000 до 500 000 евро при намален лихвен процент от само 2% годишно, за максимална продължителност от 15 години. Лесното изплащане и изплащане на нашия кредит ще направи нашите услуги перфектни точно за вас. Моля, свържете се с нас по имейл на altaracredit***gmail ИЛИ можете да се обадите, да изпратите SMS или WhatsApp +1 (762) 208 5610. Надяваме се да се чуем скоро.

190

Анонимен

преди 3 години

Дали някой от вас е купувал Имунофан?

189

Анонимен

преди 3 години

Смейте се колкото си щете, но възможно и да са произвели добра ваксина. Ако тръгне целият свят да се ваксинира, коя бихте избрали? Китайска, Американска, Европейска или Турска? И дали ще сте сигурни каква точно ви слагат. Защото много лекарства уж са български се оказват китайски. Тази ваксина ще бъде по-голямо икономическо оръжие от самата кроната. Смейте се ...

188

Вет .лекар

преди 3 години

Познавам руската ваксина срещу трихофития по говедата , която е полужива и беше рекламирана , като най-ефикасната за тази цел!ПЪЛНА ГЛУПОСТ И АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!Ваксинирах си стадото и ...4-телета им опада козината и останаха голи , като гущери!ОТ ТОГАВА , НЕ ПОЛЗВАМ ИЗОБЩО РУСКИ ПРОДУКТИ И ЛЕКАРСТВА!ОПАСНИ СА И АБСОЛЮТНО РИСКОВИ!

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235"Не съм привърженик на руската политика, но ваксините им са едни от най-добрите в света"Точно от руските ваксини че* за зеле не става.Въпреки уж стандартизираната ваксинация срещу туберколоза имат редовно нови огнища.

186

Джо

преди 3 години

Ваксината супер, *** жужака вече 7ми месец клечи в бункер, докато крепостните *** вън. Само от май до септември са повече от 90 000, нищо че стъкмистиката им пее друго.

185

Анонимен

преди 3 години

Руска ваксина...пълна глупост.Те и самите руснаци не я щат.