144

Анонимен

преди 3 години

Не с какво, а ОТ какво .. за несъществуваща болест лечението също може да е каквото фантазията позволява ..

143

Обективен

преди 3 години

И Тръмп е болен от коронавирус,колкото Навални е тровен с новичок ....

142

някой

преди 3 години

Нашият Киро Гела го бие по всички показатели, излекува се за 8 часа и 42 мин.

141

noFreeman

преди 3 години

с нищо не е лекуван, защото не е болен, най-малко от измислица като коронката... жив и здрав си е и му пожелавам да спечели изборите, че да има МИР, защото ако дойде байдънчо светът ще се тресе от войни...

140

Анонимен

преди 3 години

Е как с какво бе излекуван?- С белина разбира се. Самият той го измисли това лекарство.

139

Анонимен

преди 3 години

всички богаташи и известни личности се излекуват за 3-4 дни,всички обикновени хора,за 10-14 дни,а някои и месец нагоре,нещо ми се струва,че има съществена разлика в лечението,едните ги лекуват,а другите ги оставят сами да се преборят и ако оцелеят.За съжаление оставам с впечатление,че това е мащабен проект за контрол на популацията

138

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Тръмп е бил толкова болен от коронавирус, колкото дъщерята на Путин ебила ваксинирана експериментално.Новини за промити мозъци.

137

Анонимен

преди 3 години

Гледам руснаците 11600 новозаразени.А уродливите ме убеждават, че руската ваксина работела.

136

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 145 Ало анонимния фантазьор - ти си едно просто, ама много просто момче(момиче), както си позволяваш да наричаш хората в този форум.Твойте измислици от рода 'руснаците имат....." много си болен-в главата.Психолог му е майката за тебе, иначе нямаш надежда за оцеляване. Приятелски По-здрав от Жоро.

135

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

ДоКак спекулират със света и масата от хора.. Маски,социална дистанция, 14 дена карантинаТръм показа на света че за 2 дни се лекува корона и не трябва карантина :)))))Така е наистина, ама тия 2 дена са го обгрижвали 200 лекари и медицински сестри и 20 лаборатории. Никоя държава няма капацитет да осигури такова лечение на всичките си граждани и затова за простолюдието са опашките в поликлиниката, маски, карантина и т.н.За това лечение трябва да си президент, премиер, министър или милионер

134

Бау

преди 3 години

Итар - Тас заяви, че са го третирали с новичок!

133

Анонимен

преди 3 години

да не забравяме, че си е артист, преди всичко

132

Анонимен

преди 3 години

Втора новина за деня как на Тръмп може нищо да му няма от тоя вирус, ама ей сега ще се влоши и ще хвърли топа. Чакаме.

131

АнонимеН

преди 3 години

НАДАЛИ СА РИСКУВАЛИ С ЛЕКАРСТВО!!!ДАЛИ СА МУ НА ТОЯ ОТ СЕРУМА С АНТИТЕЛА НАПРАВЕН ОТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ВЕЧЕ ВИРУСА!!! ТОВА ВСЕ ЕДНО ДА ПОЛУЧИ БЪРЗО ДЕЙСТВАЩА ВАКСИНА!!!-------------------------САМО, ЧЕ ТОЗИ СЕРУМ Е САМО ЗА ИЗБРАНИТЕ ЩОТО СЕ ПРАВИ ОТ КРЪВ ДАРЕНА ОТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ!

130

до 139

преди 3 години

До Гогоспоко тебе няма да те лекуват така ако се заразишще си отцепих месец два в болмнца минимум

129

православен патриот

преди 3 години

Дааааа много е страшен тоя вирус ! Само зомбираните вярват в него !!!

128

Гого

преди 3 години

Как спеколират със света и масата от хора.. Маски,социална дистанция, 14 дена карантина Тръм показа на света че за 2 дни се лекува корона и не трябва карантина :)))))

127

Анонимен

преди 3 години

До 137Добре всезнайко, обясни на неграмотните като мен, кои са тези лекарства, който убиват грипа директно и моментално :)))) Просветли простолюдието....хахахаха :))

126

до 134

преди 3 години

Кое не е измислено, бе ***? Има десетки лекарства срещу грип от тип А и тип Б директно убиващи вируса. Кое не е измислено?! Например- свинският грип се лекуваше с Ремантадин безотказно. Аман от неграмотни хора, на които им липсват най-базови знания...

125

Анонимен

преди 3 години

До ПраведенSleepy Joe също не е цвете за мирисане, но определено е по опитен от бай Дончо :) На мен ми е чудно, защо демократите избраха да им е основен кандидат 78 г. дядо, та той може да се спомине всеки момент :) Къде къде има по млади и качествени кадри, но явно и там са на принципа на връзкарството :))