28

Анонимен

преди 3 години

Забелязахте ли как, когато ББ започна да става неудобен,започнаха да се прокрадват тук-там версии,че е луд,така ще правят и с вас,ако сте неудобни,затова искат да си присвоят българските психиатрии западняците,да не мислоите ,че това е българска идея? Ами не е!Това е нов начин за терор върху населението.

27

Анонимен

преди 3 години

Това е плашещо, в психиатриите на запад вкарват неудобни хора,които са неудобни за бизнесмени и политици и ги обяваяват за луди,ако продължават да не случат,ги убиват!Сега ще направят и същото в България.Пазете се, отказвайте психиатрична помощ,защото там вкарват в телата и мозъка на хората импланти чрез лекарства и храна и ги контролират тотално,могат и да ги облъчват ,без значение къде се намират!

26

Гого

преди 3 години

Такова да не те докопва - бавен / или бърз пътник към небитието са. И в единия, и в другия, и във всички случаи ги излолират, ако могат, за да не страдат нормалните.

25

има нещо гнило тука

преди 3 години

За съжаление от времето от комунизма до ден днешен (30 години), презумцията за уседналост е останала във доста институции. И няма изгледи за промяна. Хората с алцхаймер и с деменция са на произвола на съдбата. Или с малък шанс в държавни институции. Другото е за сметка на имотите частници да се грижат за тях. Е тва е ...Просто боли!!!

24

До факт

преди 3 години

Айде да не даваш мнение от името на милионите, вкл. и аз, живели при "хубавия" ти социализъм. Говори за себе си, че си бил готованче и сега ти е кофти, че лапачката свърши. И да ми кажеш защо фалира. Ако изобщо имаш умствените способности да анализираш причинно-следствената връзка

23

Анонимен

преди 3 години

абе, какъв е тоя дрозд, можеше направо врабец или косер, защо толкова сложно като фирма неква дроздстрой

22

Ceci_

преди 3 години

Как да няма. Сега психично болни е се разхождат свободно, докато не заколят я майка си, я някой друг и никой не носи отговорност. Психично болни деца се учат заедно с останалите и учителите вместо да отделят внимание и да научат на нещо децата, се превръщат в укротители и медиатори, а останалите гледайки как може просто да се минава от клас в клас виждат какъв е смисълът в ученето. Нямало реформа... реформата е потресаваща!

21

Факт

преди 3 години

Наричаха го комунизъм, но не беше комунизъм. Въпреки недостатъците си, това беше времето когато българите живееха най-добра материално и България беше държава, имаше една от най-модерните армии в Европа и беше сред 30те най-развити икономики в света. А след "комунизма" - разруха и мизерия. Бедност, глад, първи по смъртност в света в 21 век. Слуги на богатите западняци.

20

Анонимен

преди 3 години

Ами няма, то половината коментари тук са дело на психичбо болни.

19

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, значи според *** психиатричната помощ е на световно ниво, подобно на Северна Корея и Никарагуа, нали комонизкото било най-убаво, от 30 години реват как при бай Тошово време било най-убаво. Нъл тъй?!?

18

Анонимен

преди 3 години

Какъв дебат ве оф ци :))) БГ-то е задния двор на Европа, да не мислите че през тези всичките години не са знаели...? :)))

17

Анонимен

преди 3 години

Не е необходима реформа...тремора се възприема адекватно.

16

ЗАПОЧВА ДЕБАТА

преди 3 години

СЛЕД 10 МИНУТИ.Отварям си биричка. Излъчват на живо във ФЕЙСА

15

Бай Банкяньо

преди 3 години

Гледайте НА ЖИВО дебата за България в ЕП.1.5к гледат дебата в момента с жива видео връзка по фейсбук. Има и български превод, което е супер, щото неуки хора като вас, които не знаят езици ще могат да проследят дебата... че няма да разберете нищо, няма... толкова си можете... ама поне споделете с приятелите си.Хайде лека вечер. Отварям си биричка.

14

Анонимен

преди 3 години

Да така е психиатриите са същото противно място където може да попаднете Да дадат как изглеждат психиатриите на Запад

13

Банкянския Тигър

преди 3 години

След 15 минути започва народния съд на ЕП срещу Бойко Борисов. Гледам на живо! Очаквам с нетърпение дебата. Гледайте го - ще е голям сеир, а и ще се говори за това в следващите месеци. Не пропускайте. Проследете дебата от първо лице.1,5к гледат на живо в момента, на страницата "Европейски парламент в България"

12

Българин

преди 3 години

Прокажен народ!Бълраските мъже са примитивни, агресивни и комплексирани малкопишковци.Българските жени са курвалясни простакеси, дето и бой им е малко.Срам ме е, че съм българин!

11

Република Банкя

преди 3 години

Нека да подарим на Бойко Борисов село Банкя, да му построим един стадион, където да разцъква Фузбал и да събира 500-те си фена, да оградим с една ВИСОКА ограда и да признаем територията за Независима Република Банкя. Хем ще си царува до живот, хем няма да пречи на българите.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "При фашиста"Такова изказване не може да има особено под номер едно на форума. Други коментари се трият или думички от тях за няма си нищо. То всеки може някой да не му харесва но има протест да върви там и да вика. Тука би трябвало да е форум за цивилизовани хора.

9

Анонимен

преди 3 години

Когато бях охрана, по центъра на Варна се разхождаха доста с психични отклонения :) Даже един луд дето са го дармонили здраво, ме пита дали мога да се свържа с полицията, докато го гледам как чупи столове и обижда обикновенните хора :)