13

Велика Америка

преди 3 години

Тръмп е най-добрия президент от най-великата страна.

12

Анонимен

преди 3 години

Тия бързо оздравя ) явно не е бил болен,а пък тоя Байдън с единия крак е в гроба почти на на 80 г.президент че става )

11

българин

преди 3 години

Ако тоя несретник спечели пак ,жалко за американците! Там няма ама никаква демокрация! И всичко е икономико политически интереси ! Повдига ми се !!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Байдън ще спечели като Килъри.

9

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи да не си расал в гората :))) Западна Европа се възтановява след ВСВ по плана Маршал, тоест САЩ са имали свръх производство заради войната...:) че казали са си, защо не ги пуснем стоките в Европа :))) Всички страни от така наречения Запад, все още им изплащат заеми, няма лошо, стига да не се твърди че са го постигнали сами :)))

8

Христо Христов

преди 3 години

Ми европа какво има, че да ни повтаря американските пазари?Немците произвеждат едни смрадливи таралясници и ги продават, крепейки се на стара слава, рушвети и избиване на невинни граждани, където рущветите не помагат и това е.На миннърите ми да видят с колко са скочили дау джоунс и насдак за 20 години и колко дакс, аекс, сас и тнт.

7

Анонимен

преди 3 години

Тръмп принуди държавите в НАТО да си платят вноските и сега в НАТО има 100 млрд долара повече!Ред и дисциплина = богатство и успех.

6

Анонимен

преди 3 години

До 7И за целия свят.Който симпатизира на Биден, подкрепя педофилията, вампиризма и трафика/робството на хора.

5

Анонимен

преди 3 години

Байдън е комунисст, също като Хилари и Обама!Това е Зло за Америка!

4

Анонимен

преди 3 години

Чак сега ли се усетихте ?Тръмп върна над 2 трилиона долара в Америка!Разкри милиони работни места!Фирмите се връщат в Америка след като Тръмп намали рязко корпоративния данък!

3

Унгареца

преди 3 години

Тръмп е най-добрия американски президент в историята и е приятел на десните хора по света. Нека Бог му дава сили срещу злото с което се бори! Само вижте какъв е електората на демократите: черните от гетата, разни социалисти, анархисти, лгбт, ДЯДО ШOPOШ и подобни опадъчни неомарксистки организации.

2

Анонимен

преди 3 години

Байдън трърди, че трябва да се легализира педофилията, а всички които са против ЛГБТ общноста да се обявят за терористи.

1

Един от Юг

преди 3 години

"За пазарите най-добре би било да спечели Джо Байдън"..."американските пазари са харесали политиката на Тръмп"...Къде ги намирате тези "финансисти" бе дрОгари?Политиката на Байдън е такси+такси+такси до дупка...как да го харесват пазарите?