724

Анонимен

преди 3 години

Тя музиката в салона е за Вас клиентите, за по приятна атмосфера. Въпросът е друг, колко пъти да се плащат авторски права за едно и също нещо. Това си е жив рекет, нищо няма да се плати на авторите от тези пари, техните права са уредени когато са сключили договор за разпространение. А иначе тези пари пак клиента ще ги плати на края. Още едно перо към крайната цена.

723

ss

преди 3 години

плащаш си спотифай и си слушаш всичко без реклами

722

Анонимен

преди 3 години

А дали рекламодателите са съгласни да не се слуша радио? Медиите са си платили авторските права и излъчват съответната музика, да печелят мятат и не малко досадни и *** реклами, които се изтърпяват от всеки, който ги слуша/гледа или си плаща за канал без реклами... ТОГАВА ВЪПРОСЪТ Е ПО КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩАТ АВТОРСКИ ПРАВА???? НЕ Е ЛИ НАГЪЛ РЕКЕТ ОТ ПСЕВДО ЗАЩИТНИЦИ НА ТВОРЦИТЕ???

721

Анонимен

преди 3 години

Според мен искат да накарат фризьорите да си гледат работата и клиентите както трябва, а не да говорят непрекъснато с приятелки пък който вече е на стола той да търпи както го острижат така, ми да ги глобяват то тая слободия не се търпи. Не стига че ти вземат парите ами и подстригването на никъде от приказки и хилосвания в ателиетата голяма простотия...

720

Анонимен

преди 3 години

Няма нито един българин да е подстриган като хората и в това отношение сме на опашката на народите, а гилдията плаща символични патенти и предполагам че не внася високи осигуровки защото не желае да издава касови бележки, по това съдя.

719

Каква е идеятта тук?

преди 3 години

Да не се слуша Българско национално радио, което е безплатно за всички защото се финансира от ДАНЪЦИ, както и да не се слушат частни радиа!Вместо това да бъдете пробрамирвани чрез интернет медии, и рекламите приходи да отиват в чужбина.Друго обяснение е че НАП им трябват пари и са решили да тормозят бизнесите, на които и без това им е трудно покрай глупостите с мерките за корона вируса. - Глупав начин за сабиране на пари-фалират ли ще искат помощи за безработица!Обягва ми отговора на защо!

718

Що за глупост?

преди 3 години

Ако слушам радио в колата трябва ли да плащам авторски права?Този който разпространява музиката/видеото трябва да плаща авторски права. Не този който я консумира.Пускайте си ю туб! Хем безплатно хем с по-добри плей листи!

717

Rockmusicbox caster

преди 3 години

Няма как да има глоба за онлайн радио ако то броудкаства извън територията на България.

716

Див Петел

преди 3 години

За пореден път се убеждавам, че няма да спрат нито опитите в Анадола мъж да забременее, нито опитите в България някакви глуповати чиновници да се опитват да спрат гората да се разлиства със заповеди и укази.

715

Анонимен

преди 3 години

А за онлайн радио и за него ли има глоби?

714

Случаен минувач

преди 3 години

Има вече дори безжични слушалки, макар че аз ползвам обикновени.

713

Случаен минувач

преди 3 години

Добре де, аз имам радио на телефона си. Пускам си го и си слушам. Никой нищо не може да ми каже. Друг е въпросът, че батерията се изхабява бързо.

712

Сп???нс

преди 3 години

В Испания този проблем го имаше преди години, много хора си пуснаха някоя интернет платформа и готово.

711

Анонимен

преди 3 години

И все ми е на акъла, че калинките, дето ще съберат глобите, после ще ги дадат на авторите, хахаха

710

само че

преди 3 години

радиото е платило авторските права!!!!!!!! По колко пъти?

709

аз427

преди 3 години

Малоумщините на ГЕРБ не спират да ме изумяват. Тая безмозъчна шайка съвсем ще погребе България. Интересно какво ли е замислило болното мозъче на гешефтаря Ало Банов, че да разпорежда такава малоумщина. Това се прави с цел отвличане на вниманието от нещо друго. Въпросът е КАКВО?. Подобен акт директно пада в съда (ако изобщо някой е толкова ***, че да го напише), така че спокойно можете да им покажете вратата помиарите дошли да ви говорят глупости.

708

Анонимен

преди 3 години

Аз предпочитам класическа музика и да плащам за нечия пумия, наречена музика, дори не искам да чувам. В този ред на мисли, всички ромски сватби трябва да се санкционират за публично възпроизвеждане на авторска музика!

707

Анонимен

преди 3 години

На вички български граждани,би трябвало да им плащат,за да слушат БНР. Това радио се е вмирисало на плесен и плява,от времето на зрелия социалиЗАм. Цели фамилии,лелинчовце,стринки,вуйчовци...съпартийци по квартална линия..работят до дълбоки старини в големия кошер,поглъщаш пари от бъджета,наречен Българско Национално Радио.

706

lz

преди 3 години

никакво плащане на тези вампири !! Те събират такса "спокойствие" за себе си, а не за авторите на музика и текстове.има онлайн стриймове, свободни интернет радио станции.

705

Маги

преди 3 години

Радио ли ? ! Че кой слуша радио вече ? Имам на флашка всички хитове на Миле Китич и ги слушам всеки ден ! Даже и пея ! А да видиме !!!