49

Анонимен

преди 3 години

Във военно отношение само Франция може да се изказва от името на ЕС. Германия да затяга гайки на колите и да не се меси там където нищо не разбира.

48

Александр II

преди 3 години

до 59 Ех, братушки!!! Пушки е нашите Братушки. Не всякакви чернушки, като А...те и Б...те

47

Анонимен

преди 3 години

Ами то 30 години само спирате военните действия в Нагорни Карабах и с това се изчерпват действията по конфликта. Щом спрат военните действия и всички се успокояват че въпроса е решен, а той изобщо не е решен.

46

Анонимен

преди 3 години

армения иска от русия помощ ,били в един съюз ,Путин честити рожденният ден на бившият президент Кочарян ,и казва ,в един съюз сме но засега никой не е нападнал и окупирал армески земи ,

45

Анонимен

преди 3 години

Е, щом Меркел се е разпоредила..

44

Дърваря

преди 3 години

Стига с тези братушки.Сега сте се огъзили на НАТО много мощна терористична организация.Когато стане напечено търсиме велика Русия.Там натовски държави си пробат оръжието.

43

ПСВ

преди 3 години

До АнонименГовориш за времето когато турците са дошли.Ами времето когато си тръгнаха-официално 1908г? България беше с двойно по- голяма от сега виж карти от 1916г.За След 500 години няма промяна демографски и физически на Велика България до края на ПСВ България беше като от времето на Златния век.Но "братята" по вяра превзеха 51% от българската земя убиха 150 хиляди български войници и подмениха населението в Беломорска Гърция,Македония и Сърбия ...Историята не е черна и бяла има и доста сиво.

42

Анонимен

преди 3 години

Четох какво е съотношението на силите и се чудя колко смел народ са арменците. Изправят се в съотношение 1: 5 срещу тях. Остави другото ами турците пращат еничари по стар обичай, че и самолети и дронове, щото не са сигурни в победата. А поведението на Путин е просто загадка. Арменците толкова обичат руснаците! Ех, братушки!!!

41

Орт

преди 3 години

Макарон няма ли да излезе и да каже,че с използването на балистични ракети Армения премина червената лента.Не няма.

40

реалнафантазия

преди 3 години

Не е ли тъжно, че хора умират в този конфликт, а медиите и политиците се надпреварват да празнословничат. Хора умират заради нечии интереси, тъжно е...

39

Анонимен

преди 3 години

Вижте в ютуба как азерските турци биквално смазаха арменците.В клиповете се вижда как арменски войници реват и бягат.И как така запада призовава за преговори при положение че тия земи са си на Азербайджан.Западното лицемерие няма край

38

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян да отиде и защити родината си

37

Анонимен

преди 3 години

Чета глупостите на туркоманите и се питам откъде тази наглост. Връщам се назад в историята и виждам как дойдоха на Балканите, Възползваха се от конфликтите тук и напредваха малко по малко. След това обещаваха земи и привилегии докато спечелят населението. След време обърнаха палачинката и натириха немюсюлманите. И се почна едно нападане на по-малки народи, та до наши дни. Ако излезнат срещу равен или по-голям - губят. Големи мЪже са турците!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян, Хакимян, Кевоrкян----- всички са от един дол дренкиБабикян тръгнал да събаря Българското Правителство,седи в ХУБАВАТА ДЪРЖАВА България И ИСКА ДА Я СЪСИПЕ

35

до 142

преди 3 години

A ние можем ли да ги подпукаме от тук с ракети. И едните и другите.

34

Анонимен

преди 3 години

Турците уважава България и тя уважава Турцияполитиката не за виси от тук пишещите

33

Демограф

преди 3 години

До АнонименНе подкрепям никоя от страните, но се питам .Защо на Армения да помага ЕС да окупира територии ,за да ги храним и тях после ли? Практически нямат икономика и нямат никакви ресурси освен арменския коняк.Ако ЕС помогне на богатия на газ и пертрол Азербайджан за да не остане той под руско влияние ? Тогава даже ЕС ще си има петрол и газ ,примерно.Според мен ЕС трябва да е неотрален и хитър и да си гледа бизнеса и да помага на младите ,че спряха да правят деца и внасяме диваци само!

32

Анонимен

преди 3 години

Ще се сложи край на бойните действия след като арменците бъдат изритани от окупираните азербейджански земи. Дотогава ще ядат кютека и ще подсмърчат. Пък и никой я не е питал за нейното мнение. Нито за менението на геронтофила Макарон. Тия си мислят че е все още началото на 20 век и че те управляват света. Гледайте си еврейогейталащинстанската си котчина и не се моткайте много много под краката на агата.

31

Бизнеса:

преди 3 години

До АнонименТо с тези изолации дето ги прави ЕС заради проблемите на икономически джуджета (гърците даже висят с 600 милярда евро на ЕС) накрая ще се самоизолира.Да не говорим ,че се отдалечава и от Англия,САЩ,и Китай накрая само с Мароко ще търгува....Между другото Турция е втория по големина пазар след ЕС за български стоки и суровини и баланса ни е положителен изнасяме стоки за повече пари отколкото внасяме.Едно ембарго ЕС-Турция ще съсипе икономиката на България!

30

Анонимен

преди 3 години

От Меркел нищо не зависи, германците са най-дивия и нецивилизован народ. Избиваха цели населено места до крак с жените и децата и старците, като преди това изнасилваха младите момичета, и после изгаряха всичко защото така им заповядал Водача, избиха 20 милиона, сега нямат моралното право да дават мнения, а само жалки васали като България се оставят този примитивен народ да им размахва пръст и дори се молят германците да си изнесат производството в Българя да им работят българите евтино.