24

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да си ковидиoт и да ревеш, че няма вирус.

23

Короноидиотизъм

преди 3 години

Корона мафията действа!

22

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен:Като те чета колко си притеснен от вируса, не знам дали изобщо комуникираш с някого.

21

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Защо се притеснявате за тъпия измислен вирус? Защо не се притеснявате, че "Хебъра" за пореден път от Горна Оряховица до Русе е отменен и пътниците ще бъдат извозвани с автобус!"Поради инцидент на железния път с моторно превозно средство между гарите Полски Тръмбеш-Петко Каравелов се отменя бързият влак 4640 Стара Загора-Русе Разпределителна, в участъка Горна Оряховица-Русе Разпределителна. В отменения участък пътниците ще бъдат превозени с автобус!"

20

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Притеснявате се за вируса, а?А не се ли притеснявате, че поради липса на локомотиви, БДЖ всеки ден отменя десетки влакове и пътниците остават на произвола на съдбата? И още десетки влакове закъсняват от начална гара поради липса на изправен локомотив!

19

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименА ти наясно ли си ?

18

Анонимен

преди 3 години

До StoyanovТи вероятно си магаpe без капаци ,щом си толкова наясно с вирусите....?

17

Железничар без КОВИД

преди 3 години

В Гърция пък днес има 460 заразени.Правя аналогия с влак номер 460 от София за Русе разпределителна!!!Бал съм майката на заразените, утре сутринта отивам да пътувам с влак 460 БЕЗ маска!

16

Анонимен

преди 3 години

Мда, това сигурно ще помогне, ха ха ха Те да стоят натъпкани по 10 в стаите, пък навън да носят маски. Простотиите край нямат.

15

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Е днеска аз пътувах с влака от Пловдив до София - никакви маски баце, всеки си ходи, както си му е редът! Да сте чули да има болни с коронавирус хора, пътували с БДЖ?Айде със здраве! Отивам да си пия биричката и утре ще се кача да пътувам без маска с поредния влак!

14

Stoyanov

преди 3 години

Не ходете до магазина, не пускайте децата си на училище, зазидайте си вратите и не излизайте на вън, абе що не си поръчате направо по един ковчег и да се заровите там нма ви хване нищо! Пък и като ви е страх да излизате защо да мизествате в къщи с години, лягайте и умирайте.

13

Stoyanov

преди 3 години

Какви вируси ви гонят вас бе? Коне с капаци са всички , може ли в такава заблуда да живеят. 100 години с маски ще ходят. 99% са болни от празни кратуни.

12

Додо

преди 3 години

Да, Италия беше връхлетяна от короната, но защо не кажете причината? В Бергамо имаше хиляди китайци, работещи в модното производство, за да може после един колан примерно да се продава с щампа Made in Italy. Та така, завръщащите се след китайската нова година от Китай в Италия оризари пренесоха вируса. Ако Китай не беше скрил информацията, това щеше да се избегне!

11

БКП

преди 3 години

Здравейте щураци! Тук ли сте?

10

Асан

преди 3 години

Еш пъ тиъ дека тръкът коментарете. Оти бе, шашовите?Нал сте си зеле матурете с бойдисвъне на къртинки.Деева ваште родителе... фрости... И началнику ви деева.

9

Анонимен

преди 3 години

Трябва Орбан или Лукашенко да им стане президент и вируса им ще изчезне, като не могат да гласуват да носят сега тия кърпи по суратите си докато пипнат бактериална пневмония и инфекции на устата.

8

тъй де

преди 3 години

Добре е, че ''вируса'' не предизвиква стомашно-чревно разстройство, защото много ''умни'' глави ще ни карат и маски отза д да си монтираме.

7

Асан

преди 3 години

Тъа дофтуре дека са училе ътолку млогу оти са прости оти ни не питат назе бе! Шъ ни казват дека имало вирусе с корони. Тиа съ млогу задръстени. Глей тука ората кфо оратат.И шмъ карат да пращам чавеата с парцале на училище бъгърете. Да ги дават бес паре - шъ ги продаваме!

6

Асан

преди 3 години

Бал съм им токовоту! Тия са шашови! Не знаат куту назе дека вирусе нема, па и да има - Айшету ги кълне да ни не ловат!Ниа, учените не ползуваме маски и си не мием ръцете оти е вредну!И не натиряме чаветата в училиште без маски, та да видът ониъ умите как прутестуваме. Нихнътъ мaмъ.Ниъ дека сме лефскаре сме се така!

5

Анонимен

преди 3 години

*** ще потвърдят ,че Бойко е виновен и за тези мерки в Италия.