114

Браво

преди 3 години

Честито на ЦСКА. Поздравления!

113

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах тия с абвиетурата 1948 на Цеките, каква история имат? Иначе ЦСКА София е бил и ще бъде фактор в Европа. Успех

112

До 120

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен. Дори има два отбора които са легални и се изписват с това име и са познати на всички с богатата си история. Едните с ловешкия Ганчевски подход без нито един българин, другите предимно с родни таланти. Дано догодина да ви наковем и на европейската сцена. Само ЦСКА! Истинското, основано 1948-***, не етрополското менте с тире.

111

123

преди 3 години

Айде спрете се бе... Литекс били, Етрополе, Тире... дрън, дрън. Ама то и гроздето е кисело, нали? Ей голяма злоба това българската. Кратко и ясно се изписва името ЦСКА-София навсякъде и отбора си е съвсем легален и познат навсякъде в Европа с богатата си визитка и исторически успехи. Точка. А дали има тире или няма, кой го интересува. Феновете гледат успехите и се наслаждават на играта. Успех на червените в Лигата. Заслужиха си класирането.

110

Фена

преди 3 години

Много *** и псевдо фенове са се нароили тук. Гледам всяка статия с поздравления за новия отбор на г-н Ганчев събира по един куп червени палци. Защо е тази злоба? На нас ще ни е първо участие в групова фаза и дано да е успешно. Вас вече сме ви гледали. Левски от години не е припарвал там а уж автентичното ЦСКА все на последно място завършваше в групите. Дано да се представим по-достойно. Успех!

109

vlady до Hool

преди 3 години

Левски имат най-истинските фенове, за съжаление само настанените в общежития открит тип могат да посещават мачовете на отбора в съответното населено място придружавани от представител на администрацията. Примерно феновете от Казичене редовно посещават мачовете в София придружавани от ИСДВР бивш юноша на отбора.

108

Hool

преди 3 години

Цска винаги са имали най-автентичните ултраси за разлика от дръгливите подуенски келемета.

107

Фен червен

преди 3 години

Ще е трудно но този нов и млад отбор тепърва ще пише история. Знам че Стойчо Стоилов и Гришата вкараха Литекс веднъж в групите но след обединението ни с Етрополе и преименуването това е първото ни сериозно постижение. Напред червени дяволи!

106

истината

преди 3 години

Радвам се за победата на всеки български отбор само че ЦСКА умре още 2016

105

Анонимен

преди 3 години

Достойнството е по-важно от победата. Това беше едно време олимпийският дух. Но явно вече е мъртъв.

104

Анонимен

преди 3 години

До ЦСКА"Истината е, че с/без тире ЦСКА си е ЦСКА"Истината е, че сте тарикати и не си платихте дълговете към държавата, но си присвоихте историята на клуба. Ето това е истината. ЦСКА-рите нямат достойнство да си платят дълговете. ЦСКА-рите нямат достойнство да не приемат Литекс за свой отбор. ЦСКА-рите нямат достойнство да падат с гордост играейки с български футболисти. Предпочитат да побеждават с чужденци.А който живее без чувство за чест и достойнство, вече е продал душата си.

103

Анонимен

преди 3 години

Купувай карти да плащаш глобите на Тити, вместо да пишеш за литекси и тирета

102

Ох, писна ми

преди 3 години

До Кое Цска ?Това, което ще играе в Лига Европа.

101

ПРИПОЗНАВАЧ

преди 3 години

Честито на момчетата от Литекс!

100

ЦСКА

преди 3 години

И нека рязането на вени от завист да започне СЕГА ! Онези без козирката място не си намират и вместо да си анализират своя о/т/бор гледат на другите у паницата и дават мнения кой жив, кой умрел, кой с тире...Истината е, че с/без тире ЦСКА си е ЦСКА, попа който ни опява умре, няма купа, няма титла, няма и козирка Евроидиота ЛЕСНИ София

99

Честито Литекс!

преди 3 години

Честито на Литекс-София ! Браво момчета !

98

Успех !

преди 3 години

Браво на ЦСКА - София !

97

Кое Цска ?

преди 3 години

Кое Цска ?

96

Анонимен

преди 3 години

Срещнали се два африкански отбора - един с българска регистрация и един с швейцарска регистрация. Африканският отбор с българска регистрация победил.

95

Анонимен

преди 3 години

Г-н. Попов, пишейки ЦСКА без да пишете ЦСКА-София, Вие дискриминирате отбора на ЦСКА 1948. Моля проявявайте политическа коректност и не присвоявайте името ЦСКА към ЦСКА-София. Не разбирам как можете да се отнасяте толкова несериозно към този въпрос. Съдебен иск ли е необходим за да почнете да пишете ЦСКА-София правилно?