36

Българин

преди 3 години

За тази прогандистка статия гарантирано всяка проституто-писачка жена е взела пари. Статията е СОДОМСКО-ПРОПАГАНДИСТКА и не е вярна !!! Долу ДНЕС,БГ и техните СОДомски пропагандатори. За колко ДОЛАРА си ПРОДАДОХТЕ ДУШИТЕ Д-УП-ЕТА-ТА и П-У-Т-КИТЕ СИ ? Забравих и устите си ... ***....

35

Ма що..

преди 3 години

До Анонимен *** що обвинявяш 4/5 от мъжете за тия ценности - такава беше пропагандата при социализма,и същата е сега при либерастията. Така беше при социал-комунизма - жената беше и трактористка,и работничка,и на полето. Не си явно веждал плакати със сини работни дрехи на ударнички на труда. Сагашният либерастки възглед е същия - без ограничения за професии на жените. Друг е въпроса дали и при социализма,и при либерастията жените имат ищях да се втурнат в най-опасните професии

34

Анонимен

преди 3 години

Глупости!! За това ли им плащат запалти на тези нещастници от ООН?!? Да плят врели некипели?!? Аман от наглата им пропаганда!!

33

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не се шегувам. И не преувеличавам. Ако се приемат такива закони аз пръв ще се включа в тях. И ще се боря с вредителите. дори може да организиам групи за борба с вредителите.

32

Анонимен

преди 3 години

Надявам се действащите патрии да създадат антифеминистка коалиция и активно д се борят с тоя убийствен вирус. Да го итребват с всички възможни средства. Ако нямат законни, да се създадат антифеминистки закони, разрешаващи на всеки съвестен гражанин да убе поне по 3 феминистки. месечно. Пардон, седмично. А ако успее да изпълни нормата за ден да се раздават премии. За унищожаване на вредители се полагат премии, мисля.

31

Анонимен

преди 3 години

Ас все още държа на закон против феминизъма. Както има закони против комунизъма и фашизъма, така требе и закон против феминизъма. навремето комунисите са ги потапяли заедно с шлеповете. Така трябва да постъпва и властта в България иначе вижте кво стана - 45 години комунизъм и а вапцахме. Ако има 45 години феминизъм направо ше измреме! За това - фемнинист - шлеп - дъно.И 20 метра стигат. Айде хаирлия да е. Щом не ги вкарват по затворите, поне по шлеповете да ги товарят и да ги потапят.

30

:-)

преди 3 години

Вижте сега, когато феминистките говорят за насилие, освен за физическо и сексуално насилие, те пробутват и идеята, че има вербално, емоционално, финансово и психологическо насилие. Колкото е по-широка дефиницията за насилие, толкова повече ,,насилени" жени има. Част от тези неща ги имаше и в Истанбулската конвенция.

29

Анонимен

преди 3 години

излиза че в бг както има около 2 милиона жени х 1/3 = 660 000 бити - айде стига бе :)

28

Анонимен

преди 3 години

познавам около 500-600 жени - колежки, познати и др. - е, не съм чул нито видял нито една да е бита или да има следи от побой - ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ СТЪКМИСТИКИ

27

Анонимен

преди 3 години

Любовта на жената се измерва в големината на заплатата на мъжа.

26

SS

преди 3 години

Всички жени плачат,че са все жертва на насилие,и всички *** че са жертва на хомофобия.Аиде ,че ми писна.

25

Патриот

преди 3 години

днескашните жени са само за бой !Малко им е даже!

24

Анонимен

преди 3 години

Жените си падат по лоши момчета, другите са им скучни, а след това ревът.

23

Уууу

преди 3 години

В България почти няма дискриминация по полов признак, освен в най-необразованите среди, гетата и разни криминални структури. Ако някой е израстнал в нормални условия, добра среда, се сблъска по късно с такива хора.Ето днес вървя и зад мен баба и внучка. Бабата нарежда:-ти си най-лошото момиче, ще те оставя на улицата да те откраднат, защото ми писна,! -къде ти е възпитанието тъй ли те учат!,-защо не си носиш салфетки, защо се изцапа? ....Ето така започва всичко, прос ти баби, прос ти родители..

22

Анонимен

преди 3 години

Какво и каво служи ООН?

21

До Иванов

преди 3 години

А не ти ли минава през ума, че може да изпаднеш в безпомощно състояние и после тя да ти го връща. Край мен доста хора, на които мъжете им с години се залежават и висят на ръцете на жените си. Когато нямаш сила да си вдигнеш ръката да я удариш, ко прайм тугива? И мъжете и жените не осъзнават, че ако тормозиш другия, вървиш против себе си. Ама не гледате и не мислите, докато сте здрави и силни. Посля е късно.

20

Вейхайвей

преди 3 години

До ИвановС раздаването на шамари ли си лекуваш комплексите би иванов? Да попаднеш на някоя с космати гърди, че да разбереш кон боб яде ли.

19

анонимна

преди 3 години

Иванов, освен надуваема кукла нищо друго не заслужаваш, но пък по-добре си намери мазохистка, и ще си прекарвате чудесно!

18

анонимна

преди 3 години

Че защо търпите физическо насилие, може ли да попитам? Или си го търсите, нали уж жените били виновни, че търпят насилници?

17

Анонимен

преди 3 години

Абе, ало, жената трябва да я "биете" с думи. Ако можете.