18

Batman

преди 3 години

Футболът не е измислен от англичаните. За това и до ден днешен, нямат нито един футболист от световна класа - само чупандраци. Никога, ама никога в Англия няма да има футболисти като Пирло, Ромарио, Роналдиньо, Меси ................ Те може да играят в Англия, но никога англичанин не може да играе като тях ><

17

Анонимен

преди 3 години

Един ден ще напишат такава статия и за Божинов.

16

Анонимен

преди 3 години

Разбирате ли, че колкото повече ни натрапвате тая пропаганда, толкова повече хора го виждат и усещат. Някои изследвания показват, че населението на юг от Сахара има коефициент на интелигентност от порядъка на 50 пункта. Горилите имат повече.

15

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Преместих добре!!

14

Венци Стефанов

преди 3 години

Но не е по добър от Благо Джизъса...

13

Маке Баке

преди 3 години

Само че не е шотландец,а от Северна Македония и е правнук на Сашко Македонски !!!

12

Пената от Мировяне

преди 3 години

Това не е нищо ! Ние в България имаме цял отбор от подобни хора !!! Това са ФК ,, Левски,,1914 !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя сайт е като картинките на google. През ден се чудят и опитват да изровят някой черен или жена от последните 1-2 века с някакви незначителни постижения, само и само да ни натрапват левите си убеждения и да ни карат да се чувстваме виновни за цвета на кожата си.

10

Анонимен

преди 3 години

Поредната copocoидна статия възхваляваща полу-човеците.

9

Кромуел

преди 3 години

малко съм ви тепал че тоз е Пеле,като младок.Пак лъжат ингилизите,само лъжи и мъни-полации

8

Светозар

преди 3 години

Този е толкова далече от Пеле, колкото аз от Айнщайн.

7

Бай ВарвАр

преди 3 години

до Само питамНяма значение черен ли е ,бял ли е , зелен ли е , пембен ли е !Важното е раята да бъде разсейвана с всякакви безкрайно безинтересни свободни съчинения !Защото в противен случай раята може да отиде на протести !

6

Анонимен

преди 3 години

"Цялото ДНК на световния футбол произхожда от Андрю Уотсън"Ако се постараете още малко, ще установите, че законите на Нютон са формулирани за пръв път от австралийските аборигени и са достигнали до нас благодарение на техните устни предания. А формулата на Айнщайн е открита на скала в Централна Африка. Възрастта на надписа е установена по въглеродния метод - 14 000 години.

5

Ямболски цървул

преди 3 години

За мен най- добрият футболист е Георги Аспарухов!

4

Анонимен

преди 3 години

Кой се вълнува от времената ,когато Лили Иванова е била младо гадже?!

3

Анонимен

преди 3 години

Либерастите стават все по-неадекватни. Как може някакъв никому неизвестен незначителен човечец да е повече от най-добрия футболист? При това Пеле е черен и пак им пречи.

2

Анонимен

преди 3 години

Скука някаква. Дайте някой дето хем е черен, хем е гей (държа да е от 19 век, когато това е било незаконно в Англия), самотен баща и борец за правата на малцинствата.А? Кво чакате? Ще ми пишете за някакъв неизвестен футболист от времето, когато в Англия крикетът и полото са били къде по-популярни от футбола.

1

Само питам

преди 3 години

"Животът на Андрю е толкова очарователен, колкото и постиженията му. Той е роден на 24 май 1856 г. в Джорджтаун, Демерара, Британска Гвиана, от баща шотландец - Питър Милър Уотсън и местната жена Хана Роуз."Какъв чернокож играч е този, чиито баща е бял шотландец?