150

Анонимен

преди 3 години

До 157Доста развинтено въображение. Или просто визираш себе си?

149

Анонимен

преди 3 години

Платените *** на герб тук са много очевидни.

148

Анонимен

преди 3 години

Бе протестирайте бе. Изобщо кой го е грижа какво мислите!?Силни сте на на думи ама анонимно в нета и вероятно получавате пари за тия "изказвания". Айде идете на протестите поне да станат с 2-3- *** повече:))))))))))))))Нито гласувате по избори, нито сте фактор като маса, просто платени пиявици или заблудени *** дето ги е срам да иска повече пари за заплата, ама и да работи не иска, щото " шефа нищо не прави, а си кара G класата". :))))))))))))

147

Анонимен

преди 3 години

Това интервю ме накара да отида да протестирам.

146

Анонимен

преди 3 години

Интервюто беше пълна трагикомедия. Такова публично унижение не бях виждал скоро. Тази беше като нагла ученичка пред разочарован учител. За това няма ли да напишете нещо, неграмотни ***?

145

Анонимен

преди 3 години

Добре са ви научили как да пишете ***, ама не се получават нещата:)))))))))) тая хибридна простотия не е за вас и малките ви мозъци:))))))

144

Анонимен

преди 3 години

Нещо дразнили те, че има хора дето ще гласуват пак за Борисов?Квотата ли не успя да си направиш за да си вземеш парите ?Тичай при мама и тате да ти дадат 20 лв..:)))))))))))))

143

sid

преди 3 години

На заплата ли сте гадни *** да защитавате това издишащо правителство?Защо всички си мислят ,че като критикуваш правителството и неговата НЕдейност непременно си бсп.Всички са долни играчи.Няма да се учудя ако бсп или някоя друга партия дръпне напред ББ ще се присламчи към тях.Ай,стига сте ни мислили за толкова прости.Всичко тук е един безкраен *** филм,който обаче само ние можем да гледаме.

142

Гледах

преди 3 години

интервюто на ,,Кака,, и общо взето звучеше, че с този темп на развитие до нова година + - някой друг ден, сме задминали германската икономика... *** то сме вързали и цъфнали а аз хабер си нямам... лъжат мажат ама на едро много на едро пфу отврат..

141

Анонимен

преди 3 години

Внушават ви, че изборите са купени, за да измият срама си, че не могат да бутнат Борисов и кабинета.Ще ви внушават и още много измишльотини.Който е слаб в главата-да им вярва!Няма друг начин как да се измъкнат от чакащото ги поражение.След всички месеци на жалки опити за въстания и протести-те сами видяха колко малко са зад тях реално.Така се застраховат, като паднат за пореден път-да има друг виновен за поражението им.Забележете кой повтаря като папа.гал за шкафчето-той го поръча.Импийчмънт!!

140

до 144

преди 3 години

хаха купени били Така ще ви набиват с кухи.те ле й ки, че са к.упени. Много отрано се започна предизборната кампания на Фигуранта.Сега ще ви пр оми ват мо зъка до месец март, че всичко е купено.Даже Радев,където е избран за президент с единствените избори, които ГЕРБ организираха-при всичко това с хартиени бюленити-ТОЙ СПЕЧЕЛИ. Другите избори през последните 10г. не са организирани от ГЕРБ.Само президентските.Но щом ги отрича Радев-да си даде оставката.Нали е фалшиво всичко при ГЕРБ?ТАРИКАТ!

139

Анонимен

преди 3 години

РАДЕВ +БСП=ВНЛ

138

Анонимен

преди 3 години

то и много хора отказват да плащат с данъците си заплатата на тая свинска нагла физиономия но са длъжни защото връзкарите са на почит в републиката на абсурдите даже са длъжни и в новинарските сайтове да я гледат защото великия вожд казал така, едва ли нормален човек би гласувал за такова некадърно нагло същество да го управлява!

137

Един

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. Водачът им е за затвора!

136

Анонимен

преди 3 години

как 1,000,000 човека ще са гласували за това правителство, тея гласове са купени от герб. ОСТАВКА!!!

135

Сата НАТО

преди 3 години

Ако сега има 6000, според Сачова, преди имаше 10 пъти повече. Но това не е толкова важно. Същественото е, че на площада са умните и красивите, а в управлението са дегенератите и циниците.

134

BaUr

преди 3 години

БАси долните *** тук :Д Не бях влизал от години-нищо не е мръднало :Д Халал да ви е министърката и премиера и майка ви всичко хубаво.

133

Радев е духач

преди 3 години

Голямо разочорование за гласувалите за негоДвойка отвратителни Екскурзианти са с Деса мутреса

132

до Сата НАТО

преди 3 години

Кога е имало на площада 50 000? Вероятно говориш за 1990г.След 1990 не е имало 50 000 протестиращи.Има документи. Има архивни кадри.Бяхме над милион и през 90-те години се шегувахме, че протеста стигаше от Цум до Пазарджик.(Доказателството: ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ 10-ТИ ПОДМЯНАТА)ПРЕЗ 2020г. не е имало 50 000.Пресилихте се с нулите. Точно 5 000 бяха на 2 септ. 2020г. - доказателството записи с дрон.Сутринта на 10.09 бяха 1800лв. ВИКТОР ДИМЧЕВ ТЪРСЕТЕ - ТОЙ ГИ БРОИ с дрон ОТ 2013г. с програма

131

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОТрепи се сам.Злобата ти ще те задави един ден.То и никът ти е мало умен