9

Анонимен

преди 3 години

докато не се забрани на младите да карат мощни коли първите 2 години след като са взели книжка и за наришенията не плащат по високи глоби през същия период няма да се оправят нещата.

8

Анонимен

преди 3 години

Ами след като "независимите" соpocки съдии пускат на свобода всякакви престъпници нарочно, знаеки че са опасни какво друго очаквате?? Разруха на обществото. Лявата перверзия облива планетата!

7

Радо

преди 3 години

Браво. Който пие зло не мисли. НЕ са умишлени щото са пили. Катастрофите предизвикани от такива, които не пият изобщо са 10 пъти повече.

6

Анонимен

преди 3 години

И на тези ли им е виновен Бойко ...?Остаффка!

5

Анонимен

преди 3 години

Е то заради това присъдите за пияните убийци по пътищата са само условни, и не повече от 6 месечни.

4

Мария Ботева

преди 3 години

"За всички е важно да се гарантира сигурността на участниците в движението по пътищата, в т.ч. и чрез отговорно поведение....Та не разбрахме ИМА ЛИ ЗАГИНАЛИ И РАНЕНИ за 2020 г. по причина употреба на алкохол?

3

Платена публикация

преди 3 години

Защо не пишете дали има загинали и ранени при произшествията при които СПОРЕД ВАС водачът е употребил алкохол? Май няма. Като няма защо пускате такива статии - да дразните хората само. Има ли по -*** хора да работят в МВР от тези в Пътна полиция? Начело с началника им! Срам за МВР-ето.

2

Ало катаджиите

преди 3 години

Според официалната статистика на Националния статистически институт за 2019 г.: По причина Употреба на алкохол или други упойващи средства: ПТП 66 (1.1%)загинали 7 (1.2%), ранени 107 (1.3%)Нещо КАТ май са се объркали или ни вземат за канарчета. и за 2020 г. НЯМА ЗАГИНАЛИ ПО ПРИЧНА АЛКОХОЛ! ЦИТАТ: За периода от 1 януари до 10 септември 2020 г., данните на МВР за пътнотранспортни произшествия с установено управление след алкохол сочат, че в 109 от общо 609 катастрофи с пияни водачи с

1

Ямболски цървул

преди 3 години

Директно в пандиза! Минимум 1 г.Никакви условни присъди!