149

Веселяка

преди 3 години

Защо тоя НОЩ не си признае че е некадърен и не се скрие за да не слушаме *** напътствия. На това място трябва да има хора които вече да бяха направили извода за кои този вирус е опасен и за тях да се направят конкретните мерки.

148

Смъртността

преди 3 години

В България отдавна е висока. На никой не му пукаше от нищо. Без война загубихме 1/3 от населението си. Сега седнали да реват, че смъртността от ковид била висока. Ами фалшиви сте. И никак не ви вярваме.

147

Анонимен

преди 3 години

стига с тоя фалшив мухобойка вирус

146

Анонимен

преди 3 години

Бразилия откри ваксината, жалко , че няма "яко да се мре".Закривай НОЩ, Баце!Парите да отиват при работещите данъкоплатци.

145

Анонимен

преди 3 години

Тези петимата симпатяги на първата снимка табла ли ще играят с тази лъскава дъска отпред.Когато хвърлят "дюшеш" ще се оттървем от НОЩ и ковид19.

144

Handel

преди 3 години

Между другото как поне една интелигентна физиономия не се намери в това правителство? Кое е да е прасе изглежда като Айнщайн в сравнение с техните физиономии.

143

Handel

преди 3 години

До sdadsadsИма много стара приказака:Лъжа, голяма лъжа, измама, статистика.Та статистиката може всичко да сметне така, както и поръчат. Както например това, че цените са паднали, след като всеки вижда че са увеличени и то много от тях с над 20%.

142

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

От днес Националният оперативен щаб......НАЧИ НОЩ !ЦРЪНА НОЧ Е ПАДНАЛА !НОЩ !.......ХАХАХАХАХА !

141

!!!!!!

преди 3 години

Няма никакъв ковид. Света се управлява от тайни общества съставени от пcихопати, а не от политиците които ви показват по медиите. А повечето медии са техни и са за дезинформация и пропаганда на извратените цели на тези изpоди.

140

sdadsads

преди 3 години

Бълват пак лъжи и глупости, за да панират хората. Има си статистика, с извадка за всеки ден. И в тази официална статистика, България се нарежда на 16 място по смъртност в Европа. Но на никой не му пука и гледат как да стресират повече хората.

139

Анонимен

преди 3 години

"Как не сме първи нр зная. Тук, всеки починал в болница го пишат "жертва на ковид""Aми без Ковид е можело да поживеят още 10-15-20-30 години, в зависимост от възрастта и състоянието им.

138

кво

преди 3 години

пуснаха 5 ж мрежата и сега до месец - ЯКООООО ще се мре!!!!!!

137

Анонимен

преди 3 години

Как не сме първи нр зная. Тук, всеки починал в болница го пишат "жертва на ковид"

136

до 132

преди 3 години

Запечатват починалите хора в цинков или метален ковчег защото се гарантира сигурност за всички, които искат да си вземат последно сбогом с тях. Всъщност те не са направени от цинк, а от поцинкована стомана.Със заповед на здравните власти близки не се допускат да си вземат последно сбогом.Така се репатрират и починали хора, които са починали от тежко заболяване в чужбина, което може да е различно от Covid19.Металът е най-удобен,тъй като притежава антикорозионни свойства и херметично запечатване.

135

мед сестра

преди 3 години

До Анонимен132 Добри ,кадърни или лоши ние сме вече на свършване ,защото останаха пенсиите да работят тук благодарение на такива некадърници и лъжци като тези горе по снимките!

134

лекар пенсионер

преди 3 години

Щом си глуп.ав и про.ст в почивните дни няма как да си умен в делниците! ЦИЦЕРОНТази дружинка пак ще ни опъва нервите и ще ни трови съзнанието с простотиите и лъжите си! Така ли няма кой да ги сготви ?

133

Анонимен

преди 3 години

Статистика-стъкмистика, а важното е да се спазват директивите на ЕС.Парите и то много от ЕС отиват при тарикатите.Същите ви заповядват да носите каквото ви задължат.

132

СлаФянин

преди 3 години

Най-накрая съм в статистиката :)

131

Мунчо

преди 3 години

Народе-трепери от страх! Короната е тук, Бойко ще ви рине с фадроми, Мин/етчийски ще ви купува ковчеци, ь Кунчев ще ви реди в зала Арена! Парализирайте се бе, ту/лупи!!!!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Сред болните няма пушачи тва е най интересното ама го мълчат или говорят с недомлъвки