12

Анонимен

преди 3 години

Мда, София си беше много хубава преди да се напълни с такива дето са свикнали да си хвърлят всичко по улицата, да си плащат данъци по селата и да сЕерат у София.

11

QRS

преди 3 години

Хората се бутат в София защото само там има нормална работа. Ако тая работа може да се върши от дома или друг град, София ще намалее на половина. Вече голяма част от ИТ бранша се изнесе в провинцията. София е една *** и най-отвратителната европейска столица - бил съм в почти всички европейски столици.

10

Христо Христов

преди 3 години

Догодина след изборите като вдигнат данъците, ще гледаме пазара на инвестиционните имоти...

9

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/5Повярвай ми, че причината е само финансова... Инак не биха избрали точно Казанлък.ПП. Като най-бедните западноевропейци, не е странно, че немци заселват малките ни градчета.

8

Анонимен

преди 3 години

Вземете средната заплата за София, средния наем, отрицателния естествен прираст, огромния брой празни и новостроящи се жилища и цената им и ще видите, че цените са страшно надути в този град.

7

...

преди 3 години

Със сигурност в София. Има няма 50000 души с високи доходи се изнесоха завинаги да живеят в къщи извън града и няма да се върнат и още 50000 се изнесоха поне за още 6 месеца. А пък брокерите да си отчитат каквито си измислят статистики, няма вече будали.

6

До 5

преди 3 години

Ако причините на такива преселници са от неполиткоректните, то стискам палци в перспектива да са взели правилно решение. Докато в Унгария, Чехия и Полша се опълчват на прогресивния либералфашизъм при все бързо издигащия им се стандарт и затова не сдават фронта пред мултикулти фашистите, то при нас последните не идат заради беднотията. С нашата политическа воля и неотстъпчивост в мига, в който установим някакъв по-висок стандарт, и тук ще стане същият хаос и псевдопрогресивен гмеж.

5

Анонимен

преди 3 години

До До 2Веднага давам пресен пример - двойка германци, които чакат да се пенсионират след 2 години, защото вече са си купили къща край Казанлък (и не са единствените идващи тук без смесен брак). Като я питах жената защо така са решили, освен финансовите причини изтъкна и други, от неполиткоректните. Там вече не се издържа, човек...

4

Не!

преди 3 години

До АнонименЛеж е във фантазията ти... Чакай и някой на изток да гледа :ДДД

3

До 2

преди 3 години

Унгария и Чехия - да, но немец, освен ако не се е оженил тук, или нещо не е добре, да е дошъл тук не съм срещнал. Интересно как слагате хаоса унас, редом до подредени страни като Унгария и Чехия. Вие си знаете.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Гледай в перспектива. Западна Европа вече е леш и хората там все по-често се оглеждат на изток. Доста се местят в Унгария и Чехия напоследък. Американците също се изнасят.Няма да остане празна чудесната ни територия, не бери грижа

1

Анонимен

преди 3 години

В Чекмеджеландия, къде другаде? То вече няма хора на територията ама 70 квадратни апартаменти вървят по 150к?.