29

Анонимен

преди 3 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Франция е страната с най-много спечелени войни в историята, повече от Римската Империя. Франция притежава най-силната армия в Европа и втора след САЩ.

28

Българин

преди 3 години

Аз съм в Париж и също реших, че може да е атентат. Също се притесних за другите. Оказа се, че самолетът е трябвало спешно да провери защо пътническия самолет няма връзка с кулата. С други думи, ако е отвлечен, да го свали. Французите се справят добре с всичко. Намалиха тероризма. Някой мюсюлмански *** с нож няма как да спрат, но вече ги ловят самите хора.

27

F16

преди 3 години

В Пловдив редовно се случва това и вече на никой не му прави впечатление.

26

Анонимен

преди 3 години

Макрон се насрралл

25

Леле

преди 3 години

Изгубили връзка с пътнически самолет и по правило вдигнали Рафал да провери какво става. Не знаят защо пилота е решил да изфорсира машината. Всички помислихме, че е атентат. А аз не зная кой и защо е изпуснал Ха-Ха-Ха- хавото от психиатричната клиника.

24

Анонимен

преди 3 години

Самолетите нямат право да минават звуковата бариера над населени места. Франсетата пак са се изхвърлили с перченето. Напълно е ненужно да изплашиш цял град, за да стигнеш до пътнически самолет. Пълна тъпотия.

23

Анонимен

преди 3 години

Със свръхзвукова ли трябва да го екскортира?

22

летец космонавт

преди 3 години

трябва да произведат,електрически пътнич.самолет и изтребител

21

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво оръжие има турция. Знам, че на година продават около милион смартфона, а това значи, че всеки турчин си купува веднъж в живота телефон - на 82 мил. популация 1 мил. смартфона годишно значи, че за 80 години всички(почти) ще се обзаведат с телефони. Ако не се развалят разбира се...

20

Терсенето

преди 3 години

Аз бях редник, после ефрейтор, после младши сержант, после сержант, и накрая ме ражалваха пред строя до ефрейтор. За побоище във дискотека Джой във Айтос щото един фазан се правеше на мъж.

19

Анонимен

преди 3 години

По живково време постоянно "бумкаха"миговете от Габровница. Не знам от колко време не съм чувал звука от минаване на звуковата бариера. Не знам дали от минаването на звуковата бариера или е минал ниско. Помня като малък един *** толкова ниско мина, че му се виждях нитовете по обшивката. Като отмина се хванах, че крещя. Явно някаква подсъзнателна реакция да изравня налягането в ушите.

18

Анонимен

преди 3 години

Един изтребител прелетял над Париж и франзeлите развяха бялото знаме. @французите не могат да се бият

17

Терсенето

преди 3 години

Турците ще си докарат изключително голяма беля. Най много ще тегли неграмотния Хасан който има най малка вина.

16

Мхм..

преди 3 години

Знаете ли какво си мисля аз?Крайно време е да се организира общоевропейски протест срещу допускането на "мигранти" Европа на европейците! Стига либерализъм ,и ако "великите сили" имат да "изкупуват стари грехове" то ние бившите соц държави нямаме даже обратното!

15

До ХА ХА ХАхавия

преди 3 години

Да се радваш, че има избити хора е дефиниция на Сатанизъм.

14

Додо

преди 3 години

Ха! *** наистина странно, как така да се изплашили от взрив?! Тези хора са странни! Париж е мирен град, там няма терористи, има милиони мохамедани, но Исляма, както ни учат от Брюксел, е религията на мира и любовта! В Париж не е възможно да има взрив, бидейки Париж е имунизиран срещу тероризъм.

13

Анонимен

преди 3 години

До 21 Радваш ли се ?!Че две хиляди и триста семейства са почернени ,за разлика от теб аз не се радвам ,че масово измират хора дори и да бяха мюсюлмани.

12

Щирлиц

преди 3 години

Правителството и службите подкрепят ГРУ и Руската отбранителна промишленост, а не българската.

11

Анонимен

преди 3 години

Из турските медии пропагандата е брутална,но това не е нещо ново с този управник! Младите хора в Турция ясно показаха ,че не са съгласни с курса на Турция ,последвалия неуспешен преврат също! Там ако си успешен опзиционер просто ти съчиняват 20г. присъда и те приключват!

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Те Френските Изтребители - Вече Никой Не ги Иска,И вече Летят над Париж,Защото Няма къде да летят ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА