8

Анонимен

преди 3 години

Ами като е невъзможен си подавай оставката, за какво си ни !? Явно си некадърна и неможеш елементарен диалог да правиш.

7

?!?

преди 3 години

И тая изтрещя, да ви е страх от хората дето ги няма на протест. И от резолюцията дето не е знам каква е. То и като акъл няма тая президентска двойка бог да ни пази

6

Диана

преди 3 години

Как пък веднъж тези хора не бяха почтени? Как може един диалог между когото и да е да бъде съглашателство зад гърба на някой, който изобщо не се интересува от това?Никой от протестиращите не се интересува от взаимоотношенията президент-премиер! Няма лошо, че пезидента е говорел с протестиращите - лошото е какво точно е говорел с тях, лошото е, че вместо да прекрати протестите, президента ги подклажда с необосновани подстрекателства, лъжи и манипулации...Мониторинга включва и наблюдение на БСП!

5

Чебурашка

преди 3 години

Това вице ще остане в историята с верноподаническото клякане в краката на цигарения поп Киро Гундяев. Йотова отказа да целуне ръката на българският патриарх при клетвата на президентската двойка в НС, но инстинктивно се хвърли в краката на руското ченге-патриарх за да демонстрира признателноста си за "двойното освобождение".

4

анонимен

преди 3 години

Излизането на президента сред хората от протеста беше по желание на самите хора."А той какво да не са го изнасилили да излезе с високо вдигнат юмрук!?Трябва са се смирят двете страни, а те се държат като деца : На си ти куклите - дай си ми парцалките, щото мама каза да не играя с тебе!

3

Анонимен

преди 3 години

Двамцата фигуранти са пътници.

2

Анонимен

преди 3 години

Румен хвърчилото го скриха и бутат напред ротния

1

Анонимен

преди 3 години

Йотова : грух, грух