21

Анонимен

преди 3 години

Тези хора си дават парите, защото е разкъсана най-важната връзка с деца, семейство и т.н. Всеки си гледа живота и възрастните са оставени да се оправят сами и попадат на крадци, ало измами..Преди само 50-60години би била невъзможна подобна измама. Майка ми е 6 месеца след инсулт. Идеална жертва! Обаче не можем да и я оставим без джобни, само в банката има ограничение да тегли, без да уведомят някой. Иначе може всякаква глупост да свърши.

20

анонимна

преди 3 години

Аз също познавам едни с около 4 - 5 жилища, пенсионери, като ме срещнат, почват с реването, че са бедни с по 300 лв. и как изнемогват. Надявам се да ги харижат на такива измамници, че може евентуално така да им дойде акълът.

19

анонимен

преди 3 години

Преди ги съжалявах, но вече край. Познавам подобни, пищят денонощно за пари, стискат по банки хилядарки и дори на рожден ден не дават и стотинка на внуците си. В същото време оревават света как не се грижели за тях, като че ли близките им са длъжни непрекъснато да се занимават с тях, и то без да са безпомощни на легло.

18

Дядо Соци

преди 3 години

Такива наивници като тая гласуват за БСП.И там са измамници.

17

Така е ..

преди 3 години

До Анонимен 4 Помагат на полицията и очакват обещани лихви от измамниците.

16

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа пропищя от тяхбързи мерки срещу тех

15

Анонимен

преди 3 години

Ромите правят хипноза по телефонапсихически тормоз

14

Анонимен

преди 3 години

Малцинствата в България Масово не спазват правилата, те правят лошия рейтинг.ходят с каруци да "взимат" и се хвърлят както в басейн в контейнерите за смет :)Всеки който няма условия или средства за отглеждане на дете то да се давана приемно семейство до навършване на пълнолетие

13

АК-47

преди 3 години

Ако е с деменция, няма да има достъп до пари. Елементарно, простотията не ходи по дърветата, а по хората. Нямам думи, че и до Румъния пътувала, ехаааа...

12

Анонимен

преди 3 години

Ало, Гешев! Спиш ли бе??? Нали беше уж преборил "битовата престъпност" и вече нямало "ало измамници"!!!???

11

Totenkopf

преди 3 години

Това е алчната червена номенклатура цял живот крала и отишла да си вземе парите с лихвата ахахахаххах

10

Анонимен

преди 3 години

Имала - дала.

9

Анонимен

преди 3 години

На 4 септември измамата предотвратена, а на 5 септември вече бабата тича към Румъния, за да остави парите - така да се каже, успяла да финтира на втория път полицията. Всъщност най-вероятно е изхарчила пари на роднини и си търси оправдание.

8

Анонимен

преди 3 години

Явно жената е с деменция. На 4-ти септември са предотвратили първия опит и на 5-ти септември си е занесла парите в Румъния (сякаш българските полицаи имат юрисдикция да полицействат отвъд границата). Интересно е това, че въпреки хилядите примери за неадекватно поведение с напредване на възрастта, голяма част от политическите лидери по Света са в пенсионна възраст. Кога това ще доведе до голяма беля? (упс, тя Меркел вече натвори една преди няколко години)

7

Анонимен

преди 3 години

От къде тия пари? От 50 левовите пенсионни надбавки ли ги е събрала

6

Анонимен

преди 3 години

Балъците , едиотите и тапанарите няяяямат край наистина! Направо не е за вярване

5

Ф.С.В.

преди 3 години

МВР ей сега ще И ги даде )хахахахахаха

4

Анонимен

преди 3 години

Стига бе, няма край човешката глупост и простотия. Не мога да ги разбера хората, не дават пари на децата и на внуците, но на първия който им се обади по телефона са готови да дадат хилядарки.Що за хора са това????От години се тръби по телевизия , вестници, правиха събрания, но ДОКАТО ИМА ШАРАНИ, ЩЕ ИМА И РИБАРИ.

3

Кондьо

преди 3 години

Българскте пенсионери са най-големите баровци. Постоянно дават по 5 000 - 10 000 лева на измамници. После мрънкят че пенсиите им били малки.... Милионери всичките.

2

Бай ти Ставри

преди 3 години

Еми му байката, от толкова тарикати останаха ли балъци в БеГе-то ?!?