38

що е то злорадстване

преди 3 години

Прочетох ГЛУПОСТИТЕ на това доцентче Малинов с пилешкия му мозък и веднага ми изплува следната АНАЛОГИЯ:..."Я не сакам на мене да ми е добре ,сакам на Вуте да му е зле..."-ТИПИЧНО за "незадоволен"неолиберал...

37

Рънърса от СЦЗ

преди 3 години

Присмял се хърбав на щърбав....Малинов що не се наведеш и хванеш за палците и 12 години все на "поправка" ще те оставям...

36

Малинооов...

преди 3 години

Много по"ЗДРАВИ" на дрУгАрЕ ЛОСТОооов ....кой те направи теб доцент бе мухльоооо?

35

анаЛизатор

преди 3 години

Тоя е ГМО продукт на Драгалевската лаборатория за неолиберални *** ,които постоянно плюят срещу България в Брюксел и околностите му....Добре се беше покрил след резила си като евродУУУпетат ,а *** сега пак се мъчи да изплува кат *** на повърхността на мътна река....

34

Въхььь...

преди 3 години

Баси цървула!!!

33

ПуткомаФАНИ

преди 3 години

Бивш ЕвродУУупетат който умишлено не участва на заседание на Европарламента с цел да навреди на България и българския бизнес не може да ми бъде на мен МОРАЛЕН СТОЖЕР и да ме връща на "поправителна сесия"!!!!НЕОЛИБЕРАЛЕ МУХЛьоооо!!!!

32

Ние помним...

преди 3 години

А бе тая ли Малинка не беше на заседанието на Европарламента за да гласува пакета за "Мобилност" и България беше прецакана от БРЮКСЕЛската бюрокрация????!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Надявам се в доклада да е отбелязано погазването на Конституцията от Фигуранта, както и беззаконието на Бабикяните, под мотото: Законът не е Закон защото Конституцията е над него и Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"...прокурорче, което няма нито едно спечелено дело за цялата си кариера от 2001..."към ноември 2019 г. прокурор Иван Гешев има 231 спечелени дела, вземи да попрочетеш малко информация от юридически и държавни документи, стига си лъгал всеки гл..ст от комуно-прокопиевите медии.

29

Анонимен

преди 3 години

Поредната комуноидна екстраполация, пак не си е прочело урока доцентчето.Ами вас дори не ви връщаха, бре умньо, вас ви късаха преди още да сте стъпили в ЕС - и слава Богу, че не ви даваха нито заеми, нито субсидии, иначе просто не ми се мисли докъде щяхте да ни докарате.

28

Анонимен

преди 3 години

Никой няма интерес това да спира.

27

Анонимен

преди 3 години

Боко в панделата ама някой друг път!Преди него доста други трябва да влязат в панделата. Ако вкарат само Боко- това си е чиста проба саморазправа!

26

Анонимен

преди 3 години

Доц.Малинов,а вие сте ***(доцент) за цял живот.

25

Анонимен

преди 3 години

До 19Що бе?! Преди герб как беше?! Да не би да беше по различно? Я се по интересува и тогава пиши!

24

Анонимен

преди 3 години

Алоу,доцента, "попа харесва селото и остава. Ако селото не харесва попа, да се изнася!"!

23

Анонимен

преди 3 години

Ми с люпене на семки на задните скамейки няма как да стане. Аз да питам, кой е на кормилото последните 10-12 години ? Че да знам чии уши са за дърпане. Или не може да се говори за семкарите, шкафчетата и *** ?

22

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе, европейските ценности - ЦЕНАТА на стоманата и въглищата, брадато момче в женски дрехи... Ценностите не са "цена", но явно нашите партньори не го разбират това нещо и подкрепят шкафчета, пълни с евроци и кюлчета...

21

Компетентен

преди 3 години

Наистина ли Бойко Методиев ще влиза в панделата ? Това е великолепна новина за българите. Правителсдтвата, на които той беше министър председател или премиер взеха над 30 милиарда лева заеми. Ако той и депутатите от партията му Герб няма как да ги върнат, наистина ще влизат в затворите ! Нали поради това странат си има главен прокурор, известен като каскета Гешев !

20

Анономен

преди 3 години

Боко е аут, но спрат ли парите влиза и в панделата.

19

Анонимен

преди 3 години

*** да научат български и да се научат да четат и пишат а не само да натискат цифровите бутончета на калкуратора и хоп касиерки в супермаркета и продавачки в мола.