14

До Анонимен 1

преди 2 години

Да бе да. Много добре са знаели, че на 16 нямат право да карат и затова не са спрели. Ама не са знаели, че така става още по-лошо. И стига с тия съчинения, че някой искал да ги отвлече - на никого не са му притрябвали стари червени мерцедеси или пък лекетата в тях. Те да се радват, че междувременно не са утрепали някой или не са нацелили някакво дърво, тогава какъв рев щеше да има....

13

от Анонимен

преди 3 години

До АнонименНаучете се да пишете гУрмотнозимал - взималпраил - правилноса - нося

12

Анонимен

преди 3 години

До Голяма работаЗатова е страшно по селата. Разни такива малки келешчета взимат ладата на дядо и правят катастрофи. Само каруци там

11

Шофьорът на ТИР

преди 3 години

И аз като бях на 16 взимах на нашите колата тайно да ходя на училище и на връщане качвах 2-3 съученички но не съм правил гонки и ме беше стах да минавам по главните улици

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонименспоред мен, такива изобщо не трябва да имат право да вземат шофьорска книжка. Наказанието да е поне 5 години, чак после да се яви на изпит. Докато дойде времето, да се сеща защо и какво е направил, как е откраднал от родителите си!

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално ситуация, решава да се прави на голям пред приятелите си, но понеже още не е дораснал като вижда полицай изпада в детска паника.Именно това е причината да няма право да взимат книжка на тази възраст, защото все още очевидно има детски акъл при определени обстоятелства.

8

ikar

преди 3 години

До АнонименСамо една *** не знае, че не се кара кола без книжка и да не се подчинява на полицията, а тези са на 17 г., догодина ще гласуват и могат да се оженят (законно), как ще поемат обществена отговорност, след като гледат да си доставят удоволствието да карат кола и то из центъра на града, без да мислят за евентуални последици от инцидент.

7

наблюдател

преди 3 години

Нормално.

6

Анонимен

преди 3 години

До Голяма И аз съм зимал кола преди да имам книжка ама съм карал тихо и кротко в квартала и не съм се праил на голяма работа с мерджанеца на тате, камо ли да не спра на полицаите и да си утежня още повече положението. Ако ме беха хванали щях да си носа отговорността, както и те трябва да си я носят сега.

5

Голяма работа

преди 3 години

Нормално е. Млади момчета са и ги влече. Не знам сега как е но навремето всички момчета почвахме да караме коли много преди да вземем книжки. Аз лично още на 13-14 години вече разкарвах семейната кола из квартала. По късно със аверите си събрахме пари и купихме една Лада от едни *** и се редувахме да я караме. Който зареди бензин той караше и да другите се возеха. Цяло едно лято обикаляхме селските пътища. Тогава бях на 17г. и така придобих опит и после си взех книжката от първия път.

4

Анонимен

преди 3 години

Много добре знаят на 16г какво е катаджия и червена палка. Тва с нямам книжка и не знам сигналите нема да мине! Ся заслужават да им дадат книжка с 1 година по късно- не на 18 а на 19г.

3

хм

преди 3 години

До АнонименАко пишман Шумахера беше минал през теб или детето ти, друга песен щеше да пееш...

2

MostWanted

преди 3 години

Това да не е от новите стажове в техникума по автотранспорт, за да ти зачетат годината, трябва да си организираш гоненица с патрулки?

1

Анонимен

преди 3 години

Брау на неподкупните стожери на държавността. Щом децата не са спрели на стоп палка, са ги спрели с тупалка. Но само да попитам, след като шофьора няма книжка, от къде да знае на кой да спира, и на кой не? А има и много бандити с униформа, помислили са че искат да ги оберат или отвлекат. Човек знае ли.