9

Анонимен

преди 3 години

Това, че се отрича проблема не значи, че не съществува. Проблем има и колкото повече хора го разберат и почнат да спазват нещата толкова по бързо ще се отървем

8

Анонимен

преди 3 години

В местните новини до момента, почти обяд, няма нито дума за пламнал хоспис. Вярно, че градчето е комунистическо, че инфо не се изнася много- много (по стара традиция), ама чак никъде да не е отразено...

7

офф

преди 3 години

Имат нещо в носа си, което с нищо не им пречи. Няма друга болест като К19 -Болен без симптоми! След 14 дни ще ги обявят за излекувани без лечение ! :) :)

6

Анонимен

преди 3 години

Безсимптомноста е мит.За нашите ширини, по точен е термина, изкарване на крак. Но много обичат термина по медии. Дори в едина и съща с водка, от началото на учебната година, ученик след у-ще се почувствал зле, и отишъл на тест, но в края задължително утвърдиха, че бил безсимптомен.Няма начин да размножиш вируса, и тялото да не реагира.

5

Анонимен

преди 3 години

Не кашлям, не кихам, не ме боли гърло, нямам хрема, задух, температура... - УЖАС, имам всички симптоми на безсимптомното протичане на коронавируса!!!!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Т.е. "болни" са, но на практика нищо им няма! Какъв ШОК, какъв УЖАС!

3

днес

преди 3 години

Еееех очернихте и малкия град,нищо пишете си,нали хляб трябва да ядете...

2

Това е фейк нюз

преди 3 години

К19 е измамата на века това е конспирация измислена от бил гейтс и масоните за да чипират и контролират тотално всеки човек по света ! не се ваксинирайте и не взимайна чипа белега на звяра ! Търсете помощ и се молете на Бог защото това е апокалипсисът описан от библията !

1

Анонимен

преди 3 години

Заразени ама не знаелихахахахаТова вече е подигравка