12

До 9

преди 3 години

Да, имаше още по-големи лайHа. Като зелено месо от резервите на гражданска защита от 60те години. Кожи и сланина плуващи в супите. Блудкави кремчета и марципани с червеи за десерт. 80те години храната в столовете беше пyмия.

11

Митко Палаузов

преди 3 години

Проверете фирмата даставчик чия собственост е и ще видите, че е на много важен фактор от ГЕРБ. Кмета може само да му се усмихне и извини за безпокойството. Това е реалната истина българи.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно ще отидат в друго училище ,наши хора няма да ги оставим,може да не сме яли от тях неща ,които са показани на фотоса , ама все нещо са ни почерпали хорицата и сега без "бизнес" ли да ги оставим ,нали искате пенции..така е в БГ всяко чудо за три дни ..както казваше Тодор Колев в един култов филм...ще се отмирише бе , братчед!!!Както виждате кметът угодничи без да се притеснява ,че с това са тровили деца

9

анонимен

преди 3 години

Едно време в училище имахме стол и всичко се готвеше там. Училищата без стол идваха под строй в нашия, за да се хранят при нас. Не са ни давали порции като в 5 звезден ресторант, но и такива *** като на снимката не е имало.

8

Анонимен

преди 3 години

Заменяш в думите на кмета "храна" с "помия" и всичко ще е достоверно.

7

555

преди 3 години

Прекратяваме договора на Вкусна Хапка 2000. Да живее новата Вкусна Хапка 2001.

6

Анонимен

преди 3 години

"Впечатленията са ми добри. С моя заместник-кмет Руслан Баждеков дойдохме, за да опитаме храната на място. Това, което беше сервирано беше добре сготвено, топла беше храната и според мен порциите са окей. Такъв тип проверки предстоят от тук насетне", увери кметът Божилов."Естестествено че всичко ще е на ниво щом ще посрещат кмета. После пак ще сипват по.мия на децата.

5

Анонимен

преди 3 години

Сигурно и в затвора ги хранят по-добре от децата в това училище.

4

Анонимен

преди 3 години

От хранителния бизнес си мислят че хората са прасета и могат да ядат всичко ....От ресторантите са същите боклyци !!!

3

Стою Вълков

преди 3 години

Не ми стана ясно какво толкоз е станало, нали и фирмата трябва да печели в крайна сметка.

2

Купонче

преди 3 години

Съмнявам се, че на кмета на триядица са му сипали от същата помия, която са яли горките ученици.

1

Анонимен

преди 3 години

Сега фирмата ще е друга, собственика същия, кешбека за директоря по-висок и всички са доволни. Така се работи в държавата на суджуците. Видими резултати.