30

Анонимен

преди 3 години

Защо ли? Пирдоп освен мина Челопеч, трошачната фабрика Мирково е и Арубис. Това са компании със средна заплата 2500лв и е нормално хората да си купят имот там. Брезник нова мина, пак нормално. Троян инвестиции за ковид имот. Хубав град с добра природа. Около него добри места за вила.

29

Я па я..!

преди 3 години

Егати беднотията.

28

наблюдател

преди 3 години

Само отбелязвам, че фотото е от Трявна. Звучи почти като Троян, но не е. Трявна си е!

27

слуги

преди 3 години

И нарочно 2 дена държат тази статия-измама в раздел топновини. Слугинаж от най-низките. Журналистиката е по-продадена и накадърна от политиката!

26

Анонимен

преди 3 години

Принципно се сравнява на годишна база. Спрямо второто тримесечие на 2019 г спада е с над 17 % за София, официалната статистика е качена на сайта на имотния регистър на 20.7.2020 г. Защо с два месеца закъснение пускат изопачено смятане на спада, което представят като ръст. Заблуждават яко! Явно положението е зле на пазара, разчитат на такива статии да се излъже някой да купи преди големия срив.

25

нормално

преди 3 години

С тези почти отрицателни банкови лихви, всеки гледа да си спаси спестяванията в нещо сигурно.

24

1

преди 3 години

Добре, че сега се изповядват сделки, които са направени на етап строеж пред години. Сградите са взели акт 16 и апартаментите се прехвърлят на купувачите.

23

от_CиднейAaвстралия

преди 3 години

тЕмнокожите занаятчии да четът къде ще артиса нещо за тарашене

22

Pen

преди 3 години

Купувайте хора ,че няма да останат имоти! Виско платените професии нали били купували всичко и няма да остане за нас.Всичко е изкупено от директори на корпорации,фондове,депутати , политици и няколко президента на огромни държави!!!!Взимайте ,че не остана !

21

Анонимен

преди 3 години

има голям скок на продажбите, по последни данни са продадени 2 гаража в Долно Нагорнище и 2 изби в Горно Надолнище. Очакват се още 3 плевни в процес на договаряне в Средна Греда

20

Скептик

преди 3 години

Да бе дистанционно. Първо много лесно се изолираш от работата. Второ много просто те съкращават. Трето тея дето работят дистанционно не садят домати. Искат активен живот.

19

Анонимен

преди 3 години

Ами естественно че ще има скок на продажби нали паднали цените с 1% според миналата имотна статия:))))Народа ще се избие да купува имоти че да спести няколко стотин лева

18

Божинката

преди 3 години

Брезник ми е Трявна :)

17

Дарк Лорд

преди 3 години

В този сайт има най-много лъжливи статии за имотния пазар. Тенденциозно заблуждава. Удобно са пропуснали намаляването на сделките спрямо q2 2019, т.е. най-важното число. Така или иначе вече сме в началото на края. Дано няма много хора да се излъжат!

16

пфф това е нищо

преди 3 години

В наше село миналата година се продадоха 2 къщи, тази година - цели 4, т.е. 100% ръст. Защо го няма в класацията? За Кочмар, Тервелско говоря.

15

брокър

преди 3 години

Купувайте, че ще свърши

14

Де е?

преди 3 години

Де е Трявна, де е Пирдоп ? За една статия питам..

13

Анонимен

преди 3 години

Който купил май и юни вила- купил. От тогава насам цените са двойни и нагоре, защото масовката добре платени специалисти, които могат да работят дистанционно и го правят, купиха къща. Търсенето е огромно. Самият аз искам да си взема къща в някаква живописна местност до София. Е не намирам нищо смислено. През 10 общини минах да ми покажат техните имоти за продажба (общински)- само едно ТКЗС от едно време си харесах, ама много пари да го съборя би струвало, защото е нефункционално.

12

Анонимен

преди 3 години

Ба си. Тук имало щащкъни, обявяващи се ЗА престъпността. Вижте минусите на 9...Наистина се е сринало образованието...

11

Анонимен

преди 3 години

Хаха каква манипулация с цел да внуши че все още се купуват имоти. Баницата свърши сега идва срива.