60

Модерен

преди 16 години

"Първата дама" може да е готина, но и куца възпитанието - но и "Сарко" май и е лика-прилика. Ама те са модерна двойка, в днешния свят е така - повечко зрелища за едни и повечко хляб за други. Я по-бързо да се модернизираме и гледаме от Буш и Саркози, а не от "изостаналите" китайци и руснаци!!! Сега искам порно сесия с президентското семейство, ама ако може 3-ка и с друг пич, че президента нещо не ме кефи.

59

Mars

преди 16 години

:) opredeleno gotina jena :D

58

didi

преди 16 години

ne se pravete na takiva moralisti molia vi!!!!!!!

57

ирина

преди 16 години

то че е взел за жена,си ясно,никой не му завижда,става въпрос не за хубоста на тази женичка,а за морал и почтеноста

56

Kazanova

преди 16 години

mi kakto vijdate Sarko se e minal-ni6to osobeno ne e mazkata-kasi i slabi kraka-kato na stara moma i raze na doya4ka ot kolhoz-ai 4estito Sarko:) golem balak si

55

5ko

преди 16 години

Като чета коментарите оставам с впечатление че според повечето една жена имаща касателство към политиката трябва да е с физиката и излъчването на Мадлин Олбрайт, да ме прощава - нищо лично. В края на краищата Саркози си я е взел за жена не за политически съветник . Можем само да му завиждаме за това а тези които не я харесват-"гроздето е кисело".

54

Zabluden

преди 16 години

a ti kato jiveesh v "fr" da ne si 100 kila, kompleksar4e :)))otnosno statiata: usetete kak franciq polegna na USA chrez sarkozi, sega ve4e propadnaha francuzite!

53

преди 16 години

az jivea v fr.i tuk o6te oficialno nee sob6teno za braka im.v BG;ve4e gili foto sesii ima ebati saita ebati i darjavata xa xa xa

52

Пешо

преди 16 години

Ми топло и е на жената - съблякла се. Мъжа и има пари да си плати парното и го дъни на шест!

51

uli

преди 16 години

ami spored men tq ne e gola.kakvo i se vijda?nito zizi, nito dype ili...

50

Мамантос

преди 16 години

Радвайте се и се възхищавайте, господа евроатлантисти!Още едно проявление на цивилизационния ВИ избор!

49

ирина

преди 16 години

французи са големи развратници,не можем да ги сравняваме с българки,честолюбиви и порядъчни,да гледат семейство и да си претрепват от работа. тази Карла сигурно в живота не имала по тежка работа от събличането си.

48

стан

преди 16 години

бас държа, че това е стара снимка. лошото е, че ги има в изобилие и докато свят, светува, ще ни ги показват. но проблема си е единствено на френския президент. да е мислил, когато я е избирал за съпруга и първа дама. дано не я налепят по клозетите в бистрата. те там са доста много.

47

Flo

преди 16 години

"тази жена с такава морал,може и по прашки да взема решения по държавни дела,нали е първа дама"*** му майката колко е облечена или съблечена, това няма НИЩО общо с вземането на решения. Освен това нали и държавниците са хора, могат да се женят, развеждат, събличат, чукат... Каквото им душа иска и това НЯМА общо с управлението им. Нашите като са толкова примерни да не им е качествена работата? Ама французите са си добре, нали...

46

Шчекн Итрч

преди 16 години

...на Саркози. Пълен хай-лайф- аджия. Не му пука от никои и си кема само с манекенки (ама от класа, не като нашите ***). Аз знам за неговия личен живот повече, отколкото за държавническия му :)

45

fani

преди 16 години

Ужас!!! И тази ще е първа дама на Франция! Срам и позор!!!!

44

Французин отказващ с

преди 16 години

Искам да правя сиране, искам да правя любов

43

ирина

преди 16 години

тази жена с такава морал,може и по прашки да взема решения по държавни дела,нали е първа дама. помня колко коментари отрицателни бяха за руски президент,че свалил само риза в почивка си на риболов. но тази дама от първият ден на брака си с френският президент вече чисто гола по списания и то по собствено желание

42

Beckham

преди 16 години

Абе брато!!! Таман бях тръгнал да обядвам....направо ми съсипа апетита.

41

преди 16 години

Ето...настъпиха Радини вълнения...изобщо не му е спаднал рейтинка на Саркози, ама хич даже! И защо употребяваш думата "морал" за гаджето му, а не изкоментираш моралните устои на политиците в собствената си страна и най-вече на президента и - агент?