58

Балтаджиян

преди 3 години

Къде сте братя арменци?! Арцах си отива!

57

Балтаджия

преди 3 години

Призовавам всички братя арменци да се отзоват на призива на Никол Пашинян и да отидат да проливат кръвта си за майка Армения. Разбира се, че това няма да стане, защото те предпочитат да седят на топло и някой друг да воюва вместо тях.

56

1

преди 3 години

Арменците с решаващата помощ на Русия окупираха 10% от територията на Азербайджан.Скрити зад гърба на руската армия се правят на мъже, но изглежда обстановката рязко се изменя.По всичко изглежда че ще има як бой по рунтавите арменски зад ници.

55

Анонимен

преди 3 години

Абе не съм на страната на никой, но само при споменаването на словосъчетанията: Бабикян, Хекимян, Берберян, Хамбарцумян ми се драйфа.

54

Гр

преди 3 години

турците нападат 3 милиона държава Армения толко ли са смели жалки са турците

53

Живял съм

преди 3 години

и съм работил и с турци, и с арменци, Турчина е работен и честен - е няма такова чудо като арменеца ( даже ц.ганите са къде по-приемливи ). Слушах 1 възрастен арменец да казва: "Българина мисли единствено когато бяга, или когато ***." Явно дядовците ни нито са бягали, нито са *** като са приютявали тая неблагодарна арменска *** тук.

52

Анонимен

преди 3 години

Както и да го гледаш, това е част от Азерите. Това, че са населили изкуствено земята с Арменци и са прогонени Азерите, не означава че е тяхна. Естествено земя се взема само с война. Такаче миналото няма значение. Войната е единственият изход.

51

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО КОМЕНТИРА ПРОТИВ ТУРЦИЯ МУ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ ТУКА !

50

Михал Ватмана

преди 3 години

Ахаха и така Михал Ватмана не доживя края на войната."великият" и признат нацистки бклук.Така свършват немците уж "велики" а пък в черни чували храна за червеите *** те не подбират между немец евреин и цганин.

49

Анонимен

преди 3 години

През 1992 година Армения извършва геноцит срещу Азербайджан, където са клани 83 деца, 106 жени, общо 613 цивилни.А писанато тук е саманта истина,Баку и Ереван спорят (и воюват) за принадлежността на Нагорни Карабах от февруари 1988 г., когато районът обяви излизането си от състава на Азербайджанската ССР. Автономната област обяви независимост на 2 септември 1991 г., но не е призната от международната общност - призната е като част от Азербайджан.Оставете ги да си гледат старите си сметки.

48

Krom

преди 3 години

До Анонимен 48 - единствения клоун който виждам тук си ти. Михаел Витман е признат и почетен включително и от Съюзниците - англичани и американци срещу които е воювал, и много от които е убил. Но ти, *** Балкански си "по велик". Остави. Да ти уринирам на самочувствието селско и пр.осташко! Бъди жив и здрав т.ъпунгер такъв.

47

Анонимен

преди 3 години

До Турчин Еми, брато 100г Византийско и 500г. Турско. Вижда се на кой сме яли повече попарата.

46

Анонимен

преди 3 години

АРМЕНЦИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И ОТЧАЯНИ ГЕШЕФТАРИ!ТЕ СА ПО ТЪНКИТЕ ЗАНАЯТИ И ДАЛАВЕРИ!!ТОЧНО ЗА ТАЗИ НЕЧЕСТНА И НЕЗАКОННА ДЕЙНОСТ , ТУРЦИЯ ГИ МРАЗИ!В БЪЛГАРИЯ , СА В ОСНОВАТА НА ТЪРГОВИЯТА С ДРОГА И ПРАНЕ НА ПАРИ!

45

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 3 години

АРМЕНЦИТЕ ЗАЩИТАВАТ РУСКИТЕ ГАЗОВИ ИНТЕРЕСИ!БРАТСКА ТУРЦИЯ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА ТЕРОРИЗИРАТ ЦЯЛ АЗЕРБАЙДЖАН!СЛАВА НА ЕРДОГАН!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

И на децата е ясно, че този пгън е подклаждан от турция и нейните неоосманистки стремежи.Изгонване на туркешите от НАТО и забрана за преминаване на турски превозни средства през Гърци и България.

43

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

САМО ЯК ТУПАНИК , ЗА АРМЕНСКИТЕ БАНДЮГИ!СЛАВА НА ЕРДОГАН И БРАТСКА ТУРЦИЯ!НАЛИ , И ТУКА ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО...??!САМО БОЙ ДО НАСИРАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 3 години

На *** им еВаха мамата в Сирия и руснаци, и американци и баш сирийци. В Средиземно море ги играха французите и Израел. Сега пак се готвят да гризнат дръвце. Ердоган го виждам като Мусолини с главата надолу....

41

Анонимен

преди 3 години

Турци и азери са виновни.Както обикновено.Преди избиваха кюрдите.Сега понамаляха кюрдите, а ръцете за убийства ги сърбят.

40

vre

преди 3 години

С действията си Турция все повече затвърждава мнението, че териториално трябва да преразделена и отслабена. С политиката си на неоосманизъм Турция остана без никакви приятели и все повече бива изолирана както политически така и икономически. Турция е една от малкото страни, които от създаването си та чак до ден днешен продължава да провежда геноцид над различни етноси и народности. Светът няма да остави нещата така. Днес всяка арогантна имперска амбиция трябва да бъде навряна дълбоко в калта

39

Анонимен

преди 3 години

Тия мирни не стоят