13

НЕКОЙ

преди 3 години

Все по-голяма част от населението става стерилно.

12

Анонимен

преди 3 години

До ДодоМдаааааа, презервативи те са дяволско творение. Хапчетата!!!

11

Додо

преди 3 години

Който, каквото и където да ви убеждава и пропагандира, истината е една - абортът е убийство на малко дете. Сатаната тържествува всеки път, когато една малка, невинна душа бива нарязвана в утробата на майка си, а често пъти тъканите на новоубитото бебе биват използвани за направата на мазила, ваксини и експерименти. Няма по-голям грях от този, една жена да си убие бебето и цената, която такива жени предстои да платят е чудовищна! Жени, осъзнайте се и не си убивайте децата!

10

Додо

преди 3 години

"На 26 септември отбелязахме Световния ден на контрацепцията."==========================================Може би имахте предвид Световния ден на Сатаната?

9

Анонимен

преди 3 години

До до 6За мой късмет никога не съм правила аборт, но братовчедка ми и близки приятелки са правили и знам през каква драма преминаха. Особено една приятелка, която искаше дете, но се оказа, че има сериозен проблем с бебето и ако го роди или ще е сериозно увредено. Не познавам жена, която да гледа на аборта като на нещо безобидно и едва ли не като козметична процедура.

8

:-) до 6

преди 3 години

Не се оправдавайте с изнасилвания, защото годишно има по 100-200 изнасилвания, а абортите са 20 000, мнозинството от които са по избор, Не всяко изнасилване води до бременност, ала дори това не е оправдание за убийството на бебето. То може да бъде дадено за осиновяване.

7

до 6

преди 3 години

Не знам защо си мислиш, че всички жени са като тебе. Има такива, за които абортът не е нещо по-различно от това да си изцедиш гнойна пъпка. Въпрос на възпитание, култура, интелигентност, образованост и т. н.

6

Анонимен

преди 3 години

Слава Богу! Дано тази тенденция да продължи!

5

Анонимен

преди 3 години

Вижте хора, няма жена, която да е щастлива, че е направила или ще прави аборт.Това е нещо, което те белязва до живот! Освен това не съдете, защото не знаем какви са причините, може да е проблем с плода, може да е изнасилване, може жената да е много млада... Това не е лесно решение и отговорността и последиците за жената мога да са до живот.

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 1Праят бе яку, ама го вадат навреме, като мене.

3

зеленски

преди 3 години

До АнонименИСКАМ ДА ОПРАВЯ ЖЕНАГА АМА ТЯ---НЕДЕЙ ВИРУС И ПАТЛАКА ДОЛУ КАК НЕМА ДА ИМА ПО---МАЛКО АБОРТИ

2

:-)

преди 3 години

Годишно българките правят по 20 000 аборта (спонтанни, по мед. причини, по желание) като мнозинството от тях са по желание. В същото време феминистките ни надуха главите за 30 убийства на жени годишно, за Истанбулската конвенция и т.н. Кой от двата пола е по-големият убиец?

1

Анонимен

преди 3 години

Другата година ще са още надолу.Хората спряха и секс да правят.