246

Анонимен

преди 3 години

НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ОЧЕРТАВА СЕ УЗУРПИРАНЕ НА ВЛАСТТА И ПОРОБВАНЕ НА ХОРАТА ЕТО И ДНЕСКА НЯКАКВИ СИ ДОКТОРЯ ЖУРНАЛИ И МИНИСТРИ ЦЯЛ ДЕН ЗАПЛАШВАТ ХОРАТА СИ ВИРУСА И УЖ НЯМАЛО ДА ПРАВЯТ ЛОКДАУН АМА КОГА ЩЕЛИ ДА ГО НАПРАВЯТ ЗА МЕН Е ОТНЕТО ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО НА ХОРАТА И АКО НЕ ГО ВИЖДАТЕ СТЕ СЛЕПЦИ МАКАР С ОЧИ

245

Тим

преди 3 години

Ха ха, ха.... Щом Мишо Константинов ще "обработва" изборните резултати, то няма смисъл да правим избори. Резултатите са предварително известни /справка Беларус/.

244

тъпото

преди 3 години

До АнонименОгромния процент противници на хунтата ... сигурно под хунта се разбират комунистите....

243

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на Радев, е че иска той да ръководи целия цирк. Президентска република и всичко да се върти около него. Само дето иска да го постигне по пътя на противопоставянето с всички. Естествено ГЕРБ му пречи. Ето защо му трябва мотив да ги свали и видиш ли вече са мутри. Гешев го захапа здраво и никак без основание- това също му пречи. Просто човечеца иска да си направи своя държава, където да и цар и падишах и папа и т.н.. Да, но..... Радев, ние не сме в армията!!!!!!!!!!!!!!

242

Зозо

преди 3 години

Ако ще с ГЗ да се гласува, пак Боко ще ги пере руските комунисти на изборите :))))))))))

241

Зозо

преди 3 години

Политическият кибик пак изскочи от мазето на Дондуков 1 :))))))))))))))))))))))))))))))))Значи него като го избраха всичко беше честно, а кагато Боко ги пере с шланга на всички избори не било честно?!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Руска му работа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

240

Анонимен

преди 3 години

Радев като избра служебно правителство на предните избори,защо не въведе още тогава машинното гласуване. Що си трая. Значи когато той прави изборите не е проблем. Когато другите ги правят вече е проблем. И не си представям как баба Пенка от някое село ще знае как да гласува на машина. Истината е ,че има едно старо поколение което ги е страх от тези новости и не знаят как да работят с такива устройства.

239

Анонимен

преди 3 години

До 242Интересно- подстрекателство към саморазправа и убийство. До там ли стигнаха троловете!?

238

само минавам

преди 3 години

Радев каза правителството възложи на ЦИК да каже, с какви машини и как да става гласуването в новият изборен кодекс. Това било предпоставка за служебна победа на управляващите. Е наистина колко може да си *** за да изкажеш това в ефир? Тоя наистина не е наясно какво, как и кога може. Тоя нищо не може да измисли какво да каже, ако не му е написано от някого. Народа искал, той и това не знае! Какво исака народа! Той и Деса не знае какво иска, но тя знае!

237

Анонимен

преди 3 години

Друго си е БСП да спечели с едни 80 % без никакви подозрения за измама (хм, да бе, да)...

236

пенсионер

преди 3 години

Абе тоя ***,няма ли най-после да спре да се излага!Ако закона разрешава само машинно гласуване,той пак ще наложи вето,заради това че няма хартиени бюлетини!При последните избори,при наличие на машини,той гласува с бюлетина,сега йок,защо има бюлетини!С каквото и да се гласува,спечели ли ГЕРБ,пак ще ревнат че са манипулирани!

235

Анонимен

преди 3 години

Верно е това което казва президента. И още тази сутрин по България он ер една г-жа ат КНСБ говореше за увеличаване на малките пенсии с по голем процент , а другите с по малък . Отново разделят пенсионерите което им е вече навик.Т.е работилите и осигурявалите се , ще получават колкото и по малко от неработилите като пенсия. Увеличете с еднакъв процент всички пенсии господа.

234

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Московският агент Рундьо отново активизиран

233

Анонимен

преди 3 години

фигуранте , фигурантепесента ти е изпята

232

Снимките

преди 3 години

Та за снимките.........Две снимки-два свята, на пенсионер и на премиер.... Единият е излишен......https://segabg/touche/tush-09-28-2020

231

Анонимен

преди 3 години

Интересно какви ги е надробил Грипенов, за да го е страх толкова от ГешевБи било интересно, ама ще чакаме до края намандата на фигуранта

230

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не искам Пунта Мара и "Наборе, как е новата магистрала" от прозореца на жипката! Не искам пиянско фъфлене за какво къде да ***. Не искам тупане по охранената гръд с викове "Аз!".Срам ме е, че съм поданик на Мутроленд!Клел съм се във вярност на Народна Република България и мога да умра за нея! Мечтая за едно MG-42 от старите запаси да браня България!

229

Анонимен

преди 3 години

До Неприятно излъчванеТвоето излъчване е на скатол. Виж в Уикипедията за какво става дума!

228

Неприятно излъчване

преди 3 години

Пенсионираният генерал Грипен Муунчов Радев има много неприятно излъчване. Човек с такъв нисък интелект и такова излъчване не може да бъде добър човек и отблъсква хората

227

Анонимен

преди 3 години

Генерал Румен Радев - Президент още един мандат!За пръв път се гордея с български държавник. Имам приятели-румънци, които направо ни завиждат за такъв Президент. Особено сравнен с техния фриц, мразещ всичко румънско!