143

факт

преди 3 години

Поговорката е като Дупе и ***. Пропуснах прилагателните наакано и оцапани...

142

Койчо

преди 3 години

Боко не дей казва лоши неща за особената форма на главата.Само кажи кой беше отгоре и кой отдоло

141

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата били едно семейство?Добре де, ама тези бракове бяха забранени до скоро, сега разрешени ли са вече?

140

Анонимен

преди 3 години

Къде ти е маската бе *** . В затворено помещение си влязъл. Теб Ковида не те лови.Грешка.Забравих че ти си божество и си безсмъртен. Ето нагледен пример за това как правилата важат за едни а за други не.Учете се от баце си Боко и с право може да се съмнявате за това дали има или няма вирус и как се разпространява.

139

Анонимен

преди 3 години

Децата обуикновенно остават при майката. Какво излиза тогава? Че бойко е бил женския *** в двойката с Цецо?

138

Анонимен

преди 3 години

Хайде да говорим кои от тези 7 населени места са големи: това са села с по 50-100 жители, само Соколаре е с около 400 селяни. Единственото градче е Септември с около 8 хил. жители - градчето, чийто син на бившия председател на ОС застреля случайно на банкет собственика на ресторанта.Градчето отдавна се управлява от ГЕРБ.Така че кои са знаменателните победи?

137

Анонимен

преди 3 години

Според ЦвЦВ ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩНОСТ е на улицата!Е,БраОС на ЦвЦв,БКП,Възраждане,Боец,Инджова,АБВ,ЛупиТомови психодесните и ОТХОДНОТО ТРИО били демократичната общност.Все наследници на активни бОрци притв фашизъма и капитализъма ,сАмите по логиката им фашисти и капиталисти с РАЗДАДЕНИ В КУФАРЧЕТА МИЛИОНИ УКРАДЕНИ СЛЕД 45 ГОДИНИ ЕДНОЛИЧНА КРАЖБА ОТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!Сега тяхна е държавата,те са бизнесмени,владеят радиа,тв,сайтове,съд,в прокаратурата против Гешев,НПО,ЖУРНАЛ..ЯГИ по СТУДИЯТА!

136

Анонимен

преди 3 години

Е, г-н премиер, хайде да не лъжем хората! Изгони го най-безсрамно, за да не делите властта в партията и НС, сетне забрани той да влиза в НС и му определи участта на редоеи член на ГЕРБ. Сега ти си в незавидна ситуация, Франкфуртер алгемайне цайтунг, Нойе цюрхер цайтунг, Зюддойче цайтунг, телевизия АРД тизнасят нелицеприятни истини за теб. Ирландската евродепутатка нарича теб и тези около теб "бан.ди.ти"..Сега искаш да се сдобрите с Цв.Цв., който къса организации от ГЕРБ за РБ. Няма как да стане!

135

Анонимен

преди 3 години

Борисов че всички сте се облажили от прехода е ясно,мъдрият народкойто те псува го прави понеже не може да е на твое място,иначе бихМЕ/ХА/били като всички вас,НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ ШАМР ДА Е АМА АВАНТА ДА Е!!Не може дипломатика с вандали да се прави,а се взима най=големия чук и се удря между веждите!Губиш поддръжка с тая дипломация,симпатизантите ти се чувстват унизени а дето ги заплашват както се казава БАШКА!ГОСПОДИН БОРИСОВ ВЧЕРА ЦВЕТАНЪТ НА МИСЪЛТА ТЕ НАРЕЧЕ ИНДИРЕКТНО ДИКТАТОР!пОмисли си!!!

134

Даскала

преди 3 години

Не така Борисов , не лъжи!С Цветанов сте от едно мафиотско котило , което ще играе на изборите сценария "Ветрило"!Ще разпъвате уж различни партии и идеи с една цел , да крадете пак Вие и ако може още повече!

133

Анонимен

преди 3 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЕДИИТЕ В БГ СТАНАХА ПРИДАТЪК КЪМ ФБ!ББ ПОДОБНО НА ТРЪМП ИЗПОЛЗВА СОЦИАЛНИТЕ САЙТОВЕ, А УРНАЛЯТА САМО КОПВАТ!НЯМАТЕ НОВИНИ, СКЪПИ!11ТЕЗИ НЕЩА ГИ ЧЕТА НА СТЕНАТА НА БОКО И БЕЗ ВАС!

132

Tawq

преди 3 години

Цвък не става за нищо.

131

Чочита

преди 3 години

Цветанката е долна ***, беше се лепнал за Борисов като лепило каноколит. Добре, че Баце е хитър и успя да го отлюспи.

130

рускиня

преди 3 години

С викове "Бойко, Бойко!" премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на излизане от катедралния храм "Св.Св. Кирил и Методий" в Ловеч------------------------------------------------------------------------------------------------Така в Древната Рус от църква излизал цар-батюшка и всички сиромаси и юродиви го славословили. Отврат - църква място за смирение , а не е за реклама

129

Набожност

преди 3 години

За първи път виждам в църква да се ръкопляска!

128

Анонимен

преди 3 години

Кучетата си лаят (пишат тук),а керванът си върви...(за където е тръгнал)

127

Отврат

преди 3 години

В църква не се ръкопляска, ама от Лелки-ГЕРБ откъде да знаят това ...

126

Анонимен

преди 3 години

А кой беше булката - май ти ?

125

Анонимен

преди 3 години

До Койсъс сигурност бабата е била Цецка Цачева

124

СЪС ЦВЪКО

преди 3 години

сте за една килия като сте от СЕМЕЙСТВОТО