170

11:10ч.

преди 3 години

Забележете как герберчетата още не са се събудили за да слагат палчета надолу по коментарите.

169

Отчето

преди 3 години

Време е Бойко да го положат за монах и да отървем България от този ***!Тогава на патриарх Неофит , Президент Радев ще даде орден Кирил и Методи Първа степен , а Бойко ще го затворят в някой манастир , да се кротне малко!

168

Поп

преди 3 години

Ами, заслужил си е човека ордените ! Само дето Борисов забрави да уточни "прекрасната госпожа" , която е шетала в покоите му, как така се е озовала там. Вероятно е квичала от болка през нощта , а на сутринта си е отмъстила със снимките. Ееееех... Май Борисов е оправял доста богаташки съпруги ! Халал да му са ! Те са професионалистки-осребрили са дупките си достойно.

167

Баи

преди 3 години

И сидеров и борисов нарушиха противоепидемичните мерки по време на пандемията сега да сьдят и двамата , не само сидеров , че призовал да се ходи на цьрква

166

Анонимен

преди 3 години

Сега да сьдят и него завдно с - волен сидеров

165

българин

преди 3 години

До: карачанаков (номер 176)Аааа, Бойко Борисов е нищо! Той например не може да се мери със сина на Саддам Хюсеин, Удай.Снощи повтаряха филма за неговия двойник - игрален филм.Жени, секс, алкохол... прави каквото си иска! Баща му, Саддам щеше да го заколи, и каза, че трябвало да му отреже топките още като е бил бебе!

164

ДДРОнег

преди 3 години

бпц награждава еничарите и касапите на България !!!бпц пак се показаха като "леки жени", да не кажа точните думи, че пак ще ме баннат !!!

163

и все пак

преди 3 години

1. Църквата е отделена от държавата...поне така пише в Конституцията.2.Това не са ли наши пари....поне така би трябвало да бъде----освен ако са от чекмеджето, ---ама те и от чекмеджето са пак нашите пари...3.Когато нашата православна църква се целува и благославя престъпник---ка да и повярвам?

162

ООООХ...

преди 3 години

КУПИ СИ ВСИЧКО КОЕТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ НА КОИТО ДАДОХА ПО 50 ЛЕВА ЧЕ ДА МУ РЪКОПЛЯСКАТ ДО ТУК НЯМАШЕ НИЩО ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКО Е КУПЕНО ОТ ТОЗИ ЧОВЕК С НАШИТЕ ПАРИ А НА НЕГО ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ЗА ХОРАТА ВАЖНОТО Е НЯКОИ ДА ГО СЛОЖИ НА СТРАНИЦИТЕ НА САЙТА СИ А ТАКИВА МАЙ ОСТАНАХА МАЛКО САМО НАГАЖДАЧИТЕ

161

Поповете

преди 3 години

винаги са били слуги на властта!Преди като доносници на ДС,а сега,като лакеи,слагачи,***,нагаждачи и подмазвачи!Ловчанският митрополит Гавраил е точен,типичен и нагледен пример за това,с което отблъсква хората от църквата и вярата!

160

ДРИС.БГ

преди 3 години

*TOЗИ УМРЯЛ САЙТ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ФАЛИРАЛ ??*

159

ББ

преди 3 години

елементарно е ама...прочетете Историята на България...империи сме им разказвали играта...вие некви кърджалийски...и болни пожарникари...бедна ви фантазия...децата ви ще плащат горките...то и нашите са невинни ама ограбвате животите им..Нема Правда нема Мир!!!

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Какви отворени черкви ,какви 5 лева ? В черквите и коте не пуснаха ,висяха хората отвън лунна светлина ,заобиколени като концлагеристи от надзиратели .И на Мюфтииството опростиха 33 милиона ,въпреки милионите ,които получава от Турция .

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен На бас ,че ГЕРП ще фалшифицират пак изборите ?

156

Анонимен

преди 3 години

До къде Като на *** ,звънец са го закачили .

155

Анонимен

преди 3 години

На бас, че ГЕРБ пак ще спечелят :) *** народ, слаба държава! И сто пъти да го повторим, народът пак ще си преизбере тези, които го държат сигурно на дъното на ЕС!

154

Цитат(продължение)

преди 3 години

....превеждам последните два поста на Бойко: За всеки лев, който обещаваме искаме 50% обратно за себе си. Останалите 50% даваме на наши фирми. За обикновения човек остава 0.Милиардите,с които се хвалим,са заеми от Европа.Половината влизат в нашия джоб,другата половина в джобовете на наши приближени фирми. Вие и вашите деца ще връщате цялата сума. Само описаните в тези два поста средства са над 1,8 млрд. лв."Тези пари не работят ЗА вас, а СРЕЩУ вас

153

Цитат

преди 3 години

Хунтата не подкрепя,хунтата само граби!БМБ постоянно се хвали с мерките,които са предприели във ваша полза и милиардите, които са далиЗа тези, които все още не знаят и за тези, които все още не са го изпитали лично на гърба си,превеждам последните два поста на Бойко: За всеки лев, който обещаваме искаме 50% обратно за себе си. Останалите 50% даваме на наши фирми. За обикновения човек остава 0.Милиардите,с които се хвалим,са заеми от Европа.Половината влизат в нашия джоб,другата половина в джобовете на наши приближени фирми. Вие и вашите деца ще връщате цялата сума. Само о

152

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за него! България на дъното на ЕС, завинаги!!!

151

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко опрости 8 милиона дългове на мюфтийството,защо не даде и 8 милиона на православната църква?