15

112

преди 3 години

Пускай децата де!

14

ВЪЪЪЪЙ

преди 3 години

НА 26-ТИ КАЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО!

13

Анонимен

преди 3 години

Това че, Швеция имат добър здравен модел и система и са предприели този подход не значи, че той може да се приложи - автоматично навсякъде - необходими са определени условия, на който за съжаление ние не отговаряме.Пример: В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца, а у нас 25-30, които се тъпчат по два пъти на ден в нередовен градски транспорт.

12

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте да плюeтe на воля срещу учителите. Вие ще сте последното що-годе грамотно поколение, което може да го направи писмено. А децата и внуците ви ще се подписват с пръстов отпечатък.

11

Красю е лош

преди 3 години

Просто ни пускай онлайн и тва е

10

Анонимен

преди 3 години

По цял ден занимават народа с някви даскалета...Онлайн училище, онлайн заплащане за тях. т. е. НИЩО!

9

Анонимен

преди 3 години

Бойко като не е учил да не е умрял от глад? Напротив!

8

Анонимен

преди 3 години

Съборете училищата, направете фабрики за ансьори, с народна пара

7

Анонимен

преди 3 години

Премахнете лимитите за отсъствията г-н министър или поне ги направете двойни! В нашето училище те са 70 на срок! Детето ми има по 7 часа всеки ден, това значи точно 10 дни отсъствия, т.е един ковид в добрия вариант- излекуване за 14 дни! Но децата боледуват и от др грипове, а сега се развърлува и ентероколит! Нали разбирате, че големите ученици за да не държат изпити ще ходят болни на училище! И още нещо- защо 4 кл с по 5 часа на ден са със същия лимит от 70 отсъствия?

6

родител

преди 3 години

Хайде стига с тези училища, на нас ни трябват мачлета и дискотеки, ученето е за балъците. А ние сме си по нощните шкафчета с евро пачки, по мачлетата и по яките каки.

5

НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА

преди 3 години

Решенеието е да има НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА. Образованието не е важно, важно е да имаме мачове с пълни стадиони, единствените с публика в ЕС, да имаме дискотеки без ограничение на работното време и т.н. мутренски мурафети. Това е важното, другото ще чака.

4

Анонимен

преди 3 години

Като латерни, едни и същи новини копи-пейст, до безкрай

3

Анонимен

преди 3 години

Канселирайте учебната година след като е толкова опасно и сложно. Ще подлудите хората и така или иначе никой няма да научи нищо.

2

Kiro

преди 3 години

Аха ...То затова масово ги почнаха по училищата с входящите нива още от втория ден, защото учителите масово очакват скоро пак да минават на работа от вкъщи. Между другото входящите нива с тестове на живо показват плачевни резултати от обучението от втория срок миналата учебна година.

1

Анонимен

преди 3 години

Събаряйте училищата както казармите и закривай Тикволандия!