220

до 227

преди 3 години

По-лошо е. С носенето на маска може някой да поумнее :-) . И после де го кефа с празните приказки а?

219

анонимен

преди 3 години

Мойсей слязъл от Синайската планина с каменни плочи и на тях - 20 Божи заповеди! Като видял народа да принася жертви на Телеца /еврейското божество на парите/ ги строшил и останали само 10!Единадесетата заповед е била : "Лъжи по-малко!"В СЗО не я спазват по финансови подбуди!

218

анонимен

преди 3 години

До мако факти - смъртността беше по-малка някъде до пролетта след което леко скочи, не говорете наизуст. И за да съм точен, също смятам, че прекалени мерки не са нужни, защото последствията от глада няма да са по-малки, затова трябва среден път, а не умници да отричат наред всичко, че и самия вирус.

217

анонимен

преди 3 години

По вашата желязна логика за маските хирурзите трябва да са най-тъ.пите същества на света, особено мозъчните хирурзи, чиито операции продължават и по пет часа. Направете си справка и ще се изненадате, като разберете, че са едни от най-платените, същото се отнася и до пластичните хирурзи в Холивуд, често пъти и по-богати от самите звезди, може би защото са от тъ.пи по-тъ.пи? Като носите маска за пет - 10 мин. в магазин с климатик, ще оглупеете!?

216

да,да ама не

преди 3 години

СЗО - ветропоказател на днешната политическа и финансова световна действителност!

215

Я па я..!

преди 3 години

До Анонимен 214 Китай се справи с вируса защото е техен и знаят как са го създали.

214

Анонимен

преди 3 години

Естествено е да се политизира.Важното е, че видяхме кой милее за народа и кой ни кани на Шипка в разгара на епидемията да се натръшкаме " в името на светлото бъдеще".Не случайно 80 дни същия тоя фигурант чака да паднат на коча ..........доматите

213

1111

преди 3 години

Напълно подкрепям идеята тъпите да носят маски и като си натъпчат мозъка с въглероден двуокис да затъпеят още. Ако може до смърт да затъпеят най добре.

212

Handel

преди 3 години

а, щом идва от Световната здравна Организация няма как да не вярваме! Само на DW вярваме повече от колкото на Световната здравна Организация!Която преди 2 месеца каза че и трябват 20 милиарда долара за да се бори с вируса.

211

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарКакво печелим от СЗО лиНищо викашДруго е да търкаш билетчетаИрония е и я заслужаваш напълно.

210

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБолестта я знаят лекарите.Затова са учили.Даже и ваксина вече създадоха.Браво.Цял свят се впрегна и успяха.

209

Лекар

преди 3 години

До АнонименА какво печелим като сме към СЗО???Същото което печелим и като членове на НАТО и ЕС т.е. едно голямо НИЩО!!!

208

Щирлиц

преди 3 години

Четох до Световната здравна организация.Пожелавам на въпросният доцент,приятно носене на безполезната маска.

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207 КИТАЙ НЕ ОТЧИТА БЕЗСИМПТОМНИТЕ СЛУЧАИ ОТ ПОНЕ ДВА ТРИ МЕСЕЦА СПРАВИХА СЕ С ВИРУСА И СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА НО В ИЗОСТАНАЛАТА НИ СТРАНА НЕ Е ТАКА БЕЗСИМПТОМНИТЕ СЛУЧАИ СА ВАЖНИ ЗА СТАТИСТИКАТА И ЗА ПОЛИТКОРЕКТНОСТТА

206

Анонимен

преди 3 години

До Малко Факти4 000 починали, но не в България. Не лъжи!

205

Анонимен

преди 3 години

"Много българи вярват в субективни твърдения..."Преди всичко такъв вид вяра е свойствена на неуките. Всеки си носи последствията от своите действия!

204

Barba Ganios

преди 3 години

...ia go pitaite ...zashto Tramp im vratna krancheto ?!!! A sashto i zashto sa sponsorirani ot chiastni litsa ?!?? I koe tochno im e svetovnoto ?!??

203

Barba Ganios

преди 3 години

tozi docent Okoliiski ....da hodi da se parzalia !!! Niama absoliutno nikakvo ptravo da ni uchi ,koe e taka i koe ne e !!!

202

Малко Факти

преди 3 години

Специалисти ама на куково лято. Ето фактологията - 2016-17 при свинския грип за два месеца 4000 починали и всяка година по 1500 от грип, а сега за половин година зорлем 700 барабар със изсмуканите от пръстите с придружаващи заболявания и плащане на близките. PSR - тестовете са менте тестове и това се доказа с пълна сила. И най-важното смъртността тази година е по-малка от миналогодишния период. Иначе има вирус- пуснат.

201

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, някой в момента знае ли какво се случва в Китай? Преодоляха ли напълно проблема, не се чува нищо за новите случаи там. От друга страна, страните които въведоха по-леки мерки или никакви, видя се,че не е толкова тежко положението.