10

Анонимен

преди 3 години

БСП не е партия, а банда главорези избили 70 000 човека в концлагери и докарани на власт от чуждоземна армия преди 73 год.

9

Хич

преди 3 години

Не е вождистка, а си е чиста проба секта на откачалки, крадци, лъжци, интриганти и т.н...

8

Григо

преди 3 години

Да, Бесепе не е вождистка партия, а сбирщина бивши агенти, ***, техните синковци и щерки, некадърници неможещи да изкарат 5 лева и висящи на държавна издръжка, поклонници на Масква и всякаква друга ***!

7

Френският възпитаник

преди 3 години

Крумчо е новото привилегировано дете на мамаКорни.Единствен,влязъл вполитбюро със съгласието на повечето участвали в конгреса Останалите,безоще 2-3,които са на кантар(50/50),са избрани с под 50% гласували за тях.Е то не е важно колко са те избрали,важно е че си избран.Радвам се,че Крумчовидя в дядовците и чичовците си Я Стоилов,Свиленски,Р.Овч,Р.Геч,Бригоабвера,Таско,Кутев,леля Лечева младите и можещи "социалисти".Преди време СтрахилАнгелов си каза,че висшето ръководство е затворен клуб.

6

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Пак политманеври напартийците-другари,театър най е вреден,със старите актьори !

5

Анонимен

преди 3 години

в новия национален съвет на БСП влизат голяма група млади, проевропейски настроени хора===============Кого мислиш че лъжеш бе?Това са внуци на главатарите на червената шайка от преди 1989г.

4

L.

преди 3 години

За съжаление, покрай протестите напоследък, не се вижда каква е степента на ерозията в БСП. Освен Корнелия, можете ли да посочите 10 политици, годни за държавни постове вече?

3

българин

преди 3 години

Този и Рогачев -първи придворни бая близане е паднало и сега вече големите лафове -пилците се броят наесен

2

Анонимен

преди 3 години

Този е внук на генерала от Държавна Сигурност КАЦАМУНСКИБСП е превзет от бившата ДС в момента

1

Чебурашка

преди 3 години

Талибанчето на кака Корни казва, че опг БСП не била вождистка!!!