14

Анонимен

преди 3 години

"Не разбрах от коя заразна болест умират повече хора по света в сравнение с Ковид-19?"------- ------- -------Ами отвори сайта worldometer и ще видиш данните в реално време: от началото на годината в света от заразни болести са умрели близо 10 милиона, от ковид - 1 милион. Кои са заразните болести, от които умират милиони всяка година ли? Хепатит, грип, спин, туберкулоза, варицела... Само от хепатит годишно умират около 1,5 милиона души! Всяка година.

13

???

преди 3 години

Не разбрах от коя заразна болест умират повече хора по света в сравнение с Ковид-19? Примерно за месец агуст или от началото на септември досега? През август починалите от Ковид-19 в света са 180 хиляди. От коя друга заразна болест са починали повече хора? През април починалите от Ковид-19 бяха 193 хиляди. От коя друга заразна болест са починали повече хора?

12

Анонимен

преди 3 години

Починали в света от началото на годината:от заразни болести - 10 милионаот малария - близо 1 милионот СПИН - 1.3 милионаот рак - 6 милионаот самоубийства - близо 1 милионот цигари - 3.7 милионаот алкохол - 1.9 милиона...........и те така...Реалността е, че "страшният" ковид е едно ню-ню от всички цифри. Ама в медиите, а оттам - и в нашите глави - реалността става съвсем различна.Защо?

11

Анонимен

преди 3 години

Всяка Божа година в света УМИРАТ 1.5 МИЛИОНА ДЕЦА ОТ ГЛАД, недохранване и болести, свързани с бедност и лошо качество на живот. Не ми е направило впечатление СЗО, ООН, правителства, политици и прочие да са се трогнали особено. Нито медии тревожно сутрин, обед и вечер да ни информират за това.С какво смъртността С ковид да е по-различна и страшна от детската, например? Явно ни вкарват в някаква паралелна реалност. Доколко съпротивителните сили на хората ще задействат и издържат? Ще видим.

10

Анонимен

преди 3 години

Починалите с коронавирус в света от началото на годината до сега - 1 милион. Ауууу, колко страшно. Ужас някакъв. Че те от МАЛАРИЯ са близо толкова - 800000! При това така е всяка година. Някой да е чул нещо по медиите за маларията? Държави да се затварят и хора да се правят затворници, за да се спре разпространението и? От ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ - общо 10 милиона починали. С ковид са едва 10 % от всички заразни - пребрежимо малко. Медии и политици да бълват постоянно за грип, морбили, хепатит...?

9

Анонимен

преди 3 години

ужас, аз съм в шок, ще се мрекъде са НОЩ и мутафчийски, искам го за президент

8

Ванката

преди 3 години

А починалите миналата година от грипа казахте ли ги? Сравнете починалите от това и починалите от инсулт, инфаркт и други заболявания, опа извинете вече те са под обща графа ковид ;)

7

Христо Христов

преди 3 години

Ко излиза, анките с по- ниска смъртност. Що така?Май лошият тръмп дава повече кинти да тества от добрата урсула с ценностите?!България трябва да излезе от ес на брюкселските лицемери.

6

G

преди 3 години

Една новина за да предизвика интерес трябва да е негативна. Навсякъде е така. Колкото повече са засегнати -толкова повече четене има и кликове.

5

Починал до 3

преди 3 години

Ам аз като си отидох от тоя свят горе казаха ,че чекат некой си бански тарикат. Иначе ме питаха - ти *** за катрана ли си или за рахатя? Аз им рекох- е ,питайте ония с каскета ,че лошо съм не правил,а те - ще го викнем да го питаме. Иначе им рекох ако има как зимата в казаня,а лятото някъде де потдува ако има как де.

4

Анонимен

преди 3 години

На докторите им плащат по 1000 евро ако пишат някой починал от ковид. Скоро ще се умира само от ковид, дори да те сгази кола - това ще е съпътстващо ковида заболяване.

3

Анонимен

преди 3 години

Да му мисли банкянския еднокнижник. Краде като див, като че ли ще живее три хилядолетия, а утре ще го напъпли коронката и ще отиде зян лапачката. Язък му за шкафчинциту, язък му за краденето, язък му за чекмедженцето.

2

Починал

преди 3 години

Ами починалите сме много добре ,а вие плащайте и тая зима на Топлофикация кат сте много хитри.

1

x

преди 3 години

Измамата Ковид