17

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение е най-подходящо за повечето хуманитарни науки в настоящата ситуация.Уязвими са преподавателите, а не студентите. Част от онези лектори, които са сглупили да водят присъствени лекции ще се запознаят с коронавируса, защото младите им колеги ще идват на лекции след забавления в чалготеките на Студентски град. В тези пошли заведения е много вероятно да пипнат заразата и после да я пренесат в аудиториите.

16

да знаете

преди 3 години

''по-лесно се понасят опашките пред термокамерите''-Няма ли опашка, все едно не живееш в България!

15

Анонимен

преди 3 години

Не обвинявайте тези ,които се записват във ВУЗ-овете , всеки иска да постигне нещо- дали с връзки или честно все пак това са млади хора всеки с мечтите си виновни са едни ***..з..ни чичковци и лелки във ВУЗ ,които също не се знае как са стигнали до тази обществена длъжност заради заплатките си са готови на всякакви компромиси ..кой да се нагърби с трудната задачи да казва истината на младите - вие не сте за ВУЗ , а вие имате качества да станете истински специалист така че юруш на дипломите

14

Далеч от лектора

преди 3 години

Тия мaлoyмнuци като се разболеят, сядат на първата банка.

13

1 октомври

преди 3 години

Учебните занятия започват на 1 октомври, защото ат 15 септ студентите са на бригада. 35 години вече няма бригади, но никой не се сеща да започне уч година навреме. Безделници и симуланти. Едните се правят, че учат, а другите - че им преподават.

12

НЯМА ПАНДЕМИЯ

преди 3 години

ЛЪЖЦИ ДАЖЕ ЕПИДЕМИЯ НЯМА!ПРЕСРТЪПНИЦИ ЛЪЖЦИ И ТЕРОРИСТИ ИЗТРЕБВАЩИ И ОТНЕМАЩИ ПРАВАТА НА НАСЕЛЕНИЯТА СИ СЪС СЪУЧАСТНИЦИ ПРОДАЖНИ НЕБЪЛГАРСКИ МЕДИЙКИ!

11

Анонимен

преди 3 години

Не виждам какъв е проблема големите ученици и студентите да учат онлайн! И двата типа учащи пътуват понякога и час за да стигнат до училище/университ, блъсканицата в метрото и автобусите е гаранция за зараза! А и те са големи и отговорни! Учат защото искат да го правят! Е, разбира се че лафките и заведенията ще се разпищят, защото тия около училищата и университетите ще са пред фалит, но помислете ако трябва да затворим цялата държава или няколко лафки, кое ще е по-добро?!

10

Пенсионер

преди 3 години

Да , страшно е. Имам внучка в първи курс УНСС и много се притеснявам.Бойкот на гнусните китайци.Не купувайте нищо китайско.Съсипаха света.

9

Анонимен

преди 3 години

То и без това университетите бълват "специалисти" без реализация по специалността. Международни отношения, какъв ще станеш, дипломат? Или ще продаваш нещо в някой mall, кое е по-вероятно?

8

Анонимен

преди 3 години

Студентите са големи мислещи хора. Съвсем спокойно може да си учат не присъствено.

7

Анонимен

преди 3 години

после като излязат от университета ще идат заедно на кафе, дискотека и т н, защо изобщо се правят тия простотии не е ясно, по скоро стоят по-далеч от лектора и да има отворени прозорци за проветрение - зимата не е ясно точно как

6

Анонимен

преди 3 години

Глупости. В университетите мерките са смешни-дезинфектанти в картонена кутия на входа. Може да влезе всеки, който е решил, защото пропускателния режим е поверен на портиерите, които и себе си не могат да опазят/средна възраст 70 год. /Хигиенистките мажат с един *** огромни коридори +тоалетните.

5

Анонимен

преди 3 години

Да, сега към децата пътуващи два пъти на ден с претъпканият и редовен градски транспорт ще прибавим и студентите.

4

Закривай!

преди 3 години

Ако тези така наречени университети ще бълват специалисти като Мутафчийски плехаря, по-добре да не работят.

3

Анонимен

преди 3 години

Къде е тая пандемия, че да живеем в условията на пандемия??Що за глупости ?

2

Анонимен

преди 3 години

Обявявайте обща стачка до оставката на Тиквата!

1

Анонимен

преди 3 години

То пък една "работа" пада там... Едните си гледат купончетата, другите бизнеса и парите. Накрая се печатат дипломите и всички са доволни..