24

Анонимен

преди 3 години

Пак ли мантри и ко..му..ни..с..ти..че..ски обещания , е ми не можете да излъжете нормалните хора ,че сте различни от ко..му..ня..ги..те Колко безплатни бяха чадърите и шезлонгите това лято??Колко шефове в турбранша се кълняхте ,че ще се справите с търгашите???Бира наливна за 7лв 400мл пила ли си , щото ти можеш да си го позволиш , ана другия ден мутрата вика ..виж ги смотаните , носят си бира от супера ..ами пусни я 10 лв та да ти върви бизнеса..жива бира от едни свестни момчета пихме за 3.50

23

Анонимен

преди 3 години

Ка ще накараш мутрата да даде безплатен чадър и шезлонг??????

22

Черно Море

преди 3 години

Защо продължават да лъжат, че са безплатни чадърите и шезлонгите? Там където са обявени въобще ги нямаше - Златни Пясъци, а на Китен си се плащаше по 10 лв. за чадър и шезлонг..... Не харесваха Ангелкова, но поне се стараеш да направи нещо, а тази само говори без резултати....

21

смях

преди 3 години

Пада си по безплатното тая

20

Анонимен

преди 3 години

Брей,както е тръгнало ,ще имали сезон! Че тая кво е грее за чадърите ,ако има собствен плаж ,да ги дава безплатно ,но не се знае да ли ще си министър след време бря госпожа)

19

Анонимен

преди 3 години

Аз си ходя в Гърция, плажа ми е чист, водата чиста, чадъра и шезлонга безплатен.Който иска да плаща на мутрите по черноморието, да плаща.Защо никой не кажа на кого са хотелите и с какви пари са построени?!Гешев обикаля селата да търси кокошки.

18

Анонимен

преди 3 години

Искам безплатен чадър за зимния сезон

17

Анонимен

преди 3 години

*** Христова -мен ме триеш , но Андрей Арнаудов Не можеш , а това той го каза в ефир - Най мразя селяни с претенции !

16

А като те посрещне

преди 3 години

и една кисела барманка.....

15

Няма такава държава

преди 3 години

Тая е по-проста и от предишната министърка-плашило.В целия кабинет "Тиква-3" няма един, който да става и за шофьор на такси.И затова Тиквата кормува по села и паланки.Само невежи и неграмотни елементи с по 2-3 дипломи от платени университети и от някакви смешни курсове за следдипломна квалификация.

14

Хахааха

преди 3 години

Черноморието е доведено до пластмасови шезлонги и чадъри!? Това ли привлича? Не, това отблъсква! Не ми се гледат алчните мУцуни на арендатори и собственици на капани - бръснати глави, небръснати бради, шкембелии. Постоянно да внимаваш за някой номер.

13

Umbrella corp.

преди 3 години

Безплатни чадъри няма, 15лв големите и 8лв малките, от магазина. А ако смятате, че зимният туризъм е безопасен, си спомнете за Шумахер.

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Предлагам подсъдимия несебърски Кмет, да направи безплатни паркингите, както в Поморие например.Ама общинската хазна била празна, казват общинари.Ами защото мнооого се краде, затова е празна.Ами защото много се краде, затова заемът общински е голям.Ами защото много се краде, затова Кмета е подсъдим.

11

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Ама те и тая година бяха безплатни чадърите ама вървяха със задължителна консумация на кафе от 8 лв

10

Vako

преди 3 години

Де да бяха само чадърите мо

9

Истината

преди 3 години

Ало Николоватаи без пари да е няма да стъпя

8

Анонимен

преди 3 години

Тази година бях на безплатна квартира и чадъри .но край приключих с таз колака.боли ме за парите който оставих за фалшивата храна.в морето така и не влязох пумия

7

дО 4

преди 3 години

Тази е друга...

6

Анонимен

преди 3 години

Защо "И за 2021", да не би през 2020 да бяха безплатни?

5

Анонимен

преди 3 години

Последното ми посещение на черноморието през 2011 е все още доста прясно, тъй че, мерси!