69

анонимус

преди 3 години

Станете вегани, бе! Аман от диваци!

68

А най добре е да се

преди 3 години

Намали селективно броя на австралопитеците, с което ще се намали и количеството со2. Като чета коментарите в този сайт, има много екологичен потенциал. Особено от към някакви вегани и мислители за данъчен контрол на кой какво да яде

67

Анонимен

преди 3 години

Червеното месо доказано не само увеличава риска от рак, но е и основен источник на CO2. Най-добре би било да се сложи допълнителен данък върху червеното месо, а ДДС-то на месето от пилета, риба и т.н. и на плодовете и зеленчуците да се намали.Така по естествен път ще се намали потреблението на червено месо.

66

хаха

преди 3 години

Снимката кърти :D Иначе кви пържоли искате? Много ми са смешни такива, дето казват аз ям телешко, обичам телешко. Алоооо, телешко няма в България, има кравешко месо. Защото хубав, телешки стек се прави от телешко месо. В България никой не гледа телета, месодайни. Тук се гледат млекодайни крави. И тя милата давала мляко 20 години и накрая й теглят ножа и продават месото. И после викат ама то жилаво и мирише. Ми то не е телешко, то е кравешко. Дори и телетата са млекодайни. Не са месодайни.

65

Анонимен

преди 3 години

Айде пак вегански уклони. Искам си пържолата. Пръдните на кравите да се улавят и да бъдат използвани като биогаз.

64

Парникови ЛЪЖИ

преди 3 години

1) CO2 - НЕ Е ПАРНИКОВ ГАЗ и не предизвиква парников ефект - водните пари предизвикват парников ефект !!!!2) само копачите на BITCOIN хабят повече електричество от всички електрически коли по света взети заедно - защо евреите не спрат BITCOIN-ите на Уоран Бъфет като толкова са се загрижили за екологията !?3) аз ден и нощ се моля за глобално затопляне ! Какво по-прекрасно от това да няма гаден снег и да не плащаме на топлофикация, и CO2 емисийте ще намалеят драстично ако не се нуждаем от отопле

63

Анонимен

преди 3 години

Логично - населението расте, то да не се храни от слънчева светлина? Яде мръвка. Повече ***. Повече замърсяване.Сега аз ли да карам електрическа кола и да хрупам марули, щото някакъв хабиб не знае да ползва презepватов и цвъка мигрантчета, дето после да ходя да ги спасявам от давене в Средиземноморието? Аре бегай от тука.

62

Pen

преди 3 години

Мдаааа много добре правя ,че от време на време не отварям интернет страници да се "информирам". Май не е добре за здравето да се следят медиите за масова (дез)информация.

61

Напоследък

преди 3 години

От президентсвото също се отделят голямо количество газове, заради усилените безплодни напъни да се узурпира властта ! Още по-интересно е, че маранята е с цвят червен !

60

Анонимен

преди 3 години

Преди да има влакове и коли, конете и кравите сигурно и от хората са били повече. Но никой не е измервал парниковите емисии. А въглищата и дървата са топлели и служели за енергия. Динозаврите и те сигурно от собствените си пръ.,....ни са умрели. Грета не ходи на училище, но дава съвети за климата. Най-опасни са подобни некомпетентни ентусиасти с власт

59

Анонимен

преди 3 години

Почнаха с имитациите на месо от принтер, от грахов протеин и други подобни измислици, т.нар. стартъпи, трябва да си избият парите, а и да докарат печалба на вложителите. И сега в една верига има подобни бургери към 40 лв. кг излизат

58

Анонимен

преди 3 години

То преди 1-2 века на земята е имало много повече животни, па да не говорм как са пърдели динозаврите....та ко правим сега?

57

Минаващ

преди 3 години

Че статията е пълна с глупости, е факт, но снимката към нея е трепач.

56

Анонимен

преди 3 години

Значи единствения начин да се яде месо и да се намалят паниковите газове е се почне да се ядат насекоми: ***, скакалци и т.н.

55

Дедо Коле

преди 3 години

Давай ги насам и ги почвам. Дедо Коле леко коли.

54

123

преди 3 години

че кой яде крави

53

Тео

преди 3 години

Сетила се мара, да се побара! Първо място, обаче, е за авиацията. Второ са животните, а чак на трето - автомобилите. Но горките зелени човечета - каквото им кажат - за това ще скачат. Защото толкова им е акъла. Работата е ясна - новата насока ще е свинското по 20 лева килото с еко-данък. Донякъде съм съгласен, ако това става за магазините. Но най-вероятно ще обложат и малките био производители и тези, които произвеждат за себе си. Което, вече е безумие.

52

Анонимен

преди 3 години

До 58Ми не знам бе. Тея като ги слушам, едва ли не трбяваше да е станало 140 градуса вече, а като гледам "температиурните рекорди", подобряваме рекорди от преди 50-70-100 години, а по назад не знаем, защото не сме измервали както правим сега ... Малко ми се струва шашва работата.

51

Анонимен

преди 3 години

Т.е. - може да терепеме животните, че замърсяват?Ок! Че ми псина от тая глупост, да не мога да ям животни от гората, когато съм гладен, а да трябва, да си хвана работа, да плащам данъци и да се надявам, че в магазина щеима ...

50

до 57

преди 3 години

Тоа па... Работите да не мислиш че са скапвани от вчера. От много десетилетия наред е тоя проблем, ако си беше направил труда да напишеш 2-3 думи в чичо гугъл щеше да разбереш че глобалното затопляне е било забелязано още през 1896-та...