82

Демократ

преди 2 години

Демократите в миналите президентски избори гласувахме за президента Радев а той тръгна да разделя нацията.

81

Пак тоя

преди 3 години

До Питащ За облагите, които са имали от ГЕРБ и заради които са изгонени от ГЕРБ, само че тоя път слънце Цт.

80

Един наблюдател...

преди 3 години

СССССС стари *** - Нов бардак. Тоя филм сме го гледали вече. Дали спонсорите са заложили на куция кон? Винаги има слепци, които блажено да повярват в поредният месия, роден от вътрешната конкуренция, създадена от кукловодите. Но понеже народът взе да се окопитва за всеки случай пуснаха и другия кон - Славчо, за да има по-голям избор при залаганията... Интересно ще е.

79

Стефанов

преди 3 години

Цветанов,извади новите фигури на партията та нали искаме нови политици, експерти, управляващи, успех на РБ очакваме много, всички искаме промяна!

78

Bg.

преди 3 години

Троянския кон на ГЕРБ.

77

Анонимен

преди 3 години

РБ=1/2 от ГЕРБ. Има ли някой, който да каже, че равенството не е вярно???

76

Случаен минувач

преди 3 години

Цецо, ще гласувам за тебе, ако ми дадеш ключовете от някой апартамент. Предпочитам този в Бояна, но може да се задоволя и с този в Малинова долина. А бе не искам да е първи етаж, искам да е в тих квартал.

75

88465

преди 3 години

РБ=1/2 от ГЕРБ.

74

Питащ

преди 3 години

Чудя се на мотивите на всички последвали Цв. Цв.! Питам се са какво ги заплени той ? С действието и провалите му като вътрешен министър, за които плащаме всички след присъдите ! С имотните му сделки? Какво кара тези интелектуалци да го следват? Каква е целта им, качвайки се в новия политически автобус? С какво ги привлече всички тези млади в залата? Не може лице, което е било двигател през годините в ГЕРБ сега да х.р.а.ч.и срещу ГЕРБ! Къде отиде моралът в действията му? Липса на почтенност.....!

73

Анонимен

преди 3 години

Все пак единственото положително от Цветанов е,че ще издърпа част от избирателите на ГЕРБ и ще спомогне за техния разгром на изборите...

72

Анонимен

преди 3 години

Който подценява ченгето цветанов - греши.Цецо държеше тиквата за топките, цецо има ресурсите на козяк и организацията на герб.

71

Георг Краев

преди 3 години

Човек целувал ръката на Барба Ганьос няма как де е играч на каквото и да било друго освен на забавната физкултурна игра "мижитуркова люспеница"

70

Анонимен

преди 3 години

Дариткова предполагам, че беснее от тази изява на Цв.Цв., но засега успява да се сдържа и не сипе люти клетви по негов адрес. "Юрдечката" не е открила канонада по Републиканската България, понеже ББ не й е наредил да стори това. Победата на ГЕРБ в частичните избори касае шест маломерни села и Септември, така че не е знакова. Ако опозицията успее сега да неутрализира проф.М.Константинов, може да се смята, че това е голяма стъпка в посока победа на парламентарните избори. И протестите да продължат

69

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че Цв.Цв. използва ситуацията с недоволството срещу ББ и формира нова партия с хора предимно от ГЕРБ, с което си "върна" на Падишха свалянето му от всички ръководни постове преди няколко месеци. На първо време той ще бъде твърду срещу Падишха, т.е. реално срещу ГЕРБ, така че в оставащите 5 месеци ще се види доколко ще успее да се намеси активно в политическата игра. Амбициозен е нищо чудно г-жа Херо да заложи на него. Ще видим отговора на Меркел, разбирай ЕНП, на такава акция.

68

Анонимен

преди 3 години

Тоз колко апартамента иска ???? 100 ли ? Кофчега джоб няма .Да се дава шанс на младите ,а не на дърти ченгедджисти не знаещи значението на думи като КЛИЕНТ и ТРУД. Цял живот службогонство . ***

67

Анонимен

преди 3 години

Пъзел не си решен си гласувай за партията на безпартийните като се създаде не за тия

66

Пъзелът

преди 3 години

Ще гласувам за него. Щом българите го плюят яко значи това е правилният човек. За да се оправи страната трябва да се прави точно противоположното на избраното от Бай ***. Като е шестак да сте доказали че е крал и да сте го вкарали в панделата. Извън властта е от сума ти време и е срещу Герб. Какво правите досега?

65

ами,

преди 3 години

Този "играч"вече сме го гледали.И не ни харесва.

64

Ф.С.В.

преди 3 години

един Физкултурник успя да съсипе партията на един Пожарникар ,,,ХМ)))

63

наблюдател

преди 3 години

Пази Боже сляпо да прогледа!