16

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е луд и ще върне САЩ в 19 век.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Демократическата партия е комунистическа и финансирана от Китай."Глупости. И двете партии са финансирани от еврейското лоби. И двете партии са либерасти. Едните се правят на консерватори а другите на комунисти но всички са либерали и педофили.

14

Анонимен

преди 3 години

Либерастичната *** ака тухли четворки, с онези мизерства които направиха последните 20 (и в частност 4) години ще се върнат като бумеранг и ще ги отнесат. Няма либерастична медия която да има някакяа правдоподобност повече, няма нищо което либераст да предложи на нормалните хора и те да го харесат. Сами се омаскариха и след избора на Барет са сгънали тотално сергията. Остава им The House с тая мър...ша която демонстрира че е над закона вече достатъчно пъти. И са до там, скоро власт няма!

13

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже да я изберат! След това либерастите могат да чакат около 30 години, докато получат шанс за превес във Върховния съд.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Стига лъга левичарче, кога демократите са били твърди срещу СССР? При Джими Картър ли? СССР се разпадна при Рейгън и Буш, а Тръмп наложи санкции на СП2. Демократическата партия е комунистическа и финансирана от Китай. Дано се събудиш някой ден ама надали.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ами тролчетата откъде да знаят, че СССР е имал най голям проблем при демократите, просто те са неотстъпчиви за разлика от републиканците :))) Казват че Тръмп се борил с/у евреите, същевременно Иванка е женена за такъв, *** им разбери плиткия мозък :)))

10

Запознат

преди 3 години

За наша радост след изборите САЩ ги очаква гражданска война и разпад и ние ще се освободим и ще можем да си върнем златото и заплатите ни да станат по 7-8 000 лева.

9

Запознат

преди 3 години

Тръмп започна разследване срещу пицагейт, QQ и други магарии на демократите и на тях не им изнася, че цял свят ще ги разбере, че са сатанисти, педофили и убийци на малки деца. Всичко това са го маскирали под теория на конспирацията, но има вече мн. доказателства, включително и видео на един журналист, който се промъкнал на тяхна сбирка и заснел сатанинските им ритуали пред 12 метровата сова.

8

Анонимен

преди 3 години

Синчето на Джо Байдън получило 3.5 милиона от бившия кмет на Москва, но демократите ревяха ден и нощ, че Тръмп имал връзки с Русия. Байдън го разследват.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Демократите са не просто леви, а направо клонят към комунизъм. В последните години толкова се радикализираха, че призовават "за сриване на системата" и подкрепят паленето на градове от марксисти като BLM и антифа. Ако демократите спечелят САЩ ще тръгнат по пътя на социализма и ще се превърнат в страна от третия свят като Латинска Америка. САЩ трудно ще се възстановят след мандат на Джо, Камала и Окасио Кортес.

6

Анонимен

преди 3 години

Само тук в мърлявите български форуми на демократите в САЩ им викат "леви"....

5

Джо

преди 3 години

Мен би ме било срам такава карикатура като оранжевия да ме предложи за каквото и да било...

4

Trump 2020

преди 3 години

Перфектен избор на Тръмп. Кони Барет е конституционалистка, а не активистка като предишната левичарка. Притежава всички нужни качества и акредитации, по-добра от нея не може да се намери. Чудесна жена и майка на 7 деца, изповядваща традиционни ценности. Изключително важно е върховните съдии да са консерватори за да предотвратят всякакви опити за налагане на социализъм в Америка и отнемане на втората поправка. Всички нормални хора и патриоти сме с Тръмп. MAGA2020

3

Анонимен

преди 3 години

Жалко за САЩ. С втори мандат на Тръмп ще станат най - голямата бананова държава.

2

Анонимен

преди 3 години

Президентът в САЩ е клоун на пожизнената олигархия в Сената, Върховния съд.Постоянната олигархия сменя един шут с друг.

1

Анонимен

преди 3 години

Урежда свои хора, за да не го чепкат после.