75

Анонимен

преди 3 години

Не знам, ама по време на първата вълна, когато изолираха всичко и всички, въздуха в града беше по - хубав от на Боровец... Само че рейсове и коли минаваха по веднъж на час... Поне от тази гледна точка аз съм за пълна изолация и херметизация ;)))Освен това вече си работя от вкъщи ;))

74

ЗЕТЕТИКА

преди 3 години

Не съществува никакъв "Коронавирус"! Това, което се случва е най-мащабната инсценировка на Илюминатската клика, осъществявана от Световните тайни служби, съвместно с БЯЛАТА МАФИЯ и Масонските масмултимедии, целяща да излъже Човечеството, да ограби Свободите ни и да наложи Новия Световен Ред - Тиранията на Постхуманизма!https://stamat.org/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%be%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%be%

73

Мор за вас идиоти

преди 3 години

Откаченяците нямат спирка.За тях всичко е лъжа.Само интензивното за вас, докато изпукате до крак.

72

Анонимен

преди 3 години

Маските не са панацея, но дори и с 20% да намаляват риска от заразяване, пак е нещо отколкото съвсем да ги няма.Малко или много ограничават разпространението на вируса при кихане или кашлица от заразени хора.Със социалната дистанция и хигиената са една нормална комбинация, която върши работа до голяма степен.

71

anonimen

преди 3 години

Май нещата се влошиха след отварянето на училищата и при нас, и при тях? Не знам кой мисли че може да се съберат 30 човека в клас при пандемия и всичко да е точно. Те започнаха от 01.09 и сега се виждат резултатите, ние ще ги видим след 20 дни

70

Анонимен

преди 3 години

Абе му-шмул, ако за изучаването на този вирус изпорзват биологични лаборатории с 4-то ниво на сигурност, как точно тоя *** ще спре вируса

69

Анонимен

преди 3 години

Има различни маски. Примерно има маски, които спират 95% от вируса, т.е. човека носещ маска заразява много по-малко останалите хора. Ако и човека отсреща носи маска и тя го предпазва на 20%, сумарният ефект от двете маски е достатъчно значим.

68

Анонимен

преди 3 години

Ковидиoтите като развален грамофон повтарят, че маските не можели да спрат вируса, защото той бил много малък. Специалистите стотици пъти обясниха как маските помагат и доколко помагат, но ковидиoтите едно си знаят, едно си баят и отказват да признаят фактите.

67

до 79

преди 3 години

маската не може да спере вируса защото той е дабеч по-малък от порите на повечето маски, единствено снижава вирусното натоварване, Вие как мислете са се заразили медиците при положение че са носили маски, айде да не ги превъзнасяме - вършат работа ама до някъде!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Явно преноса на вируса през граница си остава основното огнище *** заразяване. Не виждам друго обяснение защо епидемията в цяла Европа пламна отново почти едновременно. Главните разпространители на заразата са ковидиoтите, които не спазват и най-простите правила за безопасност и заразяват другите хора. Реално това е опит за убийство на много хора.

65

Анонимен

преди 3 години

Трябва да публикуват последните думи на ковидиoтите преди да умрат и как горчиво съжаляват, че не са носели маска и са мислели, че вируса е измама.

64

Анонимен

преди 3 години

Гледам и нашите се напъват, вдигат броя на тестовете, че и нас да ни присъединят към тая вълна, че за сега ни се губи

63

Анонимен

преди 3 години

Само ковидиoтите не носят маски, където трябва. Факт.

62

Анонимен

преди 3 години

***, носете маски дори когато спите!Вирусът може да ви изненада дори в леглото!

61

Анонимен

преди 3 години

В Европа нещата са ясни. Има една група държави, повечето на Балканите, които от около два месеца поддържат високи нива на новите случаи. При тях има и най-голяма смъртност. В другата група държави новите случаи се увеличиха от около две седмици, но там скока е огромен. Това са държави от Западна Европа плюс още няколко. Там все още нямат висока смъртност, но след около месец ще я имат. Около 5-6% от заразените умират месец-два след заразяването.

60

Анонимен

преди 3 години

Само си представете какво ще се случи, когато голямата лъжа илезе наяве. Мешерето! Така че вирус и маски ще има още много дълго време.Кой е луд да си признае, че е част от това престъпление?

59

Анонимен

преди 3 години

Днес и аз се сблъскъх с някакъв в цанго в Кауфланд, почна там нещо да ми мемри обаче нищо не му се разбираше звучеше все едно имаше заврян плъх в устата му

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Смей се, като сред смъртните бройки се окажат и твои близки.

57

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

56

Анонимен

преди 3 години

*** са си ***. Доказано е, че маските не спират притока на кислород и не увеличават въглеродния двуокис, но *** са като развален грамофон - нямало кислород, задушавали се и .... заразяват другите като са без маски