124

Ф.С.В.

преди 3 години

но пък е ПРАВ човекът- скачахте за банани )) явно сте МАМУНИ!1 хахахахахаха-- СДС .СДС--БАНАНИТЕ СА НАШИ А ВРЕМЕТО Е ВАШЕ! хахахаха

123

Ф.С.В.

преди 3 години

а този с бананите и хартията -НЕ СЪМ АЗ!!

122

Ф.С.В.

преди 3 години

Инженерите които имахме -създадени и ГЛАВНО от Комунистическата Образователна Система с много добри учебници (ХАЛАЧЕВ) и преподаватели- СЪЗДАДОХА МНОГО ДОБРИ ИНЖЕНЕРИ (включая и себе си)-КОИТО БЯХА ТЪРСЕНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА! ЗАПАДА НЕ РАЗПОЛАГАШЕ С ТАКИВА МОЗЪЦИ!

121

Анонимен

преди 3 години

Народа неще комунизъм, неще Русия, народа иска ЕС и САЩ. А онея от копринка дето горят знамето на ЕС, да ходят във фризера при мумията на ленин

120

Бау

преди 3 години

До Ф.С.В.Завивай добре краката нощем, че явно се отвиват :D

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Истината боли ! Ако нямаш познати, тоест начален старт с който да те тласнат, може и да си умен но файда няма :( Малко са случаите в които успяват хора без връзки, те и намаляват все повече, затова ако разбереш че някой с 2 висши бере ягоди на Запад, не се учудвай, просто е нямал старт в живота :)

118

Bg.

преди 3 години

70% от тези пари ще ги вложат в кухи фирми и така ще си ги присвоят обратно. На Боко системата.

117

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Морски, с приказките за банани и тоалетна хартия и по цял ден тук едва ли си "в пъти" над който и да било.:)))))

116

Ф.С.В.

преди 3 години

до 131--АЗ не визирам себе си -Аз съм в пъти над Вас -и финансово и интелектуално -просто ме е дразнила неправдата в тази Шуробаджанашка селяшка Държава!!

115

Анонимен

преди 3 години

До до 1/127Интересно дали ако съм бил в завод на Порше е било "за да чистя кенефите" или тва е защитната ви реакция, за да анулирате мнение, което не ви харесва? Ай у лЕво.

114

Бау

преди 3 години

До Ф.С.В.Че създай си връзки? :D Или предпочиташ да псуваш и гледаш лошо...

113

1

преди 3 години

До Анонимен 119"В тая държава ако не си човек на човека нямаш никакви шансове за работа било в държавния или частния сектор ( говорим за хубавите длъжности ) иначе за общата работа за по 700-800 лв всеки може да почне..ама ква файда ?"Още един, който най-вероятно е неквалифициран или слабо квалифициран, обаче твърди как ако не си човек на някой няма как да изкарваш пари. Ами, да, ако си слабоквалифициран единствения шанс да получаваш повече отколкото заслужаваш е да си човек на някой.

112

Анонимен

преди 3 години

НАРОДА ИСКА БОРИСОВмного направи за България

111

Ф.С.В.

преди 3 години

който няма "връзки' в тази Държава -става един работник за 700лв чисти и се "погребва" сам! Няма право да има деца -няма право да мечтае- единственото му Право е -ДА РАБОТИ ПО 12 ЧАСА! НО АКО ДАДЕН 'ИНДИВИД' ИМА "ВРЪЗКИ',, ТО ЗА НЕГО СЕ ОТВАРЯТ ЕДНИ ПРИКАЗНИ ДЪРЖАВНИ ОБЩИНСКИ "РАБОТИ"-ЦЯЛ ДЕН ДА ЛЕЖИ И ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН-ДА ПОЛУЧАВА ОГРОМНА ГОДИШНА ОТПУСКА-ДА ПОЧИВА НА ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ! И ДА ПОЛУЧАВА ПРЕМИИ И КОМПЕНСАЦИИ И БЕЗПЛАТНИ ПОЧИВКИ-И НАЙ ВАЖНОТО- ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕСНО УВОЛНЕН!

110

Анонимен

преди 3 години

Na 122Chujdite nosachi na eroporta v bg...A nii da odim po chujbinsko...i zasto?

109

1

преди 3 години

До Анонимен 114"заводи е нещо в което работят няколко хиляди човека :))"Аз съм влизал в завод, в който не работят почти никакви хора.:)))))

108

до 109

преди 3 години

Ами тя за това поговорката е германска. Не се отнася за нашите реалности. Обемите са малки. половината от звеното си тръгва. Шефа докарва поръчката, вдига заплатата на останалите, и същото звено покрива и функциите на тръгналите си. Така го правим в БГ.

107

Анонимен

преди 3 години

Imat rabota...sabirat zlato v bg rekite...pa tam i edni karakudi...sharani...camperi...:-)

106

Бау

преди 3 години

в България неквалифицирания труд е ниско платен. Това няма да се промени скоро, колкото и да се мрънка. Като искате да сте високо платен носач, идете в чужбина.

105

Анонимен

преди 3 години

Изтриха ми коментар, защото написах, че народът си преизбира измислената про-европейска партия и хората вземат по 300 евро заплата! България е на дъното по свобода на словото, определено!!!