84

гост

преди 3 години

Това си е признание, че са фалирали държавата заради разхищение на средства от тиквата, кражби, корупция и прогонване на население от страната. ***.

83

след тях и потоп

преди 3 години

Е те това ще стане...

82

Анонимен

преди 3 години

Извинете, не ДъБди, а ДъНди.

81

к.86

преди 3 години

До в ЕС със САЩФирмата е Дънди Прешъс Метълс - Дъбди е името на фирмата, прешъс метълс - благородни метали. Тя аграби медната фирма в Челопеч с високо съдържание на Au и Ag но и с високо съдържание на As. Също тя копае и флотира в Ада тепе руда с най-високо съдържание на злато в Европа.

80

Анонимен

преди 3 години

И ди о ти! Със заем ще ми правят буфеер.Заем се взима за инвестиция, за да може с вложените пари да се произведе продукт, който да се продаде и печалбата да върне заема с лихвите и да остане печалба. Така работят парите и това прави банковата система полезна.Буфери се правят със спестени пари, защото няма тежест от лихви за тях.Тези т ъп аци взели заем, за да правят буфер????

79

АХААХА!

преди 3 години

Икономика 70% състояща се от услуги как ще добие скорост , само ако може да ми обясни тая пионка.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107Не е вярно. Когто влязохме в ЕС бяхаме пак на последно място с Румъния. Румъния дръпна, защото БСП ни вкара в ДВЕ кризи оттогава.

77

Анонимен

преди 3 години

Преди мутрите да дойдат на власт, бяхме преди Румъния в ЕС. Сега Румъния е далеч напред пред България.

76

Анонимен

преди 3 години

До РеалистКога сме били по-напред от "последното място в ЕС"?8-)

75

Реалист

преди 3 години

Това, което е сигурно е, че след като мутрите ни пратиха на последно място в ЕС, те упорито работят все повече да изоставаме от другите държави в ЕС, докато пълнят чекмеджетата с пачки.

74

Анонимен

преди 3 години

С тези нови заеми мутрите си купуват относително спокойствие в управлението, а после следващите, които ще трябва да плащат заемите на мутрите, ще бъдат обвинявани за разрухата в икономиката на България. Така стана през 1996-1997 с Виденов, Орешарски също и т.н. В България е така - който тегли заеми и вкарва България в дългове го мислят за добър управляващ, а който връща тези дългове е лош управляващ.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101"Нал цъфтяхме и имахме огромни излишъци и сме най-отпреде на света ? Кви са тия буфери ?"Явно на червените каскети реалността им се губи и не знаят, че света се върти в световна икономическа криза зарди КОВИД.

72

komitataда

преди 3 години

Борисов за какви скорости н а икономиката и какви буфери говориш след като нямаме никаква икономика а преразпределение н а евросредства -ние сме на последно място във всички сектори и не с е правят реформи - и защо публичния сектор е огромен след като сме затънали в блатото -явно не знаеш че 1 работещ издържа 3ма души

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Абе другарю, ти май не четеш какво ти се написа: тия 60 милиарда са ОФИЦИАЛНИ ВЛОГОВЕ НА ЧАСТНИ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ. НЕ В ОФШОРКИ или чужди държави.

70

Анонимен

преди 3 години

до 98: офшорки се регистрират в Кипър или Панама за да няма прозрачност кой и къде колко. Точно затова се регистрират и на роднини или на майките им за да няма ама НИКАКВА прозрачност и да не се знае. Нали бивол с 300 зора искараха информация за сметките в Панама на нашите мафиоти, но пак нищо никой не знае, н публикува, не се интересува защото ... медийте са на нашите и им е наредено да има мълчание.информацията е има още от 2016г и до сега .. нищо.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Абе другарю, аз ти говоря за официални влогове в български банки. Не офшорки, не недвижима собственост. Ако тия 100-200 души бяха претжателите и особено ако бяха от управляващите ВСИЧКИ щяха да ги знаят.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96"Ако идваш насам, обади се"Поне кажи кой да търся. Нещо име, данни за връзка. Аз имам роднини в Сан Фанциско. Отдавна не съм ги посещавал, може и да намина.:))))

67

Анонимен

преди 3 години

94: напушен ли си? пиян ли си?"Ако се опиташ да влезеш в схемата" .. аз нямам никакво намерение да се занимавам с каквото и да е било в БГ. Много си ми е добре в чужбина. Ти се опрявай мен не ме мисли. все пак ако идваш насам се обади де.

66

Анонимен

преди 3 години

88:"Българите имат 60 милиарда в спестовни влогове" колко имат 100-200 човека и това е. Да не мислиш че всеки има. Е има едни бивши и настоящи кметове и гербаджии на които има записани офшорки на майките им на по 70г жени. Има и такива с къщи за тъщи че по няколко. Цялата рода с къщи а тези депутати на документи бедни като пенсионери и спестяват от закуски да си купят едина скапана Шкода. Знаеш ли, в овшорки има много пари, откраднати и те са на няколко човека.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93УжасТ. А те от Дънди вече гръмнаха ли ги или още ги има?