29

мюлер

преди 3 години

До ЩирлицАми като не ги включваме - така ще е . . . . хм. . .

28

Щирлиц

преди 3 години

В България мигачите са невидими.

27

Либерален смотльо

преди 3 години

е, видяхме поредната поръчкова статия за това колко лоши и прости са американците, и как в европа всичко е цъфнала върба. Педи малко мярнах статия за QAnon как разпростанявали лъжи за Сорос и Хилари Клинтън и разбира се е намесен и Тръмп и лошите десни радикали. Няма как, наближават избори и трябва да се разяснява за лошите американци и белите десни расисти.

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Моите мигачи са сини,защото се дразня с хората и те ме бият.Ама от КАТ не ми правят проблеми!

25

Рецензия

преди 3 години

"Мигачите на колите: Защо в Европа са жълти, а в САЩ червени?"===========================================Провокиращо заглавие, но статията така и не дава отговор на въпроса. Нахвърляна информация, ненужни статистики, цифри и години, но отговор на въпроса, визиран в заглавието - така и не се дава.

24

Анонимен

преди 3 години

До 18Ние сме прости.Ти си сложен.Така е устроен светът.

23

Анонимен

преди 3 години

До 19Така е. И броят на автомобили е по-голям и разстоянията изминавани в САЩ са доста по-големи. Т.е. повече време ти Минава в шофиране, съответно по-вероятно е да катастрофираш.Но все пак 6 пъти повече загинали разлика между САЩ и Германия си е бая. И това при положение, че ограничението в САЩ е 105км/ч , а в Германия няма.

22

Анонимен

преди 3 години

До 21Какъв десен волан в САЩ бе льольо?Ти излизал ли си от ваше село?

21

Щерю

преди 3 години

Светването на червен мигач може да бъде объркващ сигнал към шофиращия в превозното средство отзад, че това е натискане на спирачките. Жълт мигач не се възприема като спирачки, а като указание за завиване или за някакъв проблем.

20

Анонимен

преди 3 години

До 5, да, веднага се вижда разликата, един буик седя 10 години непродаваем в тукашна автокъща заради десния волан. Отделно че и никой не знае колко е юркан по тамошните дълги пътища.

19

Щирлиц

преди 3 години

До СЛАВА НА ЕС И САЩСвали си евро.Г.ейските очила и ще видиш всичко онова,което споменаваш.

18

наблюдаващотдалеч

преди 3 години

До Анонимен 9 Редно е да се сравни и броя на автомобили, на глава от населението, когато се съобщава такава статистика.

17

Анонимен

преди 3 години

А защо Слънцето е жълто?Вие сте егати глупаците!!!Държавата наимбецилите.Премиер, жмурналя, пУлитици, всичко е от просст по-просст.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 - "по малко безопасни" е нужно в робския свят, с цел оглупяването на обществото до нивото на азербайджано-трките, арабите, латиноса, черняците...

15

Анонимен

преди 3 години

15 продължение ...До Маями направиха детелина за 8-9 месеца, с по няколко платна, магистралата е чистят през ноща, напоследак предойдоха много латиноси и качеството на шофиране падна много но ... въпреки това в таково движение се чувствам много по сигурен от колкото в София. Преди години спрях да питам един полицай къде се намира едно място, а той" добър ден, карайте след мен ще ви заведа" махна ми за довиждане. Култура има, това е .. в БГ е просто дива работа и дупки.

14

Анонимен

преди 3 години

магистралата Маями е с 6 платна във всяка страна (110 км/ч е ограничението), градските улици са с по 2-3 платна (разрешено е до 80км/ч) и няма спрели кой където си иска на платното. 5млн град и всичко е тип топ, асфалтират улица с 3 платна точно за 3 дни. Всичко е от културата на шофьора, не от мигачите. Тук в Маями като видят пешеходец и спират на 20 метра, пускат ги, кимат, махат за довиждане а за деца са толкова внимателни че дори няма инциденти с деца.

13

Анонимен

преди 3 години

миналата година бях в щата Ню Йорк и мога да ви кажа ,че всички улици са изпънати на конец и се кара 100 пъти по-лесно от пропадналата в дупки София

12

Анонимен

преди 3 години

Поздрави от САЩ, моите мигачи са жълти. Не знам какви глупости пишете ама мога и снимка да ви пратя, жълти като лимон са, жълти като на китаец физиономията.

11

Анонимен

преди 3 години

До 10Щом е в женски род значи е с 2 т.

10

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.Б.Всяка кола внесена от САЩ минава технотест преди да се регистрира. Т.е.че отговаря на европейските закони.Е, познавам и тарикатчета, които само за пред технотеста слагат европейски мигачи и след като мине пак връщат американските.